Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Karlı Bir Yatırım 5d Sinema

BaşlatangenkonTarih27/05/2010 00:44:04Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Uygun bir yere kurulduğunda aylık 35.000 TL ye kadar kazancı olan bir sistem.

İtalyanların uyduruk sistemlerine karşılık bu sinema sistemini son teknoloji olarak ürettik.

Yatırım düşünen girişimcilerle görüşmek isterim.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Üye816 yazı
5d mi dediniz.

güney kore japonya vs.. gibit eknoloji devi ülkeler avatar filmi ni ilk 3 d li olarak çıkarttılar.

ama siz 5d diyorsunuz siz ürettiniz demek ama 5 d nedir 3d den farkı nedir.

sizde hangi mühendisler çalıştı 5d için anlattında öğrenelim dünyanın hangi tv leri sizinle ropörtaj etti bu en son siteminizle ilgili ..

gerçekten de dogruysa tabi sizin anlatımınıza göre dehşet teknoloji var elinizde
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye11 yazı
Evet arkadaşlar , 5d sinema sistemi ; 6 eksenli robot sistemine sahip 9 koltuklu bir hareketli platformun , 3d olarak yapılmış animasyon bir filmin 6-7 dk lık bir seansda diğer özel efektlerle senkronize olarak çalıştırılmasıdır.

Lunaparklarda gördüğümüz bir roller coaster'ı fantastik bir film olarak izlerken koltuğunuzda otururken aynı heyecanı yaşarsınız. Rüzgar , sis , su gibi efektlerle de heyecanın boyutu katlanır.

Merak edenleri bekleriz..

Bizim sistemimiz İtalyanların sisteminden çok daha fazla gelişmiş ve ekonomiktir.

Üye816 yazı

yahu dediğin şey sadece güney kore de yeni uygulandı... ve tvlerde gördük ..

eğer siz yapmışsanızda sizden önce yapanlar var demekki... siz in sisteminiz olmadığı aşikar..

bunu bu sitede yazacağınıza afm emek cinebonus gibi sinemalara satsanız daha iyi olur çünkü size verielcek paradan ziyade kimsede hazır sinema yokki bu sistemi uygulasın
dortler

Yeni Üye11 yazı
Sevgili dortler21 kardeşim; elinin altında internet var..Bir araştır istersen..

www.plm5d.com adresinden sistemimiz hakkında bilgi alabilirsin.

Biz sistemimizin ilk olduğunu değil , muadillerine oranla en gelişmişi olduğunu söylüyoruz..Sanırım yanlış anlamışsın..

saygılar

Üye816 yazı
tamam özür..

ama kardeş burda o kadar para verecek esnaf yok.. ben bir mal satmaya çalışıyorum bakıyoruma dam yazmış hesabına 20 lira atayım bana yolla yazmış ve onlarca bana bilgi diye yazıyorlar.. kum bile satsan özelliklerini sorarlar...

bende artık mal satmıyorum sadece bakınıyorum
dortler

Üye118 yazı
bu işin nekadar maliyeti var yazsanız daha iyi olmazmı

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye11 yazı
Anahtar teslimi kurulum kdv hariç toplam 225 bin TL dir.

Sistem 6-7 hafta içinde yatırımcının belirteceği adreste kurulur ve işletmeye alınır.Kurulumla birlikte 5 adet lisanslı film de sizin olur.

170 bin TL siparişte nakten ödeyip kalanı 10 taksitle teslimde sıralı çek olarak kabul edebiliyoruz.

www.plm5d.com adresinden inceleyebilirsiniz.

Sinema uygun bir mekana kurulduğunda 10-18 ay içinde kendini amorte etmektedir.

saygılar.

Üye243 yazı
Adanada Seyatimde böyle bi yer Gözüme ilişti acaba sizmi kurdunuz ordaki sistemi ? gercek oldugunu dusunmemıstım ama işletmedi mekan ve konsepti anlatan reklamları gorunce degısık gelmıstı eger siz kurduysanız bu sefer gıdısımde inceleyecegim yada kurdugunuz baska illerde yer varsa lutfen soyleyın saygılarımla
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im
Yeni Üye11 yazı
Sn cagdasinal ;

Adana bld karşısındaki yerden bahsediyorsunuz sanırım..

Hayır biz kurmadık..Sanırım Fun time adlı firmanın İtalyadan getirttiği sistem bu. Kıyaslama yapmanız için Adanadaki sistemi incelemenizi de tavsiye ederim.

Bizim Kocaelide kurulu bir sistemimiz var , yolunuz düşerse bekleriz..

saygılar..

Üye243 yazı
Evet evet yer orası Kocaeline geliyorum yakında Türkiye tur um var ozman sizide ziyaret ederim ilginiz için tşk ederim

Saygılarımla
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im
Yeni Üye1 yazı
Arkadasım bu makinayı Karasu sahilinde isyerime gel kur hem para kazanalım hemde reklamını yap bende de bi kac oyun makinası var

idurgun@hotmail.com
sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye0 yazı
5d,6d ve 7d hakkinda bilgilendirebilirmisiniz ve maliyeti garantisi hakkinda detayli genis bir bilgi mail gonderebilirseniz sevinirim tesekkurler
METIN

Yerleşim Özbekistan / TaskentMeslek Ythalat / Yhracat
Üye291 yazı
Arkadaşlar Merhaba;

Bu sistemi kim üretti bilmem ama ben bu sistemi birebir kullanan,ve afedersiniz ama korkudan az daha bayılacak birsiyim.Merak eden varsa İstanbul da bir alışveriş merkezi var 212 AVM.Oraya gittiğinizde en üst katta restorantların bulunduğu kısımda çocuklar için oyun platformunun olduğu bir bölüm var.Orda bu sisteme örnek bir yer var ve gerçekten,genç yaşlı çoluk çocukl demeden iş yapan bir yer.Ben bu sistemi gördüğümde merakl için gitmiştim.Aslında ilk bakışta banada garip gelmişti.Kapısında 5d sinema yazıyor.Aslında bu bir sinema değil.6 dakikalık bir macera yaşatıyo size.4 kişilik 4 tane arka arkaya sıralanmış ,aynen sinemada olduğu gibi koltuklar ve birde perde var.Ama oturduğumuz yer hareket ediyor.Vs.vs.Fazlada anlatamayacağım. Ama süper bir olay.Eğer görmesem inanın bende duyduğumda inanmazdım.Ama adres belli sizde bence kesinlikle uğrayın :)))Kalbi olan gitmesin.

Ayrıca bende fiyat bilgisi rica edeceğim.Ne kadara kurulabilir.
Alishn@k.st

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Yeni Üye9 yazı
Merhaba Arkadaşlar ....
Sitede Gezinirken sizin yazışmalarınıza rastladım ..5 Boyutlu sinema ile ilgili..Bende İstanbulda 3 Seneden Beri Kendi Yaptırmış oldugun HD Kalitesindeki 3 Boyutlu Filmleri Okullarda Sergiliyor , Aynı Zamanda İstanbul Dışındaki Bir çok İle Uygun Fiyat Ve İş ile Alakalı Ürün Malzeme , Bayiliklerime İş ile Alakalı Tüyolar Vererek Türkiye Genelinde Bir çok İle Bayilik Verdik Ve Vermeye Devam Ediyoruz...Sizde Bayilik İle Kendi İlinizdeki Okullarda 3 Boyutlu Sinema Gösterimi Yaparak Para Kazanmak İstiyorsanız , Bizimle İrtibata Geçebilirsiniz...

İlçelerdeki okul sayısına göre cuzi fiyatlarla senelik bayilikler verilmektedir...Ayrıca Müşteriniz hazır...okullara giderek Anlaşarak hem siz hem okul kazanıyor..Okullarda zaten hayır demiyor bu gösterime..
Zeytin Yapım Ve Tiyatro

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye18 yazı
merhaba sozlesme orneklerınızı maıl atarmısınız.konuylailgileniyoruz.tesekkurler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye48 yazı
sitenize göz attığımda 5d 6d ve 7d dıyorsunuz japonlar geçenki açıklamalarında en son teknoloji olarak 4d yi bulmuşlar ve bunun üretiminin ve üstün teknolojinin bu zamana kadar ilk üreten ınsanlarız dediler onlar 4d den bahsederken siz 7d dıyorsunuz sizdeki teknoloji japonlara göre 15 yıl ileride diyeceğim lakin mümkün olmayan birşey.. anlayabilmiş değilim
Doğru kişi, doğru hizmet/ürün ve hız yüksek kar getirir.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye24 yazı
aynı sistem antalya deepo alışveriş merkezinde var adamların boş seansı olmuyo herkes 5d sinema zevkini yaşamak istiyo fakat bir ikinci filme giröek herkes için pahalı bir masraf olarak görülüyo
zengin olmak içinmaaş değil kar gerekir

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Ticaret
Yeni Üye59 yazı
Viaport'ta var bu sistem. Ben bir filme girmiştim. Kurtköyde yani bana şehirlerarası yolculuk kadar uzak olmasına rağmen kardeşimle sırf bunun için gittim ve bütün filmlere girdik ardı ardına.
Gerçekten güzel bir atraksiyon oluyor.

Sermayesi yüksek ama kazancı dediğiniz gibiyse 1 sene sonra para akmaya başlıyor.
Yükselmek için kendi omzuna tırman...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
Bu konu hakkında yatırım düşüncem var , lutfen detayları yazarmısınız " gemi_07@hotmail.com "

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye252 yazı
arkadaslar karsilastirma icin yaziyorum, oyle sistemi anahtar teslimi 50bin $ yapiyor Baraka film. hem de yilina 5-6 film degil,12film veriyor.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Üye252 yazı
arkadaslar karsilastirma icin yaziyorum, oyle sistemi anahtar teslimi 50bin $ yapiyor Baraka film. hem de yilina 5-6 film degil,12film veriyor.

Üye252 yazı

Üye252 yazı

Üye194 yazı
Balıkesirde bir AVM de birkaç aydır 3D olanı var.Çocuklala gittiğim vakit bindirmeme şansın yok.Ferari markası altında Feratti. 3 koltuklu.
Oğlumun o heyecanını herseferinde gözlerinden okuyorum.Süpermiş!

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Üye780 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dulat

merhaba ;

geniş bilgiyi nasıl alabiliriz?
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye31 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Altan43
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dulat

merhaba ;

geniş bilgiyi nasıl alabiliriz?

Detylı açıklama ve iletişim bilgilerinizi verebilirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm