Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toptan Ürünler (bir Çok Alanda, Her Bütçeye Uygun)

BaşlatanemreTrTarih23/06/2010 22:35:41Yorum51

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Merhaba Değerli Girişimci Arkadaşlar eğitim döneminin kapanması yaz sezonun başlaması ile bolca boş zamanı olan öğrenci arkadaşlara ve emekli grubunun daha çok ilgisini çekebilecek ürünler ayrıca bu ürünler için özel bir zaman harcamanıza gerek yok eğer çevreniz genişse veya 1 saat bile boş zamanınız varsa tüm yaş kitlesine hitap ediyor.

Ürünlerim uygun fiyata olup çok düşük sermayeden, yüksek sermayeli ürünler de bulunmaktadır.

Bu siteyle yeni tanıştığım için bu siteden henüz kimseyle ticaret yapamadım. Fakat başka arkadaşlarla çok ucuz bir sermayeyle başlayıp şu an çok daha yüksek meblalarda alış verişlerimiz oluyor.

Çoğu alanda ürünlerim bulunmaktadır. Toplu aldığım için ürünler bana ucuz gelmekte ve doğal olarak size de yansımaktadır.

Bana ulaşın
seritedarik@hotmail.com.tr (com.tr uzantılıdır. Dikkat ediniz.)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Medya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
51 yorum
Yeni Üye51 yazı
Elinizdeki ürünlerin listesi fiyatları vs detaylarıyla ilgili bilgi rica ediyorum. grd3131@hotmail.com
msezen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Yeni Üye57 yazı
Merhaba elinizdeki ürünleri, fiyatları gibi detaylı bilgileri rica ediyorum..

karacaayt@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye129 yazı
ürün listesi ve fiyatları, en az alım miktarlarını cmlq23@hotmail.com adresine postalayabilirmisiniz
cmlq

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Serbest meslek
Yeni Üye74 yazı
ürünlerin bir kısmını kapatıyoruz.net ten inceleyebilirsiniz.fiyatlar miktara göre değişmektedir.sitede yayınlanan ürünlerin dışında her türlü elektronik ürün ve aksesuarları satışı yapılır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye464 yazı
Ürünlerinizin Resim Ve Fiyatları Lütfen Pazarlama Şirketiyiz Anlasabilirsek Calısırız Sizlerle.
b.kaangultekin@hotmail.com
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
Üye120 yazı
ürün görsellerini ve fiyat listenizi gönderirseniz sevinirim...ugurkarakus57@hotmail.com
KARAKUŞ BASKI RESİM ÇERÇEVE

CUMHURİYET MAH.MİMARSİNAN CAD NO :61/D BAHÇELİEVLER İSTANBUL
TEL:0212 527.25.87 0212KARAKUS
GSM İŞ : 0541 693 83 57

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı
ahmetgnc@windowslive.com elinizdeki ürünlerin listesi fiyatlar dahil ve varsa resimleri rica ediyorum. mailden telefonumu yazabilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret