Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Plastik Bardak İmalatı. . . .

Başlatancetinkaya37Tarih28/05/2010 19:49:50Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Plastik bardak imalatı yapmak istiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler...
1453

Yerleşim Türkiye / DiyarbakırMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye64 yazı
kağıt bardaklar daha çok tercih edilir bence ben kağıt bardak yapan bir makinanın üreticisiyle konuşmuştum 75 milyar civarı dedi plastik bardak içinde imalat miktarı önemli diyorlar mevcut imalatçılarla başedebilmek iöin kamyon kamyon üretman lazımmış mesela burada seyyar satıcıda bile 100lü paket bardak bir lira sen bunun imalatçı fiyatını düşün yani ucuz ürün para kazanmak için satman gereken miktarı sen düşün başarılar

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı
bende araştırdım biraz ama maliyetler çok fazla makina fiyatı çok yüksek 350bin eruorolardan falan bahsediyorlar

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye77 yazı

direk imalat yapan bir firmadan alsak ne derece sektörü vardır bu işin ankarada bir fabrikadan yüksek miktarda alıp adana ve çevre illerde satabilir miyiz bu işi yapan varsa yardımcı olursa sevinirim kar marjı nedir piyasa naasıldır plastik bardağın yanında ne satılır

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ö?retmen
Yeni Üye3 yazı
bardak üretimine girmek isteyen dostuma hiç düşünme derim bende vakum işi yapıyorum param olsa hiç düşünmem bahsedilen paraya günde 1500000 bardak çıkar 0.006 dan iyi iş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
bardak üretimine girmek isteyen dostuma hiç düşünme derim bende vakum işi yapıyorum param olsa hiç düşünmem bahsedilen paraya günde 1500000 bardak

Üye206 yazı
Arkadaşım;çok büyükler var rekabet edemezsin bence al sat daha iyi.
bu firma türkiyede sektörün devi görüş ucuza ürün alabilirsin www.huhtamaki.com.tr
Eren Çimen