Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İstanbul'da Pazarcılık Yapmak

Başlatanomar_trTarih14/06/2010 21:12:18Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye81 yazı
selamun aleykum değerli koniks üyeleri
merhaba
çok kısa süre önce işsiz kaldım elimde öyle pek bi birikmiş paramda yok iş arıyorum fakat bulana kadar da boş kalmak istemiyorum

bende bu durum üzerine bulunduğum ilçede ki semt pazarlarında tekstil ürünleri satmak nafakamı çıkarmak istiyorum fakat pazardan yer nasıl kiralanır neler gerekir pek bilmiyorum bu konuda tercübeli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum

ayrıca pazarda tekstil dışında al-sat tarzı kazandırabilecek neler olabilir fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim

herkese hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye29 yazı
Sayın Omar,

İlk olarak yangelyat psikolojisini üzerinizde bulundurmayıp boştayken bile birşeyler yapmak ufakta olsa kazanç elde etmek isteyişinizi tebrik ederim.Bildiklerim doğrultusunda size yardım etmek isterim.Tabi bildiklerim bundan 4 yıl önceydi simdi durum nedir bilmem ama hemen hemen aynı olmalı.Semt pazarına çok erken saatlerde gidecek olursanız saat 6-7 gibi pazarda boş yer sahiplerini bulabilirsiniz.Onlarla konuşup yerlerini gündelik veya aylık kiralayabilirsiniz.Tavsiyem günlük olsun.Veya pazarcılarada sorabilirsiniz onlar birbirini çok iyi tanır size yardımcı olurlar bu konuda.

Tekstilden kastınız nedir bilmem ama fular bu sene pek revaçta.Ayrıca tekstil dışında çanta da satabilirsiniz.Kolay gelsin..

Hayırlı İşler..

AYŞE..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam