Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Piyasanın Durumu Nedir Sizce?

BaşlatanafcaglarTarih15/06/2010 21:44:44Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye95 yazı
Merhaba saygıdeğer büyüklerim ve değerli arkadaşlar...

Bir alışveriş merkezinde departman yöneticisi olarak çalışmaktayım. Allah c.c. izin verirse yılbaşında küçük bir işletme kurma niyetim var. Fakat şuan piyasaların istikrarsız gitmesi ve işlerin düşüklüğü biraz beni düşündürüyor. Fakat tekstil işiyle uğraştığımdan her haziran ayı ve temmuz ayı böyle düşük gider işler senelerdir. Nedeni çeşitli; Ankara'nın boşalması insanların tatil yörelerine gitmeleri, ekonomik şartlardan dolayı köylere gidilmesi vs. Fakat her sezon olduğu gibi tekstil piyasası şubat mart aylarında hareketlenmeye başlıyor vede ben o tarihler arası açmayı düşünüyorum işletmemi. Bu konuda siz üstadlarımdan nacizane yardım talep etmekteyim. Görüşleriniz beni aydınlatacağını düşünüyorum. Saygılarımla...
AFÇ

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Hazır giyim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye515 yazı
Aramızda Hazır giyim işi yapanlar çok.
Ancak bunlara sizin ulaşmanız lazım bence.
Yoksa buraya genelde satış pazarlama yapanlar yazı yazacaklardır.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye95 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - erokas
Aramızda Hazır giyim işi yapanlar çok.
Ancak bunlara sizin ulaşmanız lazım bence.
Yoksa buraya genelde satış pazarlama yapanlar yazı yazacaklardır.

Sayın erokas yazmış olduğum forum iş kurma ve girişimcilikle ilgili bir yer sanırım aradığım cevabı burada bulurum... (çünkü o dediğiniz yorumlar pazaryeri forumlarında geçerlidir) teşekkürler iyi çalışmalar
AFÇ

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Hazyr giyim
Üye137 yazı

syn afcaglar..bende bir dönem hazır giyimle ugraştım..ama ben yurtdışında bir magazada calıştım,hem kapalı bayanlara hemde acık bayanlara hitab eden bir magazaydı..bende su an kendi başıma birşeyler yapma arefesindeyim..eger dilersen fikir alışverişinde bulunabiliriz..ben mersindeyim,,
freeworld_s@windowslive.com
Yoksa eş dost,şu ömür gam yoludur.
Bilki tekmilce ölüm,düş doludur.
Su ; zehirdir,kötü ettiyse seni,
İyi ettiyse zehir ; bilki Sudur ...!!!

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Ticaret