İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İnternet Cafe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorumM
Üye153 yazı
1. Teknolojin daima diğerlerinde daha ilerde olmalı (daha hızlı adsl, daha hızlı pc ler, daha iyi oyunlar vb. ) en önemli şart bu
2. eğer yerin müsaitse 1-2 adet langırt oyun makinası al derin gençlere alternatif olur iyide tutar.
3. Her gelen müşterine soğuk birşeyler ikram et ama ücretsiz (Ör: 1,5 ytlye cola alıp bunu 20-25 kişiye servis edebilirsin bu senin prestijini arttırı.
4. İşyerini daima temiz tutu ve çok güzel koksun eğer aileler geliyorsa bu sana pirim yaptırır gelmiyorsa da bunu yap.
A
Yeni Üye5 yazı
E
Editör392 yazı
dostum yer küçük olduğu için yapabileceğin şeyler kısıtlı. İstanbul'da olsan hizmetle fark yarat, bunu fiyata yansıt derdim ama 5000 kişilik bir yer bunu yapman zor.
Yapabileceğin en iyi şey müşteri sadakati sağlaman olur diye düşünüyorum. Müşterilerinle samimiyeti arttır, devamlı gelenlere ayrıcalıklar tanı. Sadık müşteri, garanti para demektir, senin daha iyi maliyet hesabı, işi daha planlı döndürmene yardımcı olur.
I
Üye184 yazı
1- yazıcı yoksa hemen bir yazıcı al öğrencilerin en çok sıkıntı çektiği nokta çıktı alamamaları.
2- cafeye maddi durumunun el verdiği miktarda play station kur. oyun meraklılarının en gözde eğlence tutkusudur.
3- fazla maliyeti olmayan bilgisayar gereçleri satabilirsin. (ör boş cd, mouse, klavye gibi)
4- kampanyalar düzenle. mesela saati 1 ytl den koyarsak 6 saat kullanan 5 ytl ödesin. zaten 6 saat kullanandan içeceği meşrubatla açığını kapatırsın.
A
Yeni Üye5 yazı
teşekkürler arkadaşlar, playstation'dan ziyade sadece bilgisayar odaklı bi cafe işletme doğrultusunda ilerlediğimiz için, ps getirmeyi düşünmüyorum; çünkü ps'e fazla talep olmuyo burada, kampanyalar düzenlemeye başlıyorum şimdiden.
Z
Yeni Üye9 yazı
bana grede bnların yanında da müşterilere ismiyle hitap et...cok mukemmel bire yer ednirsin müşterinin gözünde...vay be beni tanıo der ver devamlı oraya gelir
ducaneaslan
A
Yeni Üye5 yazı
bak o konuda çok haklısın zuperman, şahsen ben bile bi yere gittiğimde insanlar bana ismimle hitap ediyosa, oraya daha çok kanım ısınıyo ve ordan yapıyorum alışverişimi. ama dedim ya 5000 nüfuslu belde zaten:) onun için müşterilerin bir çoğunu yakından tanıyorum; ama yeni gelen yüzlerin de adını öğrenip ikramlar da sunarak kalıcı olmalarını sağlayabilirim.
iyi günler
iyi günler
A
Yeni Üye10 yazı
rıza kardeş bence önce fiyatlarınaza çeki düzen verin
dürüstlük ve samimiyet kazandırır
A
Yeni Üye5 yazı
pcked arkadaşım bundan önce de başka bi yerde internet cafe işletiyodum ve langırt bilardo ps vs. fazlasıyla vardı ve hepsinin ruhsatını almıştım, ancak zamanla insanlar ondan da sıkılmaya başladı ve dükkan kirası da yüksek geliyodu. onun için daha küçük bi yere taşındım ve sadece bilgisayar üzerine kurulu bi internet cafe kurdum. printer çıktısı için de talep oluyo bayaa, fiyatları da uygun tutuyorum. tavsiyeleriniz için teşekkürler. işler fena değil bu ara
B
Üye1359 yazı
www.internetkafem.com incele derim.
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
A
Editör5590 yazı
01/08/2008 : 14:18:14#11
Web sitesi
Alıntı
Yazı ve fikir isteği 1 yıl önce yapılmış , cevaplarda 1 yıl önce verilmiş bu linkleri göremeyecek yani . . .
tamnland.com
K
Üye537 yazı
şuan oturduğum cafe tekirdağda X PLUS isimli cafe yılın 365 günü işliyor yanı 1 yıl 500 günde olsa işler yazda gelse kışda gelse karda çamurda işler dier cafelerden tek farkuı dekoru o kadar
eğerki cafe-pub gibi düşünüoosan cold_pitbull@hotmail.com yardımcı olurum
eğerki cafe-pub gibi düşünüoosan cold_pitbull@hotmail.com yardımcı olurum
B
Üye1359 yazı
www.internetcafeciler.net incelemeni tavsiye ederim.
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz