Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Mükemmel Bir Fikrim Var!!!

BaşlatanvakanuvisTarih02/07/2007 12:58:56Yorum22

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
arkadaşlar mükemmel bir projem var ve paraya para demeyeceğiz ama bana lazım olan şey doğru insanla tanışmak.
ihtiyacım olan kişinin tekolojiden;elektronikten anlaması lazım ya da o insanlşa beni buluşturması lazım.yapacağımız iş ve kullanıcağamız teknolojinin çok daha üst seviyesi şu an ülkemizde var ama benim düşündüğüm fikir hiçbir yerde yok.gireceğimiz işi reklamla ilgili fakat geliştirilirse evlere kadar girebilecek ve müthiş para kazandıracak bir iş.sadece yeni fikirlere açuık arkadaşlar ve dediğim gibi biraz elektronik ve teknolojiden anlayan arkadaşlar bana özel mesaj atsınlar ya da msn e eklesinler.fikrimi çok fazlasıyla açıktan söyleyemem kusura bakmayın.ben izmirliyim.msn de konuşuruz ve yüzyüzü de görüşebiliriz.saygılarımla...
HER ŞEYİN BAŞI SAMİMİ BİR GİRİŞİM DUYGUSUDUR!!!

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
Üye184 yazı
HER ŞEYİN BAŞI SAMİMİ BİR GİRİŞİM DUYGUSUDUR!!! diyorsun... o zaman bize ne iş olduğunu biraz açıklarsın. sonuçta devlet sırrı değil ya......

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Mühendis
Yeni Üye6 yazı
ikinci görüşe katılıyorum
uzman

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı

bence devlet sırrı gibi bişi.samim olanlar ilgilensin.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
Yeni Üye16 yazı
abi zaten patentini alıcam ama ilk başta o ürünü meydana getirmek için bana teknik konuda ayrdım edecek birisi lazım.patenti alınca gerisi kolay.ben her türlü mali riski üklenmeyede hazılırm.sadece elektroikten iyi anlayan birisiyle yüzyüze görüşmem lazım...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
Yeni Üye3 yazı
ana dahavvelde yazdım ar tanışalım.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye1 yazı
elektronik konusunda oldukça bilgili sayılırım. ama ülkemizde elektronik para etmiyor. aynı zamanda kardeşimin şirketi var. geri planda ben bulunuyorum ama iş kararlarınıda ben veriyorum. konumum gereği şirket sahibi olamıyorum. fakat politikaları ben belirlerim. iyi elekrktronik bilgim olmasına rağmen elektronikle ilgili bir ticaret düşünmedim. dedimya bizim ülkede para etmez. çünkü çin denen bir ülke var. bu benim için yeterli bir sebep. sana fikrin hakkında yardımcı olabilirim. ama şunu unutmamalısınız!. ticaretten para kazanmak istiyorsan dışarıdan gelmeyen veyagelmesi imkansız ürünler üzerine yönelmelisin . örneğin işçilik gibi. çinden adam gelip senin işini yapamaz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
Üye153 yazı
sana türkiyenin bir çok ilinde yardımcı olabilirim. elektronik mühendisi arkadaşlarda var hele sen şu fikrini bir yaz bana
murat_uzun_01@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı
slm kardeş ben de sizin gibi öğrenciyim. Elektrik-Elektronik Müh. 2. sınıf öğrencisiyim istyersen görüşebiliriz... kfs860@hotmail.com
K.f Şener

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ö?renci
Yeni Üye54 yazı
selam dostum,
böyle fikirlere acıgım. zaten reklam ve bilişim işiyle ugrasıyorum.
tesekkürler.
Şahbatur

Yerleşim Türkiye / BartynMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye152 yazı
Allah size kolaylık versin....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Üye138 yazı
vakanuvis üye arkadaş sitede bizlere düşünceni yazmak niyetindeysen afaki yazma net açık bir şekilde yazki sitede iş düşüncene ciddi anlamda sahip çıkılsın.İş fikrin nedir?gizemli şöyle fikrim var,bu bir ilk diyeceğine iş fikrini açıkça yaz ,biraz ayıp olmuyormu!açıklaması olmayan iş fikirlerin ile bizleri oyalamaya hakkın varmı?bizler sitenin net aleni yazan,yorum okuyan senin gibi üyesiyiz bu ciddi sitede zaman kavramımızdan vakit ayırarak yeni iş,yeni iş fikirleri üretmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak yeni iş kapıları açmak için varız!
Lütfen yeni iş fikirleriniz varsa açı ve aleni net bir şekilde yazmanı,ciddi iş fikirlerin varsa seninle beraber hep birlikte bizlerle oluşturmanı diler bundan sonraki yeni iş fikirlerininde ciddi anlamda açıklayıcı sunmanı ister selamlarımı sunarım...

Yerleşim TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama
Üye639 yazı
Arkadaşım bende manisa turgutludayım.
İstersen makinalarınızın teknik kısmı ile ilgilenen arkadaşımdan bilgi alabilirsin
zaten aramız en fazla 50 km
oda 6 ytl yol yarası.geliş.
Sen bilirsin
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye32 yazı
Fikir üretmemizi istiyorsun ama ortaya sadce bir idda koyorsun projeni söylemiyorsun fakat ilgi çektiği kesin ama üstü kapalı fikirlere kimse sıcak bakmaz sace merak eder. ya paylaşmasını bilmelisin yada yardımı kendinde aramalısın burda nadir insanlar var art niyerli davranacaklarını düşünemiyorum.
....capone_35capone@hotmail.com bakalım yaratıcılığının altında ne var??*

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye113 yazı
Arkadaşlar boş fikir atmaya gerek yok. 6 aydır net bir cevap yok. Yazmayı ve cevap vermeyi bırakmış bir arkadaşımız. Benimde birçok fikrim var fakat üzerinde çok çok çalışılmalı olurmu olmazmı süreci uzun bir iş olur. Bazı arkadaşlar çok doğru yazmışlar eğer parlak ve iş yapacak bir projen varsa önce patantini al. İş adamları adamın göz yaşına bakmaz çünkü iş hayatı hatayı affetmez. Ticarette acıma olmaz acırsan acınacak hale düşersin. Yıllar önce bir arkadaşım çalışanlarına sizleri milyarder gibi yaşatağım her ay en az 1 milyar vereceğim demişti. Herkes gülmüştü fakat o arkadaş isterseniz notere gidelim ve sözlerimi tasdikleteyim, ortaya büyük bir idda koyalım diye diğer iş adamlarına meydan okudu. O zaman bir kişi aylık 2000 lira alıyordu. Aradan yıllar geçti ve gerçekten her işçisine en az 1 milyar verdi, 5 milyar alanda oldu. Fakat işçilerin o zamanki milyar hayali (en az 500.000 maaş) farklı idi. Milyar aldıklarında ise o ay zor geçiniyorlardı. Her iş zamanında yapılmalıdır. Yapacağın işi yapacak bir çok arkadaş var yazmışlar ve samimiler, sende cesaret yok vesselam.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye19 yazı
merhaba dostum bendeizmirde yaşayan özellikle mobil teknolojiler konusunda iş yapan bir ikşiyim..fikri ni paylaşıp ciddi anlamda görüşmek istersen msn adresim nail_t@hotmail.com.. görüşmek dileğiyle
nail

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye7 yazı
selam, beni meraklandirdiniz biraz bilgi verirseniz sevinirim.ayrica ben de izmirliyim yurtdisinda yasiyorum.

Yerleşim ALMANYA / FlensburgMeslek Ythalat / Yhracat
Üye124 yazı
bende merak ettim neymiş bize milyarları kazandıracak fikir :):):)
BİLEM

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye41 yazı
ben size söyliyim bu fikri siz hiç diskolarda lazer görmediniz mi onun bi turunu yapıp gökyuzunde reklam şeklin de göstermek yani her yerde eger öyleyse veya buna yakın bi şeyse kimse bu fikre izin vermez...
dantel dantel işlenir hayat.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye76 yazı
Selam kardeş onu yapan çok firma var zaten gel bodruma sen halikarnas bar gece gökyüzüne kendi logosuyal adını yazıyor zaten sen rahat ol
Devir Kiralama Devri

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Turizm
Yeni Üye45 yazı
yeni moda bide bu çıktı ,, müthiş fikirlerim var ama söyleyemem mail yazın yada msn ekleyin .. ya 100 kişi eklese kabul edip anlatıcakmısın ,, o zaman saklı tutmanın ne anlamı kaldı .. sanki hiç kimse geri dönüpte bu arkadaşın fikri buymuş diye paylaşmıcak ... bi fikriniz varsa direk söyleyin arkadaşlar o zaman bu sitenin ne anlamı kalıcak .. o zaman herkes msn arkadaşı olsun orda fikirlerini paylaşsın ..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm