Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Boyada İnanılmaz Fiyat Kanada Malı

BaşlatannacribTarih31/05/2010 17:31:50Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
KANADA, HÜKÜMET DESTEKLİ - İÇ DIŞ CEPHE- BOYALARININ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜYÜZ.

İlgilenildiği taktirde katalog ve numune yollanacaktır.

LİTRE FİYATI F.A.S. MONTREAL-Kanada
0.50 sent (USD Dolar)

Fiyat minumum 3 konteyner için geçerlidir.

Bircan Özen
0532 2373411 - 0507 3808011

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye103 yazı
biraz konuyu açabilirmisin kardeşim. şuan üretim gene kanadada oradan burayamı gönderiliyor nasıl oluyor bu iş. boya konusunda yardımcı olabilirim. İstanbul boya piyayasasında birçok tanıdığım var ama bu yazdığın fiyat/lt neyin fiyatıdır. hangi ürünler var sadece iç dış cephe mi. ve ambalaj nasıldır.

kısacası biraz değil bayağı bi açarsan konuyu yardımcı olmaya çalışıyım
N lmş byk dm lmdysk, hyllrmz stmdky...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye20 yazı
detaylı bilgi göndermenizi rica edicem izmir ve manisa illeri için düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Muhasebe
Yeni Üye6 yazı
ben 10 yildir canada da yasiyorum. canada neyi kendi uretmiste boyayi uretip disari satacakmis . ben duymadim. ayrica eger canada bir sey uretti ve disari satiyor diyelim. arada 11.000 km var ki ticari bir gidis gelis dehset para tutuyor. litresi 85 cent gibi bir rakam boya da imkansiz kendi ulkesinde 85 cent satmadigi disari hic satmaz.
;;;;;;;;;;

Yerleşim Kanada / WaterlooMeslek Esnaf
Yeni Üye90 yazı
kanadada boyanın litresi 2.5 dolar iken burada nasıl bu fifata inandırıcı değil
beyhan

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
Üye140 yazı
ğeri dönüşüm boyaları yurt dışında bedelsiz verilir yani para ile satılmaz ihtiyacı olan ğider ihtiyacı kadar boyayı alır.
üretim fazlası olan boyada diğer ülkelere yardım amacıyla ğönderilir (ğenelde 3. dünya ülkelerine okul hastane vb)
bu boyaların renği asla birbirini tutmaz aynı renk boyayı birdaha asla bulamazsınız şansınıza ne denk ğelirse :)
senden öncekilerden ibret al ama senden sonrakilere ibret olma

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sanayici
Yeni Üye18 yazı
NUMUNE VE KATOLOGLARI GÖRMEK İSTERSENİZ BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ. BOYA GAYET GERÇEK FİYAT İSE BİR OKADAR DAHA GERÇEKTİR.
0532 237 34 11

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye10 yazı
Gerekli detay ve bilgiyi gönderirmisiniz
alsatgitsin@hotmail.com
TEKİRDAĞ, EDİRNE, KIRKLARELİ, ÇANAKKALE, artık kazanma zamanı. Satışa konu tüm ürünleriniz için, hızlı satış.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye11 yazı
10 yili askin bir suredir Kanada'da yasiyorum ve POWER adli arkadasin aksine Kanada uretim konusunda oldukca gelismis bir ulke. Cok basit olarak soylemek gerekirse, Turkiye'nin Telekom alt yapisinin uretim, baglanti ve bakim isleri Kanada'ya ait idi. Fiyat konusunda birsey soyleyemem ama dedigim gibi uretimin olmadigi bir yer degil.

Yerleşim Kanada / OttawaMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye18 yazı
Evet boya numunenizi adresinize gönderdim. İyi çalışmalar dilerim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Üye196 yazı
boyalar hakkında detaylı bi bilgi gönderirmisiniz.iç cephe, dış cehpe, plastik, saten, yağlı, kaç litrelik kutularda renkler neler. her rengi bulmamız mümkünmü. acil cevap verirseniz sevinirim. eses_serdar@hotmail.com
eses_serdar

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er