Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Geliştirdiğim Eğitim Sistemine Ortak Arıyorum!

BaşlatanElscoTarih08/06/2010 22:09:35Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Dünyada hiç bir eğitim sisteminin ölçülmüş başarısı %37'nin üzerinde değilken, geliştirdiğim eğitim sisteminin ölçülmüş başarısı %70'in üzerinde. Rate of Return'ü bir yıldan çok daha kısa olan sisteme yatırım yapacak ortak arıyorum.
Bugün itibarıyla dünyanın en gelişmiş eğitim sistemine sahip olmuş bulunuyoruz. Lütfen ülkemizin önüne çıkmış olan bu fırsatı değerlendirelim. Çok büyük bir yatırım gerektirmeyen sistemi hiç olmazsa tanımanızı, beni bu projeye yatırım yapacak insanlara ulaştırmanızı rica ediyorum.
Kimya Mühendisi (ODTÜ)

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye55 yazı
Yatırım maliyeti ve konu hakkında ayrıntılı bilgi alabilirmiyim.
korucum@yahoo.com.tr

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Mühendis
Yeni Üye77 yazı
bilgi verırsenız sevınırım
mehtapozturkmen@gmail.com
zaten bızım ülekmızde 100 de 200 basarılı bı sıstem olmalıkı bızım ınsanımız egıtılsın yoksa ne okuyoruz nede arastırıyoruz

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye78 yazı
Web programları ve bilişimle ilgileniyorum, hostum var, ayrca eğitim altyapım da var, eğitim planlaması eğitim yönetimi temellerim var, ve bu ikisini birleştirip bişiler yapmak istemişimdir hep, bu projeniz eğitim yönteminiz nedir bilmiyorum ama, internet üzerinden bir proje geliştirilebilirmi eğer bu platforma uygun bir proje ise iletişime geçebilirisiniz.

ta.onbasioglu@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye78 yazı
Yatırım maliyeti ve konu hakkında ayrıntılı bilgi alabilirmiyim. hemperi@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Üye103 yazı
Hocam merhaba

Eğitim sisteminizi merak ettim. Kısaca ne üzerine ve nasıl olduğunu açıklarsanız sevinirim.

Eğer burada açıklamak istemiyorsanız özeldende mail atabilirsiniz.

mustytuzuner@mynet.com
N lmş byk dm lmdysk, hyllrmz stmdky...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye444 yazı
hocam, sizin birkaç yazınızı okudum bu sitede. birincisi salyangoz yetiştiriciliğiyle alakalı diğeri de bu , eğitimle alakalı olan yazınız. duyarlı, araştırmacı biri olduğunuz açıkça ortada. lütfen yenidunya2010@hotmail.com adresimden benimle diyalog kurabilir misiniz? hoşçakalın
bora

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye195 yazı
Konu haziran ayında açılmış.Konuyu açan arkadaş geri dönüş yapmamış bilginize.

Yerleşim Türkiye / BelirtilmediMeslek Yöneticilik
Üye291 yazı
herhalde gerekli fonu sağladı arkadaşımız kendisine.
Hayırlı olsun ,ne diyelim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy