Otomat İşi Yapmak İsteyen Arkadaşların Dikkatine - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Otomat İşi Yapmak İsteyen Arkadaşların Dikkatine
 1 

gemici
Yeni Üye

Toplam 38 yazı
05/06/2010 :  23:16:10 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

ÇAĞIMIZIN PARLAK GÖRÜNEN ZAHMETSİZ AMA KAZANÇLI OLARAK LANSE EDİLEN SEKTÖRÜ OLAN OTOMAT İŞLETMECİLİĞİNE HEVESLİ ARKADAŞLAR BU KONUDA SEÇİM YAPARKEN ŞU HUSUSLARA DİKKAT ETSİN.BURADA BAHSEDİLEN OTOMAT CİNSLERİ SICAK SOĞUK İÇECEK VE GIDA YANİ SNACK OTOMATLARIDIR.DİĞER CİNS OTOMATLARA GİRMENİZİ TAVSİYE ETMEM.
1-OTOMAT KOYULACAK NOKTALAR ALIŞVERİŞ YAPILABİLECEK YERLERE UZAK OLMALI FAKAT BUNA MUKABİL İNSAN SİRKÜLASYONUNUN FAZLA OLMASI GEREKİR.ÖRNEĞİN`;HASTANELER,KAMPÜSLER,İŞ PLAZALARI,FABRİKALAR,BÜYÜK ÇAPLI OFİSLER.BURALARDA KANTİN VS OLMASI SİZİ ETKİLEMEZ.
2-OTOMATLARDAKİ ÜRÜNLERİN İÇERİĞİ LOKASYONA GÖRE DEĞİŞİR.HER ÜRÜN HER NOKTADA AYNI HIZLA SATILMAZ.
3-SICAK İÇECEK OTOMATLARI DEVAMLI İLGİ VE BAKIM İSTER.HİJYEN BUNLARDA ÖNEMLİDİR.ANCAK KAZANCI DİĞER SNACK OTOMATLARDAN FAZLADIR.
4-OTOMAT TEMİNİNDE ÇOK DİKKAT EDİLMESİ GEREKİR.PİYASADA ÇEŞİTLİ FİYATLARLA SATILAN OTOMATLAR VAR.BAZI FİRMALAR FRANCHİSİNG ÜCRETİ TALEP EDİYOR.KESİNLİKLE BUNLARA KANMAYIN.BOŞUNA BAYİLİK ÜCRETİ VERMEYİN.BU MAKİNELERİ PEK ÇOK YERDEN RAHATLIKLA GARANTİLİ OLARAK ALABİLİRSİNİZ.HATTA İNTERNET SİTELERİNDE İKİNCİ EL OLARAK SATILAN OTOMATLAR VAR.YARI FİYATINA ALMAK MÜMKÜN.İYİ İNCELEYİP İKİNCİ EL DE ALABİLİRSİNİZ.ZATEN ÜLKEMİZDE BU SEKTÖR ÇOK YENİ OLDUĞUNDAN ŞU AN ESKİ OTOMAT YOK DİYEBİLİRİZ.OTOMAT İŞİ İÇİN BAYİLİK VEYA FRANCHİSİNG ÜCRETİ VERMEK ***LIKTIR.
5-OTOMAT İŞİ PEŞİN PARA GETİRİSİ OLAN BİR İŞTİR.KİMSEYLE MUHATAP OLMADAN İŞİNİZİ YAPARSINIZ.ANCAK BELLİ BİR SAYIDA OTOMATA ULAŞMADAN BİR İKİ OTOMATLA KAZANÇ ELDE EDEMEZSİNİZ.RANTABL BİR OTOMAT İŞİ İÇİN İYİ ÇALIŞAN 10 NOKTA VE BİR O KADARDA OTOMATLA BAŞLAMAK VE ZAMANLA ARTIRMAK GEREKİR.
6-OTOMAT KOYACAĞINIZ YERLER MÜMKÜN OLDUĞUNCA YAKIN LOKASYONLARDA OLMALIDIR.BİRBİRİNDEN NE KADAR UZAK OLURSA O KADAR YAKIT VE ZAMAN HARCARSINIZ.
7-MUTLAKA BİR SERVİS ARACINIZ OLMALI.10 OTOMATA KADAR ( HATTA DAHA FAZLADA OLABİLİR) KENDİNİZ BAKABİLİRSİNİZ.ELEMAN İSTİHDAM EDECEKSENİZ BU SAYIDAN FAZLA OTOMATINIZ OLMALIDIR.
8-OTOMATLARA KOYACAĞINIZ ÜRÜNLERİN HEPSİ SPOT PİYASALARDA VARDIR.RAHATLIKLA TEMİN EDİLEBİLİR.
9-EĞER KENDİ HESABINIZA ÇALIŞTIĞINIZ BAŞKA BİR İŞİNİZ VARSA DA OTOMAT İŞİNİ EK OLARAK RAHATLIKLA YAPABİLİRSİNİZ.TÜM İŞLERİN TIKANDIĞI ŞU GÜNLERDE NAKİT OLARAK ANINDA GERİ DÖNEBİLEN ENDER İŞLERDEN BİRİDİR.KESİNLİKLE ELİNİZDE TAPON KALMAZ.BÜTÜN ÜRÜNLERİ SON TANESİNE KADAR SATABİLİRSİNİZ.ÇOK FAZLA ŞEY BEKLEMEDEN DENGELİ GİDERSENİZ YARDIMCI OLUR.
10-ARACINIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK ŞÖYLE BİR FİZİBİLİTE YAPABİLİRİZ.

YENİ 10 ADET OTOMAT ALIRSANIZ ORTALAMA TANESİ 7000 LİRADAN 70 000 İKİNCİ EL ALIRSANIZ ORTALAMA TANESİ 4000 LİRADAN 40 000 EDER.ORTALAMA İŞLEYEN NOKTALARDA BUNLAR AYDA TANESİ 350 TL RAHAT KAZANIR.10 TANESİ 3500 EDER.BU EN ALT NOKTASIDIR.DEPO OLARAK İSE ARACINIZI KULLANACAKSINIZ .HİÇ MÜBALAĞA YAPMIYORUM.İŞ VAR YOK ÇEK ÖDENDİ ÖDENMEDİ KİRAYDI ELEKTİRİKTİ DERDİNİZ OLMAZ.BUGÜN NORMAL BİR MAĞAZA AÇSANIA BU KADAR PARAYI DOLABA RAFA SPOTLARA YAZAR KASAYA VERİRSİNİZ.ONDAN SONRADA OTURUR MÜŞTERİ BEKLERSİNİZ.HESABIN GERİSİNİ SİZ YAPIN.İNŞALLAH BU İŞİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA FAYDALI OLMUŞUMDUR.

Yerleşim : Türkiye / Trabzon  |  Meslek : Yöneticilik
auray56
Yeni Üye

Toplam 71 yazı
06/06/2010 :  23:14:36  Alıntı
Fikriniz çok güzel tebrikler.. Ben buna benzer başka bişey düşünüyordum ÇAMŞIR YIKAMA MAKİNASI jetonla veya bozuk para ile çalışabilen.

Yerleşim : Fransa / Auray  |  Meslek : Diğer
tolgahan55
Yeni Üye

Toplam 27 yazı
07/06/2010 :  00:29:53  Alıntı
guzel fıkır aslında ancak genelleme yaparsak bulundugun bolgeye uygun gıdebılıcek farklı urunler olması ılgı cekmesı bence onemlı sanıyorum kazanc acısından buyuk bır metropolle nufusu az bır ilce bır olmıyacagı ıcın dogru urunu secmek gerekıyor ben kendı adıma bu ısı dusunmuyor degılım okullarda lıse ve hastane tarzında yerlerı dusunuyorum ve ne gıder bu tarz yerlerde bu onemlı benım ıcın ?? yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar

Yerleşim : Türkiye / Samsun  |  Meslek : Elektrik / Elektronik
drummer
Üye

Toplam 170 yazı
08/06/2010 :  13:41:25  Alıntı

öncelikle verilen bilgiler için teşekkür ediyorum. ben bu otomat olayını cd için düşünüyorum. acaba aynı sistemle film yada müzik cd otomatı yapılabilirmi. otomatlar hakkında bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Satış / Pazarlama
auray56
Yeni Üye

Toplam 71 yazı
09/06/2010 :  19:46:40  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - drummer
öncelikle verilen bilgiler için teşekkür ediyorum. ben bu otomat olayını cd için düşünüyorum. acaba aynı sistemle film yada müzik cd otomatı yapılabilirmi. otomatlar hakkında bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Daha önceden video kasetleri ve son zamanlarda DVD yapılıyordu banka kartıyla kiralık olarak fakat internet aylık 30 €uro sınırsız olunca herkes internetten indiriyor. Tabiki artık o kadar iyi çalışmıyor. Tabiki bu yorum Fransa için geçerli Türkiye de durum ne dir bilemiyorum ......

Yerleşim : Fransa / Auray  |  Meslek : Diğer
megur34
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
09/06/2010 :  22:49:39  Alıntı
bu otomatların hastane,tren istasyonu,okul vs. her nereye koyulacaksa buralara hangi izinlerden sonra koyabiliriz.bu işin belediyeden izni falan yok mu,vergisel boyutu nasıl oluyor.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ne derler...
tırnağın varsa önce kendi kafanı kaşı

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Mühendis
cekan5
Yeni Üye

Toplam 31 yazı
10/06/2010 :  01:22:35  Alıntı
megur34 arkadaşımıza bende katılıyorum.bu işin prosüdürü nedir.herhangi bir izin almak gerekiyormu?gerekiyorsa nelerdir?bilgisi olan varsa, bilgilendirirse sevinirim.

Yerleşim : Türkiye / Çorlu  |  Meslek : Tekstil
mgdz05
Yeni Üye

Toplam 38 yazı
11/06/2010 :  11:31:52  Alıntı
drummer arkadaşım cd otomatı var aklınıza gelebilecek çoğu şeyin otomatı var. ne iş yapsak.com da otomatlarla ilgili genel bilgiye sahip olabilirsiniz
dikbilingüven2010

Yerleşim : Türkiye / Kocaeli  |  Meslek : Ticaret
karzen84
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
20/01/2011 :  00:00:32  Alıntı
arkadaşlar bende 100 bin nüfuslu bi ilçe nin devlet hastanesine büyük boy kahve otomatı koymak istiyorum ama makinaların fiyatları çok pahalı iş yapar mı emin değilim tabi bide arıza sı var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirimbireysel otomat işletmeciliği yapan arkadaşların deneyimlerinden faydalanmak isterim

Yerleşim : Türkiye / Manisa  |  Meslek : Memur
bulentyucel
Yeni Üye

Toplam 41 yazı
20/01/2011 :  11:38:35  Alıntı
kahve otomatı satan özellikle necta astro p hangi firma bilen varmı

Yerleşim : Cezayir / Oran  |  Meslek : Serbest meslek
NiqoTin81
Yeni Üye

Toplam 18 yazı
23/01/2011 :  17:20:09  Alıntı
Sayın karzen84 ;
Bir kaç ay öncesine kadar operatör bayide teknik destek elemanı olarak calısıyordum makineler pahallı evet ama hastane okul yurt gibi yerlerde ciddi getirisi olabiliyor tabi direkt koyamıyorsunuz sizden %25'e kadar pay isteyebilirler....

Ve bulentyucel ;
Türkiyede nectanın tek distribitörü bulunmakta bütün makina ceşitlerine "batı otomat" firmasından ulaşabilirsiniz...

Bende işten ayrıldıktan sonra bu işi yapmak istedim ama nakit probleminden dolayı yapamadık,,, Güzel zahmetsiz kazançlı ve zevkli bir iş...
Hayırlı işler...

Yerleşim : Türkiye / Düzce  |  Meslek : Satış / Pazarlama
vardarmakina
Yeni Üye

Toplam 9 yazı
23/01/2011 :  19:08:51 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
gördüğüm kadarı ile batı otomatta sıcak içecek otomat yok galiba

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Sanayici
NiqoTin81
Yeni Üye

Toplam 18 yazı
23/01/2011 :  21:59:58  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - vardarmakina
gördüğüm kadarı ile batı otomatta sıcak içecek otomat yok galiba

haklısınız yanlıs isim vermisim otomat çözümleri bu konuda yardımcı olabilir...

Yerleşim : Türkiye / Düzce  |  Meslek : Satış / Pazarlama
ertcom
Üye

Toplam 110 yazı
04/03/2011 :  21:53:45  Alıntı
otomat yazısı gerçekten herkesin anlaybileceği ayrıntıda.Otomat sektörü gün geçtikçe büyüyor ve yakın bir zamanda Avrupa seviyelerine ulaşır.Fakat burada dikat edilecek noktlardan birisi bu sektöründe markalacağıdır.O nedenle gelecek vaad eden bir firma ile işe başlamak gelecek içinde olukça iyi olucaktır.Çünki her işte profosyönel olnlar uzun zaman çalışır , amatörler günlük ve geçicidir, bu gün vardır yarın yoktur.Rekabeti çok iyi bilmek pazarı çok iyi okumak lazım.Tavsiyem www.kahveuzmani.com adresini ziyaret edin ve iletişim bilgilerinden aklınıza takılan her soruyu sorun.Yazıda eksik olan yada yanlış olan nokta bu kadar büyük yatırım sermayesine olmadığınızdır.Bu iş en fazla 20.000 tl 36 ay vadeli kredi ile gayet güzel yapılır, makine fiyatlarıda kullanılmış değil sıfır makine 4000 tl dir.Sermayenin geri dönüş hızı ise siz deyin 5 ya ben diyim 6 ay.Bu zamanda böyle iş bulmakta büyük şanstır.Herkese iyi akşamlar (ön yargılı olmayın bir bilen sorun yada deneyimli birisine sorun)
supermann

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Satış / Pazarlama
isguc
Üye

Toplam 292 yazı
06/03/2011 :  01:03:50 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
walla guzel ıs teotunc24@hotmail.com detaylı olarak anlatım nekdar mal olur
www.kadinforum.net

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Grafiker
sezenpet
Üye

Toplam 138 yazı
10/03/2011 :  00:27:47  Alıntı
MAKARNA OTOMATI VARMI?YADA ŞÖYLE SORAYIM OTOMATA UYGUN MAKARNA ÇEŞİDİ VAR MI?ÜLKEMİZDE ÜRETİLİYOR MU BÖYLE BİR MAKARNA Kİ OTOMATLARA KOYALIM.KOLAY GELE

Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ  |  Meslek : Esnaf
erokas
Üye

Toplam 515 yazı
10/03/2011 :  12:05:55  Alıntı
Merhabalar,
askerliğimin acemi lik bölümünü Ankara da yapmıştım.

Askeriyenin içerisinde kantin civarında su, kola, çay, kahve vs. otomatları vardı.

Bu otomatların önünde kuyruk hiç eksik olmazdı.
Haftada bir makinaları doldurmaya gelirlerdi.

Gelenlere derdik her gün gelin doldurmaya diiye
çünkü doldurulduğunun ertesi günü yine boşalırdı.

Acemi askerlerin olduğu birlikler
sayı çok kalabalık
ceplerde para var daha yeni askere gelinmiş
kantinde pek birşey yok olsada çok sıra var
sivil hayattaki alışkanlıklar hala devam ediyor
stress üst seviyede askerliğin ilk zamanları çünkü
yeme içme ileri derecede
eğitim var
hava şartları hava soğuk full sıcak içecek hava sıcak full serin içecek

e artık daha sını düşünün
otomat işi askeriye acemi birliklerinde yapılır
ne otomatı olursa olsun

saygılar

Yerleşim : Türkiye / Kocaeli  |  Meslek : Reklam
hemperi
Üye

Toplam 508 yazı
10/03/2011 :  16:53:37  Alıntı
OTOMAT işi ile adanada ilgilenen var mı?

Yerleşim : Türkiye / Mersin  |  Meslek : Ticaret
kızılkaya
Üye

Toplam 180 yazı
13/03/2011 :  18:18:42 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
GEMİCİ KARDEŞ BEN DONDURMA OTOMATI ARIYORDUM .BÖYLE BİR OTOMAT YAPILDIMI YAPILDI İSE FİYATI NEDİR VE İLETİŞİM ADRESİ TEŞEKKÜRLER.kizilkaya_67@hotmail.com.

Yerleşim : Türkiye / Yalova  |  Meslek : Diğer
VSL
Üye

Toplam 628 yazı
13/03/2011 :  18:37:02  Alıntı
Arkadaşlar çevrenizde Dallmayr marka cafe otomatlarını gören yada çalıştıran kimse varmı yada cafe shop çalıştıran kimse varmı ??

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İthalat / İhracat
www.csotomat.co
m

Yeni Üye

Toplam 14 yazı
01/04/2011 :  00:39:26 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kızılkaya
GEMİCİ KARDEŞ BEN DONDURMA OTOMATI ARIYORDUM .BÖYLE BİR OTOMAT YAPILDIMI YAPILDI İSE FİYATI NEDİR VE İLETİŞİM ADRESİ TEŞEKKÜRLER.kizilkaya_67@hotmail.com.

Merhaba Dondurma otomatı 3 yıl evvel vardı ancak soğuk zinciri kırmamamak için -18 araba lazım,birde güvenli nokta fişi 3-5 saat kötü niyetle çekilirse ürün ölür yani aşırı rizikolu bir iş Türkiye için
Berkant Demirelli
coffee store otomat
www.csotomat.com

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Gıda
www.csotomat.co
m

Yeni Üye

Toplam 14 yazı
01/04/2011 :  00:41:38 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - VSL
Arkadaşlar çevrenizde Dallmayr marka cafe otomatlarını gören yada çalıştıran kimse varmı yada cafe shop çalıştıran kimse varmı ??

Merhaba Dallmayr otomat İstanbul bölgesinde en son Kurtköy-Opet de vardı başarısız bir marka oldu otomat sektöründe..
www.csotomat.com

VSL
Üye

Toplam 628 yazı
01/04/2011 :  01:39:25  Alıntı
Dallmayr başarısız olması enteresan bir durum en ünlü kahve markası muhtemelen distribütörün yanlış pazarlama stratejileri oldu bende firmayı aradım sonradan otomatları kaldırdıklarını söylediler.
Kahvede bence en iyisi Dalmayr

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İthalat / İhracat
dtmetin
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
05/09/2011 :  17:16:21  Alıntı
yukarılarda sorulmuş ama cevabı verilmemiş..su veya kahve otomatlarının vergisi veya başka bi ödemesi var mı devlete-belediyeye biliyor musunuz?
msayın

Yerleşim : Türkiye / Konya  |  Meslek : Diş hekimi
www.csotomat.co
m

Yeni Üye

Toplam 14 yazı
06/09/2011 :  00:27:23 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dtmetin
yukarılarda sorulmuş ama cevabı verilmemiş..su veya kahve otomatlarının vergisi veya başka bi ödemesi var mı devlete-belediyeye biliyor musunuz?

Kardeşim merhaba
çay kahve vb gibi otomatların vergisi şöyle
1,otomatlardan çıkan para kadar otomata muhtelif müşteriler adına fatura kesiyoruz.
2,Otomat koyduğun yere anlaşmana bağlı aylık kira veya ciro primi veriyoruz.
Açık havaya otomat kurmuyoruz zira belediye anlaşmak zor birde elektirik problem oluyor.
www.csotomat.com

oraltosun
Yeni Üye

Toplam 12 yazı
06/09/2011 :  01:24:22  Alıntı
Çorap otomatı var mı ? Araştırıyorum , henüz bulamadım. Bilgi vermek isteyenlerle iletişim kurmak isterim.

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Tekstil
www.csotomat.co
m

Yeni Üye

Toplam 14 yazı
28/09/2011 :  20:02:48 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - oraltosun
Çorap otomatı var mı ? Araştırıyorum , henüz bulamadım. Bilgi vermek isteyenlerle iletişim kurmak isterim.

ARKADAŞIM OTOMATTA ÇORAP SATMAK İSTERSEN SNACK OTOMATLARI ÇORAP İÇİN DİZYAN EDEBİLİRİZ ANCAK BU ÇORAPLARI KİME SATMAYI DÜŞÜNÜYORSUN
www.csotomat.com

eseslix
Üye

Toplam 345 yazı
28/09/2011 :  21:03:10  Alıntı
askeri birliklere konulabilir........................
eses

Yerleşim : Türkiye / Eses
cihandereli_29
Yeni Üye

Toplam 68 yazı
12/10/2011 :  18:41:57  Alıntı
arkadaslar sakız otomatlarının fiyatları hakkında bilgisi olan varmı 10 krs la calısan otomatlar
cihan gürbüz

ultrAtun
Yeni Üye

Toplam 13 yazı
19/11/2011 :  13:57:46  Alıntı
bu otomatlar bozuldugunda kim yapıyor_ her şehirde bunların tamirinden anlayan birileri veya servisleri var mı? yoksa iş başa mı düşüyor?
ultrAslan

Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ  |  Meslek : İşsiz
talmet
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
27/06/2012 :  00:18:21  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - erokas
Merhabalar,
askerliğimin acemi lik bölümünü Ankara da yapmıştım.

Askeriyenin içerisinde kantin civarında su, kola, çay, kahve vs. otomatları vardı.

Bu otomatların önünde kuyruk hiç eksik olmazdı.
Haftada bir makinaları doldurmaya gelirlerdi.

Gelenlere derdik her gün gelin doldurmaya diiye
çünkü doldurulduğunun ertesi günü yine boşalırdı.

Acemi askerlerin olduğu birlikler
sayı çok kalabalık
ceplerde para var daha yeni askere gelinmiş
kantinde pek birşey yok olsada çok sıra var
sivil hayattaki alışkanlıklar hala devam ediyor
stress üst seviyede askerliğin ilk zamanları çünkü
yeme içme ileri derecede
eğitim var
hava şartları hava soğuk full sıcak içecek hava sıcak full serin içecek

e artık daha sını düşünün
otomat işi askeriye acemi birliklerinde yapılır
ne otomatı olursa olsun

saygılar

Sayın erokas,
Askeriyede otomat koyabilmek için nasıl bir yöntem izlemeli, bu işim prosedürü nedir? Bilgin varmı?

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Esnaf

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

12.91 saniye.
18:15:56, 3 Aralık 2024, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2024 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım