Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

35000 Nüfuslu Yerde Yapılabilecek İşler Nelerdir?

Başlatancyaris93Tarih24/06/2010 23:39:00Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
Sevgili Arkadaşlarım ve Büyüklerim
öncelikle hepinize verebilecek olduğunuz fikirler için teşekkür ederim.Bu sitede etkin olmasam da sürekli takip ediyorum ve bana yardımcı olabilecek kişilerin olduğunu düşünüyorum.Bir çok şehirden katılım olduğu için gidip bu konuyu burda paylaşma gereği duydum. Görmediğimiz yaşadığımız yerlerde olmayan gerçekten tutabilecek kısıtlı bütçeyle yapılabilecek bir iş arıyorum.Size farklı gelen bulunduğunuz yerde dikkatinizi çeken fikirleri burada bana ve diğer üyelerimize yardımcı olabileceğinizi umarak bulunduğum yerin nüfus bilgisini sizle paylaşıyorum.Sizce 35000 nüfusu olan bir yerde ne yapılabilir?Lütfen olabilecek gerçekleşebilecek fikirleri konuşalım.Yorumlarınızı bekliyorum

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye283 yazı
Maddi imkanını , bulunduğun nüfusun yaş ve ilgi özelliğini, hatta hangi branşların daha fazla kazanç sağladığını yazarsan yardımcı olacak arkadaşlar ve senin için daha sağlıklı olacaktır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye48 yazı
yorumunuz için teşekkür ederim çok büyük bir maddi imkanım olduğunu söyleyemem kış aylarında 3000-4000 kadar üni öğrencisinin olduğu genel olarak maddi düzeyin yüksek olduğunu düşündüğüm bir yer olduğunu belirtebilirim.

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Ö?renci
Yeni Üye8 yazı

kafe açabilirsin

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye48 yazı
yorumlarınız için teşekkür ederim ama bu iş yerlerinden çok sayıda mevcut bulunduğum çevrede farklı bi ortam arıyorum gerçekten para kazandırabilecek farklı bi duruma şahit olmuş arkadaşlarımın da yardımını istiyorum

Yeni Üye48 yazı
sizin söylediklerinizi düşünüyorum da bu alanlarda değil açık aşırı şekilde yığılma olduğunu düşünüyorum yine de teşekkür ederim

Üye103 yazı
diskotek bar müzik hol o halde baska brans kalmadı dügün salonu vs ama bunlarda cok serma,yeli işler
tokatlı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye48 yazı
doğru söylüyorsun bizim yapamayacağımız işler:) tek yapılacak şey bi köşeye çekilip oturmak o zaman.hepinize teşekkür ederim

Yeni Üye48 yazı
çok teşekkür ederim aslında bildiklerimizi ama bi an olsun aklımızdan çıkan şeyleri bize tekrardan hatırlattınız.

Üye153 yazı
slm elinizde az sermaye varsa en güzel yapacağınız iş oradaki dükkanların cafelerin ambalaj gıda işlerini alın siz ayaklarına ***ürün
fiyatları uygun tutun mesela 1 koli jumbo boy çöp torbası 47.50 tl dir senin alışın şuan için 22.50 tl dir sen 47.50 tl değilde 40 tl tut
peçetesini kurdanını hereketli makinaların peçetelerini kola ayran için pipetler saklama kapları sipariş kapları bunları temin et gir orada piyasaya
kazanacaksın bak göreceksin bizede bol bol dua edersin inş SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye48 yazı
fikriniz için teşekkür ederim olmayacak birşey yoktur hayatta