Bursa da yaklaşık 20 yıldır aynı yerde olan belli bir müşteri potansiyeli olup günlük ortalama 1.200-1.500 tl ciro yapan 50 m2 kuruyemiş market olan bir yere kaç tl ödeyip alırdınız?
Aylık Brüt karıda yaklaşık 6000-6500 tl arası.....
bahsettiğiniz dükkanın aynısından bizde var sabah 8 gece 12 açık, baba yaşlandığı için devrediyoruz. 120 bin nufuslu bir ilçenin en işlek olan merkez caddesinde. içinde yaklaşık 20 bin liralık mal ve 10 bin liralık demirbaş var. kirası 1500 lira. 12 yıllık işyeri. para kazanan dükkanı satmaya kıyamadığımızdan 100 bin lira devredicez dedik. ilk hafta 50 bin lira+ 10 bin liralık araba verdiler vermedik. geçen hafta 50 bin lira+20 bin liralık araba verdiler.. şu an düşünüyor babamız sanırım o paralara verecek. fikrinizde bir kıstas oluşturmak amacıyla yazdım. hayırlısı neyse o olsun sizin adınıza..
teşekkürler tetra bende bu marketi satmayı planlıyorum ve makul fiyat nedir onu çıkarmaya çalışıyorum. İlgilenen olursa mail ve msn adresim umitayaz7@hotmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz