Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Üreticiler Ve Toptancılar

BaşlatanberşimTarih17/06/2010 21:38:56Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Sayın site sakinleri
Ben ve eşim İstanbul Kocasinanda bir 40 m2 mağaza devir almaya karar verdik,Elimizdeki para ançak şirket açılışı devir parası ve standlara yetiyor,Kapora verdik bir şartla dedik,1 Hafta süre istedik....
Bu mağazada şu an içerde bir tarafta tekstil diğer tarafta 2. el cep telefonu alım satımı ve kontür satışı yapıyor,Kapıdada 10 adet sepet var ve sepetlerde ucuz tekstil ve ev ihtiyaçları (Banyo seti-terlik-mutfak seti)satılıyor.
Bizim sizden istediğimiz yardım tekstil-ev ihtiyaçları satan siz toptançılar ve üreticilerin bize mal sermayesinde yardımcı olmanız,Fazla ürün istemiyoruz sadece mağazamızda sizlerin katkısıyla ürün koymak ,Ödemeye gelince aldığımız ürünlerin ödemelerini haftalık olarak yapmak istiyoruz.
Sizlerin yardımlarınızla kendi işimizin satıcısı olmak istiyoruz,Herkezden yardımcı olmasını bekliyoruz Niyetimiz çalışmak ,Mağaza adresini verebiliriz size gidip yerede bakabilirsiniz.Şimdiden yardımcı olabileçeklere sonsuz teşekkürler.
berşim

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye171 yazı
Sayın berşim size yardımcı olmak isterim.Benım elimde ilginç vede rahatlıkla satılabileçek süpürge var size 5 adet verebilirim ücretinide dediğiniz gibi haftadan haftaya alabilirim.Düşünürseniz mailimden bana ulaşırsınız,Çorbada benimde bir katkım olsun Allah sizi utandırmaz İnşallah.
aozalpa@gmail.com

Yerleşim Türkiye / CizreMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
Sayın aozalpa Hayırlı cumalar cok saolun size mail yolladım..Hayırlı işler
berşim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı

Bu konuda sizden fikirler bekliyoruz
berşim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye103 yazı
pesin ödeme deseydin kolaydı be abi bayn badisi yastık yüzü vs veriridim sepetlik birde erkek baksırım var
tokatlı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye62 yazı
Merhabalar,
ev tekstili konusunda yardımcı olmak isterim.
alothrix@gmail.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Üye103 yazı

selamın aleyküm arkadaşlar
bir alacagıma karsılık 20 bin adet kılıf geldi
ürünler:
seffaf ve fermuarlı olup ardı deri kemere sıkıstırmalı
toplam 4 çuval halinde stokludur ilkarayana kendi teklif fiyatından deverdecegim
ürünler istanbulda olup dileyen resim ve gelip görme sansı verebilirim kısmı nakit ve cekte olabilir
ilgilenenler
tokatli.mistik@hotmail.com
dan ve burdan iletiim kurabilir
tokatlı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat