Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Temizlik Ve Ambalaj

BaşlatanfinishTarih17/06/2010 00:15:13Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
arkadaşlar yaklaşık 15 yıl muhtelif kuruluşlara idari kadroda çlıştım ve yaklaşık 1 yıldır temizli ve ambalaj malzemesi satışı yapmaktayım günlük poşet veya diğer ürünlerin satışı ile ilgili tecrübesi olan varsa fikir verebilirse memnun olurum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye28 yazı
endustrıyel temizlik malzemesi üzerine mi çöalışıyorsun yoksa evselemi..?
efeler ticaret

özyıl inşaat taah.ltd.şti

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ymalat
Üye243 yazı
NE konuda Yardıma ihtiyacın var ?
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im
Üye136 yazı

ben poşet imalatı yapmaktayım.ürünlerim Market ve hipermarketlere baskılı baskısız poşet,mağzalara özel torba-poşet,çöp poşetleri baskılı ve baskısız,galoş için ince naylon-poşet,Basklı baskısız Pazar ve market poşeti,rulo perforeli sebze mervye poşeti, takviyeli takviyesiz mağza poşetleri,ağır hizmet poşetleri,bakliyat torbaları,ambalaj torbaları,baskılı poşet, hışır poşet,çöp poşetleri,rulo çöp,köpüklü tabak grupları,bardak grupları, bu konular hakkında yardım düşünüyorrsan SemAmbalaj@hotmail.com ekle yardımcı olim size tşkler..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı
sayın öztürk
ev kullanımıda var endüstriyel çalışmam da var müşterilerim aşevleri,okullar,20 kişiden çok çalışanlı her yer

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı
sayın semambalaj

tabiki sizin alanınız bizim yogunlukta alıp sattığımız malz.çalışma sisteminiz nasıl görüşebiliriz.5327774490

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret