İlk mesaj
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorumK
Üye1236 yazı
04/06/2007 : 12:05:02#1
Web sitesi
Alıntı
Goruyorum ki uye oldugun icin duydugun pismanlik gecmis.
Arkadaslar diye hitab ettigin diger uyelere;
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=3813
adresinde (Konu basligi: Xxxxxxxxx) yaptigin saygisizligi duzeltmen gerekmiyor mu daha once?
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den
F
Üye176 yazı
sercan kardeş çok dolu boş sallıyosun bence.
yorumum bu benim çok istedin diye yazdım.
istisnayım,,kaideyi bozarım
M
Yeni Üye29 yazı
09/06/2007 : 13:57:51#3
Web sitesi
Alıntı
mrblar biz özge yapının akdeniz bayisiyiz . fiyatalrımız metrekare 340 ila 390 arasında değişiyor yaptırlılmak istenen ürüne karşıı
başarınızın sırrı mesleğnizi tatile çevirmektir
F
Üye176 yazı
F
Üye176 yazı
firmanın pişyasadaki konumuna etki edemez söyledikleriniz..tek artısı size belki motivasyonu iyi sağlar iş gücü ve diğer bazı firelerde düşüş olur ama ters tepmesi de muhtemel.alıoşan işçi başka yerde çalışamaz..mesela 500 maaş ve sizin verdiklerinizle işten ayrılıp başka yerde 750 ye iş bulsa diğerlerinin eksikliği sanki çok bişeymiş gibi onu tatminsizliğe iter ve memnuniyetsiz çalışır maaş farkını göze bile almaz..açıyım size bir örnekle..babamın işyerinde çalışanlar böyledir biraz cehalette var tabi. işyerinde öğlen yenen yemek mükemmeldir hiçbişşey eksik değildir limit yoktur..işten ayrılan işçi ihya olmaz ama başka işlerde parasını görmez gözü,alışmıştır bi kere. tecrübesine çok kez şahid oldum.
birde işçiye bişeyleri bazan kendinizden kopararak verirsiniz, bikaç kez yineleyince o artık hak olarak görülmeye başlar iyilik değil..hele birde vermeyi keserseniz sonuç işten ayrılma yada işte tatminsizlik ve huzursuzluğa gider. halbuki en başında durumu sisteme bindirip korumak gerekir.sektör piyasasının dışına çıkılmamalı.
birde işçiye bişeyleri bazan kendinizden kopararak verirsiniz, bikaç kez yineleyince o artık hak olarak görülmeye başlar iyilik değil..hele birde vermeyi keserseniz sonuç işten ayrılma yada işte tatminsizlik ve huzursuzluğa gider. halbuki en başında durumu sisteme bindirip korumak gerekir.sektör piyasasının dışına çıkılmamalı.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz