Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sebze İhracatı

Başlatanmustafa_07Tarih07/06/2010 03:02:02Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Editör5590 yazı
Birini arama. Az bir parayla bu işi kendi başın ada kotarabilirsin. Ambalaj-paketleme, depolama, nakliye için bir iş projesi geliştririp kendi firmanı kur. Devlet sana seve seve destek olacaktır.

Bu işi nasıl yapıp ne kazanacağını hangi ekipmanların ihtiyaç olduğunu bir iş adamı gibi düşünüp yazılı döküman haline getir. Ortaya çıkan döküman seni cezbediyorsa devleti de cezbedecektir.

Yaratacağın istihdamın siğortası devletten, kuracağın deponun finasmanı devletten, maliyenin payına düşecek olana destek devletten gayet güzel kurulur bu iş.

Ama ortaya düzgün cezbedici bir iş fizibilitesi çıkmıyorsa, çıkan şey gerçek hayata göre düşününce insanı ürkütüyorsa eksik bir şeyler var demektir.

Bakanlık sayfalarında gezin biraz. Devletin tam da aradığı kişilerden gibi görünüyorsun . . . .

Saygılar.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye153 yazı
slm arkadaşlar mustafa bey ben sizin ne demek istediğinizi anladım piyasada tutarlı bir firma yok anlaşılan siz tutarlı bir firma kurup ithalat ihracaat yapmak istiyorsunuz şimdi rusyadan bahsediyorsunuz ama bunu satan firmalardan isminimi biliyorsunuz yoksa halde hazırda müşteriniz varmı eğer müşteriniz varsa siz bunu başkası adına satıyorsunuz kendi firmanızı kurup piyasaya girmek istiyorsunuz şimdi bu işin piri sizsiniz selçuk beyde bunu size anlatmak istemiş bildiğiniz iş sonuçta başkası basamakları birer birer çıkarken siz ikişer üçer çıkarsınız projeniz çok güzel gerçekten ışık var kendim dış ticaretle uğraşıyorum bende yeni bir şirket kuruyorum yurt dışında eğer fikir alış verişi edinmek isterseniz görüşe biliriz SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı

selam mustafa bey çok güzel bir fikir gercekten işin maliyeti ve ayrıntılar icin görüşebilirmiyiz iyicalışmalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat