Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Azerbaycanda Ish Kurmak Isteyen

BaşlatanELIKTarih13/06/2007 13:59:50Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
FIRMAMIZ AZERBAYCANDA BULUNMAKTADIR. ISH ADAMLARINA ASHAGIDAKI HIZMETLERI SUNUYORUZ:

1. AZERBAYCANDA FIRMA, SHUBE ACILISHI
2. HER TURLU HUKUKI YARDIM
3. HR HIZMETLERI
4. MUHASIBECILIK
5. SATISH
6. MARKETING VE S.
MAK

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye3 yazı
satışını yaptığımız ürünleri azarbaycan pazarına sürmeyi ve bize bu alanda yardımı olacak herkezle tanışmayı umuyoruz.
www.nehirpark.com adresinden ürünlerimiz görebilir hayalet2780@hotmail.com 5377367912 tel nosundan bana ulaşabilirsiniz
aygen78

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
Yeni Üye7 yazı
Ilgilenenlere merhabalar.
Azerbaycan'da PVC profil ve Aksesuarlarinin toptan ve parekende satisini yapmaktayim.
Ozellikle Turkiye urunleri satmaktayim. Benim istedigim Turkiyedeki herhangibir PVC profil
ve aksesuarlari uretimi yapan bir sirketle anlasip sirf onlarin Baku distributorlugunu yapmak.
Ilgili urunler :
- Conta
- Mentese
- Isponyolet
- Kapi kolu, pencere kolu ve akliniza gelen her turlu profil ve aksesuarlar .

Iyi haberlerinizi bekliyorum

+994505272127
+994558782808

Ali.

Yerleşim Azerbaycan / BakyMeslek Saty? / Pazarlama
Üye149 yazı

Nanoteknolojik otomobil ve diğer yüzey koruma ürünlerinin pazarlama, dağıtım ve satışını yapmaktayız. Eğer Azerbaycan'da böyle bir talep olursa değerlendirmek isteriz. Saygılar...www.nano-life.com.tr Kemal ÇETİN
Nanolife

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
DURSUNLARMETAL olarak pvc kapı ve pencere aksesuarları üretmekte ve satışını yapmaktayız. fiyatlarımız cok uygun. ilgilenmek isteyenlerle gorusmekten mutluluk duyarız. saygılarımla. azerabdurrahman@gmail.com
S&Z

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye24 yazı
alirehim biz bursada pvc makına ımalatı yapmaktayız azerbaycan pıyasasınada gırmek ıstıyoruz sektörumuz aynı makınalarımızın orada satısınıda yapabılecegını dusunuyorum ıletısım hasanarslantr@gmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye105 yazı
25 yil ish tecrubesi olan, devlet ve bankalarin guvenini kazanmis, farkli sektorlerde calisan, farki yerli ve yabanci firmalarla is birligi yapan azeri girisimciyim.

Azeri piyasasina acilmak isteyen her turlu firmanin bayilik yonetimine ustlene bilirim. Komisyon karsiliginda.

LUTFEN URUNUNU TOPTANCILARA SATMAK ISTEYEN ILETISIME GECMESIN, TOPTANCI DEGILIM, ONCEDEN PARA VERIP TOPLU URUN ALMIYORUM.

Sadece burada calismak veya bayilik acmak isteyen firmalara satislarini yapmalari icin yardimci olurum, urun fiyatlarina karismam, sadece her urunden belirli komisyon alirim

eldar-94@box.az
Azeri_girisimci

Tum firma ve sirketlerin, ureticilerin Azerbaycanda temsilciligini (bayilik) yapabilirim:
eldar-94@box.az

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
merhaba ben ferforje ve çelik konstrüksiyon imalatı yapmaktayım azerbaycan ve kazakistanda bu işi kurnak istiyorum ihtiyaç oranı nedir birde bu işi kurmanın kanuni gereksinimleri nelerdir yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
cihangir-turkkani@hotmail.com
05323827314
bu adreslerdende ulaşabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ymalat
Yeni Üye36 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ELIK
FIRMAMIZ AZERBAYCANDA BULUNMAKTADIR. ISH ADAMLARINA ASHAGIDAKI HIZMETLERI SUNUYORUZ:

1. AZERBAYCANDA FIRMA, SHUBE ACILISHI
2. HER TURLU HUKUKI YARDIM
3. HR HIZMETLERI
4. MUHASIBECILIK
5. SATISH
6. MARKETING VE S.

selam sizinle tanışmak isterim mustafa genç 055 429 02 32 050 742 53 62

Yerleşim Azerbaycan / GenceMeslek Ticaret
Yeni Üye36 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Azeri_girishimci
25 yil ish tecrubesi olan, devlet ve bankalarin guvenini kazanmis, farkli sektorlerde calisan, farki yerli ve yabanci firmalarla is birligi yapan azeri girisimciyim.

Azeri piyasasina acilmak isteyen her turlu firmanin bayilik yonetimine ustlene bilirim. Komisyon karsiliginda.

LUTFEN URUNUNU TOPTANCILARA SATMAK ISTEYEN ILETISIME GECMESIN, TOPTANCI DEGILIM, ONCEDEN PARA VERIP TOPLU URUN ALMIYORUM.

Sadece burada calismak veya bayilik acmak isteyen firmalara satislarini yapmalari icin yardimci olurum, urun fiyatlarina karismam, sadece her urunden belirli komisyon alirim

eldar-94@box.az

tanışmak isterim sizinle mustafa ben 055 429 02 32 ve 050 742 53 62

Yerleşim Azerbaycan / GenceMeslek Ticaret
Üye762 yazı
Azerbaycan iş yapılacak yer değil.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye36 yazı
İhracat ve ithalat yapmak mı istiyorsunuz?
Dünya çapında müşterileriniz olsun ister misiniz?
Hiç bir bilginiz yok mu?
Ya da çok düşük cirolara mı takıldınız?
Hibe desteklerden yararlanmak mı istiyorsunuz?
Öyleyse aradığınız biziz..!
Lütfen iletişime geçiniz..!
(Ayrıca Girişimci ve Kobilere yönelik hizmetlerimiz ve yatırımcı arayanlara yatırımcılık hizmetlerimizde mevcuttur.)

Ömer ÖZDEN
Uluslararası Portföy
ve Ticaret Danışmanı
omerozden_89@yahoo.com.tr
0535 490 03 53
Ömer ÖZDEN
Uluslararası Portföy ve Ticaret danışmanı
omerozden_89@yahoo.com.tr
0535 490 03 53

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye81 yazı
Hazar denizinde kurulacak 2 platformanin ihalesini turk firmasi kazandi.fiyat 1 milyar dolar civarinda
emilsumgait@hotmail.com
cep: +994503656045

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Mühendis