Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

40 M2 Dükkanda Ne Yapabilirim?

BaşlatanfavorittiTarih16/06/2010 23:34:31Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Giyim ve Zücaciye tarzı dükkanların bulunduğu ama pekte işlek olmayan bir sokakta 40 m2 dükkan var ne yapabilirim.

giyim, gıda ve zücaciye gibi satışta düşünmüyorum bol miktarda var ayrıca paralelindeki cadde daha çok var.

Başka bir işte çalışmam sebebiyle Cumartesi-pazar ve akşamlık ne iş yapabilir burada.

Vergisi, ve diğer giderlerinden sonra 1.000 ytl net olsa bana yeter.

Yerleşim Türkiye / BeyoğluMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye19 yazı
Çiğ Köfte Satabilrisiniz .... Yardımcı olabilriz...

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye7 yazı
teş. yapamayacağım iş.

Yerleşim Türkiye / Beyo?luMeslek Muhasebe
Yeni Üye77 yazı

kuruyemıs dukkanı olabılır
benım oyle bı dukkanım olsa kalıcı kas konturu egıtımı alıp guzellık merkezı acardım
kuaforde olabılır
bıjuterı olabılir
pastane olabılır

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye7 yazı
Montaj veya spesifik bir ürün satışı ve online satış yeri gibi bir şey düşünüyorum.

Üye277 yazı
Tamirat, tadilat tipi ustalık isteyen bir iş olabilir. Tabi bu ilerde ustalığınız yoksa yapamazsınız.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye7 yazı
tamir ve tadilat işleri yapamacağım iş. parekende satış
teknik bir satış olması gerekir.

örnek
sanayi makina pazarlaması yeni bir ürün benim için ideal
esnaf zor duruma en zoru tahsilatı olmaktadır.
telefonda tanıtma, yazışma, mailleşme vs gibi bir işe dayalı teknik satış

emekli olunca oturacağım
parası az olsun
can sıkıntısı gidersin
gidersin üç beş harçlık çıktımı allah bereket versin

Yeni Üye4 yazı
40 m2 sanırım güzel bi tekel bayi olabilir etrafında iddaa bayi yoksa oda olabilir
Kendin olmayı beceremeden başkası olmayı deneme

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye153 yazı
slm arkadaşlar bence 40m bir dükkana merkezde güzel bir emlak bürosu gider hazır işinizde var sanırım işleri telefonla hallediyorsunuz zaten hafta sonları çoğu zaman çıkıyorlar emlak bakmaya millet anca ozaman boşta kalıyorlar 12 bin tl iş yapsanız arasıra zaten 1000 tl aylık bekliyorsunuz senede yapar 12000 tl siz bunu toplu alıcaksınız herseferinde kiralık satılık daire dükkan arayanlarla işiniz olucak sadece alıcı ve satıcı arasında alıcı olucaksınız komüsyonunuzu alıcaksınız yeri gelirse uyguna daire dükkan bulucaksınız üstüne kar koyup satıcaksınız bu yönlerinide düşünün sadece acizane bir fikir paylaştık SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
emlakçılık güzel fikir ama burada pek gitmez. hareket yok oturan senelik değil on senelik oturuyor. boş ev oldumu eş dost duyurusu ile hemen boş olan yer tutulur. Haftayı beklemez. Apartman sahipleri en üst katta oturur onlar kiraya verir. Boş camların üstüne bazen kiralık değildir yazılır.

Bir arkadaş sağ olsun özel mesaj göndermiş aslında değerlendirilmesi gereken bir konuydu ama ümitsiz olunca kiraya verildi.