Yeni Üye Toplam 38 yazı |
|
auray56 Yeni Üye Toplam 71 yazı | 06/06/2010 : 23:14:36 Alıntı
Yerleşim : Fransa / Auray | Meslek : Diğer |
tolgahan55 Yeni Üye Toplam 27 yazı | 07/06/2010 : 00:29:53 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Elektrik / Elektronik |
drummer Üye Toplam 170 yazı | 08/06/2010 : 13:41:25 Alıntı
öncelikle verilen bilgiler için teşekkür ediyorum. ben bu otomat olayını cd için düşünüyorum. acaba aynı sistemle film yada müzik cd otomatı yapılabilirmi. otomatlar hakkında bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Satış / Pazarlama |
auray56 Yeni Üye Toplam 71 yazı | 09/06/2010 : 19:46:40 Alıntı
Daha önceden video kasetleri ve son zamanlarda DVD yapılıyordu banka kartıyla kiralık olarak fakat internet aylık 30 €uro sınırsız olunca herkes internetten indiriyor. Tabiki artık o kadar iyi çalışmıyor. Tabiki bu yorum Fransa için geçerli Türkiye de durum ne dir bilemiyorum ...... Yerleşim : Fransa / Auray | Meslek : Diğer |
megur34 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 09/06/2010 : 22:49:39 Alıntı
bu otomatların hastane,tren istasyonu,okul vs. her nereye koyulacaksa buralara hangi izinlerden sonra koyabiliriz.bu işin belediyeden izni falan yok mu,vergisel boyutu nasıl oluyor.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ne derler... tırnağın varsa önce kendi kafanı kaşı Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
cekan5 Yeni Üye Toplam 31 yazı | 10/06/2010 : 01:22:35 Alıntı
megur34 arkadaşımıza bende katılıyorum.bu işin prosüdürü nedir.herhangi bir izin almak gerekiyormu?gerekiyorsa nelerdir?bilgisi olan varsa, bilgilendirirse sevinirim. Yerleşim : Türkiye / Çorlu | Meslek : Tekstil |
mgdz05 Yeni Üye Toplam 38 yazı | 11/06/2010 : 11:31:52 Alıntı
drummer arkadaşım cd otomatı var aklınıza gelebilecek çoğu şeyin otomatı var. ne iş yapsak.com da otomatlarla ilgili genel bilgiye sahip olabilirsiniz dikbilingüven2010 Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Ticaret |
karzen84 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 20/01/2011 : 00:00:32 Alıntı
arkadaşlar bende 100 bin nüfuslu bi ilçe nin devlet hastanesine büyük boy kahve otomatı koymak istiyorum ama makinaların fiyatları çok pahalı iş yapar mı emin değilim tabi bide arıza sı var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirimbireysel otomat işletmeciliği yapan arkadaşların deneyimlerinden faydalanmak isterim Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Memur |
bulentyucel Yeni Üye Toplam 41 yazı | 20/01/2011 : 11:38:35 Alıntı
kahve otomatı satan özellikle necta astro p hangi firma bilen varmı Yerleşim : Cezayir / Oran | Meslek : Serbest meslek |
NiqoTin81 Yeni Üye Toplam 18 yazı | 23/01/2011 : 17:20:09 Alıntı
Bir kaç ay öncesine kadar operatör bayide teknik destek elemanı olarak calısıyordum makineler pahallı evet ama hastane okul yurt gibi yerlerde ciddi getirisi olabiliyor tabi direkt koyamıyorsunuz sizden %25'e kadar pay isteyebilirler.... Ve bulentyucel ; Türkiyede nectanın tek distribitörü bulunmakta bütün makina ceşitlerine "batı otomat" firmasından ulaşabilirsiniz... Bende işten ayrıldıktan sonra bu işi yapmak istedim ama nakit probleminden dolayı yapamadık,,, Güzel zahmetsiz kazançlı ve zevkli bir iş... Hayırlı işler... Yerleşim : Türkiye / Düzce | Meslek : Satış / Pazarlama |
vardarmakina Yeni Üye Toplam 9 yazı | gördüğüm kadarı ile batı otomatta sıcak içecek otomat yok galiba Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Sanayici |
NiqoTin81 Yeni Üye Toplam 18 yazı | 23/01/2011 : 21:59:58 Alıntı
haklısınız yanlıs isim vermisim otomat çözümleri bu konuda yardımcı olabilir... Yerleşim : Türkiye / Düzce | Meslek : Satış / Pazarlama |
ertcom Üye Toplam 110 yazı | 04/03/2011 : 21:53:45 Alıntı
otomat yazısı gerçekten herkesin anlaybileceği ayrıntıda.Otomat sektörü gün geçtikçe büyüyor ve yakın bir zamanda Avrupa seviyelerine ulaşır.Fakat burada dikat edilecek noktlardan birisi bu sektöründe markalacağıdır.O nedenle gelecek vaad eden bir firma ile işe başlamak gelecek içinde olukça iyi olucaktır.Çünki her işte profosyönel olnlar uzun zaman çalışır , amatörler günlük ve geçicidir, bu gün vardır yarın yoktur.Rekabeti çok iyi bilmek pazarı çok iyi okumak lazım.Tavsiyem www.kahveuzmani.com adresini ziyaret edin ve iletişim bilgilerinden aklınıza takılan her soruyu sorun.Yazıda eksik olan yada yanlış olan nokta bu kadar büyük yatırım sermayesine olmadığınızdır.Bu iş en fazla 20.000 tl 36 ay vadeli kredi ile gayet güzel yapılır, makine fiyatlarıda kullanılmış değil sıfır makine 4000 tl dir.Sermayenin geri dönüş hızı ise siz deyin 5 ya ben diyim 6 ay.Bu zamanda böyle iş bulmakta büyük şanstır.Herkese iyi akşamlar (ön yargılı olmayın bir bilen sorun yada deneyimli birisine sorun) supermann Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Satış / Pazarlama |
isguc Üye Toplam 292 yazı | walla guzel ıs teotunc24@hotmail.com detaylı olarak anlatım nekdar mal olur www.kadinforum.net Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Grafiker |
sezenpet Üye Toplam 138 yazı | 10/03/2011 : 00:27:47 Alıntı
MAKARNA OTOMATI VARMI?YADA ŞÖYLE SORAYIM OTOMATA UYGUN MAKARNA ÇEŞİDİ VAR MI?ÜLKEMİZDE ÜRETİLİYOR MU BÖYLE BİR MAKARNA Kİ OTOMATLARA KOYALIM.KOLAY GELE Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ | Meslek : Esnaf |
erokas Üye Toplam 515 yazı | 10/03/2011 : 12:05:55 Alıntı
Merhabalar, askerliğimin acemi lik bölümünü Ankara da yapmıştım. Askeriyenin içerisinde kantin civarında su, kola, çay, kahve vs. otomatları vardı. Bu otomatların önünde kuyruk hiç eksik olmazdı. Haftada bir makinaları doldurmaya gelirlerdi. Gelenlere derdik her gün gelin doldurmaya diiye çünkü doldurulduğunun ertesi günü yine boşalırdı. Acemi askerlerin olduğu birlikler sayı çok kalabalık ceplerde para var daha yeni askere gelinmiş kantinde pek birşey yok olsada çok sıra var sivil hayattaki alışkanlıklar hala devam ediyor stress üst seviyede askerliğin ilk zamanları çünkü yeme içme ileri derecede eğitim var hava şartları hava soğuk full sıcak içecek hava sıcak full serin içecek e artık daha sını düşünün otomat işi askeriye acemi birliklerinde yapılır ne otomatı olursa olsun saygılar Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Reklam |
hemperi Üye Toplam 508 yazı | 10/03/2011 : 16:53:37 Alıntı
OTOMAT işi ile adanada ilgilenen var mı? Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Ticaret |
kızılkaya Üye Toplam 180 yazı | GEMİCİ KARDEŞ BEN DONDURMA OTOMATI ARIYORDUM .BÖYLE BİR OTOMAT YAPILDIMI YAPILDI İSE FİYATI NEDİR VE İLETİŞİM ADRESİ TEŞEKKÜRLER.kizilkaya_67@hotmail.com. Yerleşim : Türkiye / Yalova | Meslek : Diğer |
VSL Üye Toplam 628 yazı | 13/03/2011 : 18:37:02 Alıntı
Arkadaşlar çevrenizde Dallmayr marka cafe otomatlarını gören yada çalıştıran kimse varmı yada cafe shop çalıştıran kimse varmı ?? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
www.csotomat.co m Yeni Üye Toplam 14 yazı |
Merhaba Dondurma otomatı 3 yıl evvel vardı ancak soğuk zinciri kırmamamak için -18 araba lazım,birde güvenli nokta fişi 3-5 saat kötü niyetle çekilirse ürün ölür yani aşırı rizikolu bir iş Türkiye için Berkant Demirelli coffee store otomat www.csotomat.com Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Gıda |
Merhaba Dallmayr otomat İstanbul bölgesinde en son Kurtköy-Opet de vardı başarısız bir marka oldu otomat sektöründe.. www.csotomat.com Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Gıda |
VSL Üye Toplam 628 yazı | 01/04/2011 : 01:39:25 Alıntı
Dallmayr başarısız olması enteresan bir durum en ünlü kahve markası muhtemelen distribütörün yanlış pazarlama stratejileri oldu bende firmayı aradım sonradan otomatları kaldırdıklarını söylediler. Kahvede bence en iyisi Dalmayr Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
dtmetin Yeni Üye Toplam 1 yazı | 05/09/2011 : 17:16:21 Alıntı
yukarılarda sorulmuş ama cevabı verilmemiş..su veya kahve otomatlarının vergisi veya başka bi ödemesi var mı devlete-belediyeye biliyor musunuz? msayın Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Diş hekimi |
Kardeşim merhaba çay kahve vb gibi otomatların vergisi şöyle 1,otomatlardan çıkan para kadar otomata muhtelif müşteriler adına fatura kesiyoruz. 2,Otomat koyduğun yere anlaşmana bağlı aylık kira veya ciro primi veriyoruz. Açık havaya otomat kurmuyoruz zira belediye anlaşmak zor birde elektirik problem oluyor. www.csotomat.com Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Gıda |
oraltosun Yeni Üye Toplam 12 yazı | 06/09/2011 : 01:24:22 Alıntı
Çorap otomatı var mı ? Araştırıyorum , henüz bulamadım. Bilgi vermek isteyenlerle iletişim kurmak isterim. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Tekstil |
ARKADAŞIM OTOMATTA ÇORAP SATMAK İSTERSEN SNACK OTOMATLARI ÇORAP İÇİN DİZYAN EDEBİLİRİZ ANCAK BU ÇORAPLARI KİME SATMAYI DÜŞÜNÜYORSUN www.csotomat.com Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Gıda |
eseslix Üye Toplam 345 yazı | 28/09/2011 : 21:03:10 Alıntı
askeri birliklere konulabilir........................ eses Yerleşim : Türkiye / Eses |
cihandereli_29 Yeni Üye Toplam 68 yazı | 12/10/2011 : 18:41:57 Alıntı
arkadaslar sakız otomatlarının fiyatları hakkında bilgisi olan varmı 10 krs la calısan otomatlar cihan gürbüz Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Gıda |
ultrAtun Yeni Üye Toplam 13 yazı | 19/11/2011 : 13:57:46 Alıntı
bu otomatlar bozuldugunda kim yapıyor_ her şehirde bunların tamirinden anlayan birileri veya servisleri var mı? yoksa iş başa mı düşüyor? ultrAslan Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ | Meslek : İşsiz |
talmet Yeni Üye Toplam 2 yazı | 27/06/2012 : 00:18:21 Alıntı
Sayın erokas, Askeriyede otomat koyabilmek için nasıl bir yöntem izlemeli, bu işim prosedürü nedir? Bilgin varmı? Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Esnaf |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |