Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ünlü Markaların Orjinal Ürünleri İthalatı

BaşlatanairduncanTarih26/05/2010 10:12:22Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
Selamlar,Siteyi arama motorundan buldum,2 gündürde birçok konuyu okudum ve siteden oldukça faydalandım.
Geçen hafta fransadaydım orada dünyaca ünlü fransız markaların bile ürünlerini artık çinde imal ettiklerini gördüm.
Demek istediğim ünlü markaların (nike,adidas,diesel,zara,abercrombie,lacoste,armani vb...) tekstil ürünleri çin vb... uzak doğu ülkelerinden uygun fiyata ithal edip burada satabilir miyiz?
Bir diğer konuda bu ünlü markaların ihraç fazlası ürünlerini uygun fiyata tedarik edebilir miyim?
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
tşkler...
The world is yours...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye63 yazı
distribütör koruma yasası var. yani bahsettiğiniz firmaların türkiye deki satıcı-dağıtıcı firmalarla resmi anlaşmaları varsa (ki hepsinin var) distribütör korumadan dolayı mallarınız gümrükte kalır, çıkaramazsınız. ancak beğendiğiniz 5-10 adet ürünü kargo ile üzerine hediye ya da numune diye yazdırarak gümrüğe takılmamasını sağla**** yurtiçine sokabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Otomotiv
Üye114 yazı

Merhaba
Gormus oldugunuz urunlerin bir cogu da turkiye de uretiliyor. Cine kadar gimenize gerek yok, Turkiye de uretilen leri ise fabrika size satarmi satmazmi bilemicem. Buyuk firmalar surekli siparis verdikelrinde fabrikadan 300 yada 500 adet falza uretmesini soylerler herhangi bir hata oldugunda degisitirilmesi icin. Bazi ureticiler ise bilerek fazla uretiyor ve el altindan piyasa ya suruyor.
Ama ille de bu isi yapacam derseniz baska yollara basvurmaniz gerekir.. Onu da tavsiye etmem cunku bu iste yenisiniz olan sermayenizi de kaybedebilirsiniz...

Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz

Yerleşim Endonezya / JakartaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye30 yazı
öncelikle cevaplar için teşekkürler.
@serefhan'ın dediği gibi bu ürünler tr de de üretiliyor, ihraç fazlası adı altındada satışının yapıldığını görüyorum, bu ihraç fazlası ürünleri nereden tedarik edebilirim?
The world is yours...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye36 yazı
Burada üretim yapan Fabrikalar satışı yaparken etiketleri keserek veriyor. Yani marka olarak satmanız mümkün değil. Tabiiki çakma markaları saymazsak. Ithalatta da gümrükte sorun yaşarsınız. Markalar koruma altında olduğu için yurtdışından ihracat fazlası ürünleri ülkeye sokmanız pek mümkün değil.
OK

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye2 yazı
Merhaba Arkadaşlar,
biz firma olarak markalı ürünlerin ihracat fazlasını alıp yurt dışına satıyoruz. dış pazarda müşterisi olan firmalar benimle iletişime geçebilir.
çok kazançlı ürünler bulunabiliyor. bana , 0532 343 4821 nolu telefonda yada ali@nazalli.com adresinden ulaşabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye1 yazı
airduncan'a
slm ben sizin bahsettiğiniz ürünlerin sadece erkek boxer olarak temin edebilirim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Tekstil
Üye628 yazı
İhraç fazlası sürekli malı olan arkadaşlar toptan alım için görüşelim.
VSL-34@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye151 yazı
elektronik neyse tekstil deyince çin o işi türkler kadar beceremiyor bizimkiler tekstilde çinden 10gömlek daha üstün ve markalı ürünler burada yani tûrkiyede imal ediliyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
toptan orjinal marka ürün alımı yapılacak iligiler msj atsın

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Di?er
Yeni Üye67 yazı
Bu malzemeleri yasal yönlerden yurt içine sokmanız neredeyse imkansız. devlet malzemenize orijinal değil ise el koyarlar orijinal ise önce disbritöre yazı yazarlar eğer disbritör 15 gün içinde yazıya cevap vermez ise malzemelerin girişini ülkeye yapabilirsiniz. döner ise bu malzemelerin yurt içine girişine izin verilmez ve başka bir ülkeye satmak için izin verir ama ülkeye sokmanıza gene izin verilmez.

BALBAY GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD ŞTİ
MUSTAFA BAL 0507 247 41 14

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
Çin'den ithalat yapmaktayım istediğiniz herhangi bir ürünü mail ve telefon ile bana ulaşarak belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.Çalışma sistemimiz koli,konteyner şeklindedir.
Herhangi bir gümrük sıkıntısı yaşanmamaktadır ve sıkıntısız bir şekilde ürünleriniz adresinize teslim edilmektedir.

Not:Markalı yada markasız ürünler yurtiçine girişi tarafımızdan yapılmaktadır.

Güven açısından : Ürünlerinizi Türkiye’de teslim aldığınızda kargo ücretini ödüyorsunuz.

İletişim;

mertdemir37@gmail.com
05327073592

Saygılarımla
İyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
merhaba,toptan orjinal ürün satın almak istiyorum, versace, burberry, gucci, louis vuitton, adidas, ralph lauren,armani gibi markaların, t shirt,gömlek,ayakkabı,çanta, bayan giyim satan arkadaşlar beni aramasını rica ediyorum veya email atsınlar elindeki ürünler hakkında bilgi vermesi için..
dobadrp@gmail.com 0537 380 14 97

Yerleşim Türkiye / KartalMeslek Ynternet
Yeni Üye1 yazı
Ihracat fazlasi naketano ürünlerinden sayın almak istiyorum.
aker474gmail.com veya
05399362881 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek