Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Telemarketing İle Satılacak Ürün Arıyorum

BaşlatanonderaTarih20/06/2007 15:50:20Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Öncelikle okuyanların ilgisine teşekkür ederim. Ankara'da faaliyet gösteren bir pazarlama şirketim var. Şuana kadar hep sağlık hizmetlerinin pazarlaması üzerine çalıştık. Ancak sağlık sistemindeki son değişikliklerle birlikte farklı sektörlere geçiş yapmayı istiyorum. Ve telemarketingle satılacak ürün veya hizmet arıyorum. İlgilenenlerin veya fikri olanlardan bilgi bekliyorum.

ondera@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye1 yazı
abercrombie&fitch markali urunleri sana sunabilirim.bu markanin urunleri sadece amerikada satiliyo diger gibi bulmak nerdeyse imkansiz sadece internet uzerinde satin alinabilir.eger ilgilenirsen konusabiliriz...
~~ßå®ßâ®Ø§~~

Yerleşim Ytalya / ModenaMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
sevgili kardeşim call center da her haltı satamazsn akıcı olmalı kazandırmalı yoksa adamın gözünün yaşına bakmaz
İMPARATOR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı

ben önce ne kazanacağımı öğrenmek isterim call center aleminden yediğim keleği hiç bir yerde yemedim..
proje bol..bizamanlar ayda 2 trilyon ciro yapıyoduk..
İMPARATOR

Yeni Üye6 yazı
Merhaba,
eğer ilgilenirsen seninle ERP/CRM yazılım satışı yapabiliriz. Sen Ankara ve karar vereceğimiz diğer illerdeki firmalara telemarketing yaparak satış fırsatı araştırırsın, eğer ilgilenen yerler var ise ben ve çalışma arkadaşlarım gelip sunum ve teknik çalışmaları yaparız. Proje satıldığı zamanda anlaştığımız oranda komisyon alırsın.

Eğer ilgilenirsen bende hazır konuşma metinleri de mevcut.

Bu teklifim diğer koniks üyeleri içinde geçerlidir. Eğer bana fırsat getirirlerse sadece müşteri bilgilerini bizimle paylaşarak proje üzerinden müşteri bulma pirimi alabilirler.
Sonuca Odaklanın!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye19 yazı
ben de yenı bır cagrı merkezı acıorum bu konuda telefonda satılabılecek urunler hakkında yorumlarınızı beklıoruz tskler..

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ymalat
Üye311 yazı
ürün temini yapabilirim. daha önce ankarada bu işi yapanlara ürün temini çok yaptım. linkreklam@windowslive.com dan iletişime geçebilirsiniz
imzayok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye45 yazı
hocam bütün msjları okudum sorunun cewabı yok
ben sana söylim bizde e-ticaretle uğraşıyoruz kendi ürünlerimiz var bizden bayilik alabilirsin

www.tedarix.com
www.lazimbana.com
www.tedarix.net

Üye351 yazı
1-adsl satisi doping turknet vs
2-elektrik tasarruf urunu
3-sigorta satisi
4-ttnet tivibu vs servislerinin satisi

Suan encok bunlar satiliyor benim de var cc m var macera arama kardes

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
48 kişilik kendi çağrı merkezim ve bize çözüm ortağı olan birçok çağrı merkezleriyle ortak çalışıyoruz

şuanda dsmart açm miz var

telefonda adsl ve dsmart satışları şuanda aktif olarak yapılıyor

dsmartnet satmayı düşünen arkadaşlarımız benimle iletişime gecebilir

kenan@seftalicioglu.com - 0 312 211 11 11
çağrı merkezi sahipleri sizleri tanımak isterim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye112 yazı
Call center işine girmek isteyenler ortak çalışmayı düşünürseniz sunucu,yazılımlar ve voip masraflarını ben data/ürün/bayilik masraflarınıda sizin karşılayacağınız şekilde çalışabiliriz.Kullandıgım yazılım online olarakta çalışıyor yani agentlerimiz sistemimize evlerinden bağlanabilir böylece hertürlü ofis masrafımız düşer agent sattıkça kazanır kazanmak içinde satmaya çalışır.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye23 yazı
sayın yetkili adım Bülent

biz bebek çorabı , çocuk çorabı , külotlu çorap , tayt , aksesuarlı bebek ve çocuk çorabı ,erkek ve bayan çorabı imalatı ve ihracatı yapan bir firmayız. size ürünlerimizin e kataloğunu gönderiyorum. lütfen ürünlerimizi inceleyin . sizinle çalışmak istiyoruz.

Bülent Özcan
tel: 0 530 495 48 16
mail. : bulent.ozcan@kosarcorap.com.tr
BÜLENT ÖZCAN

cid:image001.jpg@01CDF4BA.E31A04C0

KOŞAR ÇORAP Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.

Abdi İpekçi Cad. Cem İş.Mrk.

No:180/69 Bayrampaşa /İST

TEL : 0530 495 48 16

Tel : +90 212 613 50 60

Fax :+90 212 613 91 05