Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ev Yapımı Takı Yapıp Satmak ?

BaşlatanmcjmtTarih06/06/2010 21:52:45Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye46 yazı
Merhabalar... şu an takı işi ile uğraşıyorum bir mekanım var ve toptancılardan alıp perakende satış yapıyorum klasik al gülüm ver gülüm yalnız ben kendim boncuğunu , ipini , tel ve plastik ne var ise bunları alıp kendi tasarımımı yapıp satmak istiyorum ve bu tarz iş yapmış olan arkadaşlar dan bu iş hakkında bilgi edinmek isityorum... neyi nerede ne kadara bulurum nasıl nereden çeşit yapabilirim ?
Girişim girişim diyorum ama ortada hala bir girişimim yok :)

Yerleşim Türkiye / DiyarbakırMeslek Medya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye46 yazı
Bir fikir ve devamı geleceğinden eminim :)

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Medya
Yeni Üye46 yazı
Arkadaşlar yokmu bir fikir verecek :) mecburen gündeme getirme ihtiyacı duydum bu aralar aklıma takıldı bu iş ?

Yeni Üye33 yazı

meraba bende takı işiyle ugrasıorum ögrenciyim ek iş gibi yapıp bi kac takıcıya ürün veriyorum takı malzemelerini marpuccular pasajından cok uyguna bulabilirsiniz hatta cetinkayalar ve kılınc bijuteriadında iki magazada cok uygun ve kaliteli malzemeler var..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye33 yazı
ayrıca takı yapmak konusunda bir bilginiz yoksa ve eger mekanınız istanbul avrupadaysa size takı yapmaya yardımcı olabilirim

Yeni Üye46 yazı
Frapan öncelikle teşekkür ederim ilginden dolayı ... sorum olacaktı

Takı işindeki malzemeler olarak neler satılıyor mesela bir küpe yapımı için bunun kulağa takılacak tel kısmı , burmalı kısmı , uzun teller ve süslü takılar olarak mı satılıyor yada bu söylediklerim ayrı ayrı mı satılıyor ?

Toptan alımlar mı yapmak lazım yoksa içeriye girip her bir malzemeden birkaçtane mi almak gibi sorular var aklımda ?

Ben İstanbula uzağım ama açıklamarın benim için çok önemli :) şimdiden teşekkür

Yeni Üye33 yazı
eminönü marpuççular işhanında toptanda bulabilirsin perakende de dediğin gibi bi küpede önce küpe kancası sonra çivi inci doğaltaş yada cam boncuk gibi boncuk malzemeleri daha sonra isteğe göre zincir yada demir iskeletten oluşan küpe aparatları alıyorsun onları kargaburun yuvarlatıcı ve kesiciyle birbirine baglıyorsun hatta daha farklı malzemelerde kullanabilirsin hayal gücüne baglı

Yeni Üye46 yazı
İllaki İstanbul'a gelmek lazım diyor sun :)

Yeni Üye33 yazı
baska bi yol varmı bilmiyorum bulundugunuz şehirde takı malzemesi satan yerler varsa oradan da alabiirsiniz ama en ucuz yerini söyledim ben

Yeni Üye46 yazı
Teşekkür ederim çok sağol frapan eyvallah söylediklerini not aldım...

Yeni Üye33 yazı
önemli değil..