Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurtdışından Komisyonla Alışveriş Sitesi

Başlatanhakanx16Tarih09/06/2010 20:45:36Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
ben yurtdışından alışveriş yapamıyorum gümrük mevzuatını bilmiyorum bu işi bilen birisi yurtdışı alışveriş.com diye bir site açsa bence çok kazanç sağlar 1 aydır arıyorum yurtdışından bana 30 cm büyüklüğünde bir malzemeyi getirtecek birisini bulamadım neden memleketimizden almıyorum çünkü bu ithalat işiyle uğraşan bazı arkadaşlar zıvanadan çıkmış durumda 1000 usd lik malzemeye 9000 tl diyorlar çoğu malzemede böyle durum bana birisi 1000 usd lik malzemeyi getirsin 1000 tl komisyon vereyim böyle bir site olabilir belki birilerinin işine yarar bunlar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye11 yazı
Hakan bey,

Ben Kanada'da yasiyorum ve sizin gibi talepleri olan arkadaslar adina burada ve Amerika'da uygun urunleri bulup gerek kargo ile gerekse kendim geldigimde getiriyorum. Istediginiz urun bilgilerini verin (bulduysaniz site adresini de), size arastirip doneyim.

Ibrahim

Yerleşim Kanada / OttawaMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye94 yazı

Aradigin malzeme nedir.
Avusturya dayim.

Yerleşim Avusturya / FeldkirchMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
poyraz_cem@hotmail.com aradigin urunu bana mail ile gonderirsen sana ingilteredeki fiyat araligini yazabilirim
Girisim-Gelisim

Yerleşim Yngiltere / LiverpoolMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye153 yazı
arkadaşlar hakan beyin daha ne aradığını bilmiyorsunuz onu bulurum bunu bulurum diyorsunuz ne bulacaksınız onu öğrenin ilk başta bakalım balıklama atlamayın herşeye bulsanız gümrük işleri neler bunları biliyormusunz malı neyle sokucaksınız daha şuurlu hareket edelim bence SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye11 yazı
expim onyargili yaklasmaadan once bi ne yazdigimizi okusaydin daha iiyi olurdu,,mail adresimizi verdik hakan bey ne ariyor diye..elimizden gelecek birseyse arastirip ve durumu degerlendirip bilgi vermeyi vermeyi amacliyorum,,,sanirim yeterince acikladim
Girisim-Gelisim

Yerleşim Yngiltere / LiverpoolMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye28 yazı
Merhaba,

almanyada kaliyorum. Nasil yardimci olabilirim?

g.key@gmx.de

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Muhasebe
Üye153 yazı
slm cem bey biz şuurlu hareket edilsin dedik siz msn adresi vermişsiniz ona lafımız yok ama niye üstünüze alınıyorsunuz doğru iseniz yürür gidersiniz yanlışlara takılırsanız soru işretlerinle bocalarsınız ingilterede olmanız bir fayda vermez fiyat aralığı vericeksiniz ürün belki ırakta veya arjantinde mesele medikal ürünü var kemiği birleştirmek için bir çivi kullanılıyor bu sadece israilde var başka yerde hayatta bulamazsınız şimdi ben desem gönderin bana bilgiyi fiyat aralığını geçeğim bunu demek için o ürün hakkında bilgi sahibi olunacak ezbere gidilmez üründen çok ne var dünyada bu zamanda bulunamıcak diye birşey yok sadece nerede aranıcak kiminle aranıcak bu önemli başarı için bunlar şart SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye35 yazı
ayni dert bendede var bende bir makina alicam koreden trdeki fiyati akillara zarar ama ne ingilizce ne korece biliyorum bana yardimci olacak birisi varsa cok sevinirim ve altinda kalmayiz

Yerleşim ALMANYA / SiegenMeslek Di?er