Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Günlük Satış Sitesi (sadece El Emeği Ürünler)

BaşlatanselmanfindikTarih10/06/2010 15:20:36Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Değerli arkadaşlar
Biliyorsunuz son zamanlarda gunluk satis yapan sitelerin sayısı epeyce arttı..
Yalnız bu sitelerde genellikle ya ucuz yollu elektronik urunler(flash disk,bluetooth,kulaklık,mouse,v.s.) ya da degisik tarzda ucuz fiyatlı absürt ürünler satısa konuluyor..
Benim dusundugum projede ise ev hanımlarından tedarik edeceğimiz,el emeği,sayısı belli olan (ornegın hangı urunden kac adet oldugu bellı olacak ve satılcıkca da kalan urun adetı yıne bellı olacak) urunler yer alacak..
Bu sistem sayesinde ayrıca evden para kazanmayı dusunen kısıler ıcın cıddı bır gelir kapısı olunabilir..
Değerli fikirlerinizi ve katkılarını bekliyorum..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye33 yazı
böle bi site kurmanızı cok isterim ve bence cok basarılıda olur mesela ben ögrenciyim ek iş olarak takı yapıyorum ama satıcak yer bulamıyorum bu site cok mantıklı olur gerçi pasaj.com die bi adres var oda sizin yapmak istediğiniz gibi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye8 yazı
pasaj.com u biliyorum..esim uye o siteye,satista olan urunleri var,hatta bi urun de satti..ancak hepsi o kadar,3 aydir satista urunler,sadece 1 urun satildi..benim dusundugum konsept biraz daha farkli,gunluk satis sitesi mantigiyla el emegi urunlerini birlestirip farkli bir satis sitesi kurmak..daha islevsel,dikkat cekici,hergun acaba bugun ne tarz urunler satista diye bakilabilecek,dikkat cekicek,alisveris edilebilecek bir site...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye33 yazı

anladım peki herkes uye olup kendi ürünlerini satabilicek mi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci