GÜVEN BAĞLAMI Sinyalleri ve bağlamı gör + Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.
Topluluk katkısı 121 katkı
Profil alanı Yöneticilik
Profil konumu İstanbul, Türkiye
Yayın 26/05/2010 09:18:31
ZAMANSAL BAĞLAM Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Merhaba arkadaşlar Toptancılara nasıl ve ne satabilirim? Bir ithalat firmasıyım .Toptancılarla çalışan bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan fikir almak isterim.
Başlangıç —
Yorum 5
Okunma 1.430
Son hareket —
Tartışmanın zaman ve katılım sinyalleri yukarıda gösterilir.
Yalnızca mevcut tarih, yorum ve okunma verilerinden türetilir; içerik kalitesi veya doğruluk puanı değildir.
KONİKS PLUS Ücretli üyelik değerini önizle Henüz satışta değil → 01 Tartışma Zaman, katılım ve açıklanabilir durum sinyalleri.
Konu + görünür yanıtlar Kanıt bu görünümde yok 02 Hafıza İlgili geçmiş, bilgi yolu ve taranan hafıza kapsamı.
Sınırlı forum hafıza havuzu Kanıt bu görünümde yok 03 Topluluk Tekrar sinyalleri, tema bağlantıları ve görünür kanıt.
Görünür yanıtlar Kanıt bu görünümde yok 04 Güven Yazar, zaman ve topluluk fayda sinyallerinin bağlamı.
Kaynak + zaman + fayda sinyali Kanıt bu görünümde yok
Mevcut kanıt cümlelerini ve güven bağlamını tek bakışta bir araya getirir; yeni çıkarım, görüş birliği, önem, kalite veya doğruluk puanı üretmez.
ODAK MODU Özet önce, kanıt gerektiğinde Brief ana okuma yüzeyidir; ayrıntılar kaynak kanıtını açar.
Kanıt ayrıntılarını göster Yalnızca bu sayfada gerçekten render edilen kanıt mercekleri aktifleşir. Context brief; Tartışma, Hafıza, Topluluk ve Güven katmanlarını bir araya getirir, ancak yeni hüküm veya puan üretmez.
Yanıtlayan 5 kişi
Tekrar katkı 0 kişi
Başlatan dönüşü Yok
Yanıtlar 5 farklı üyeden geldi.
Yalnızca görüntülenen yanıtların yazar dağılımından türetilir; kişi, görüş veya içerik kalitesi hakkında puan üretmez.
HAFIZA KAPSAMI Taranan hafıza
TARANAN 6 kayıt
EŞLEŞEN 0 kayıt
ZAMAN —
KAVRAM 0 farklı
Taranan 6 eski yüksek-sinyal kayıtta iki-kavram eşiğini geçen bağlantı bulunmadı.
Bu kapsam yalnızca aynı topluluktaki 2+ yıllık, en fazla 6 yüksek-sinyal hafıza kaydına dayanır; tüm Koniks arşivinin bilgi düzeyini veya içerik kalitesini ölçmez.
Güven bağlamı › Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.
Topluluk katkısı 11Profil alanı Satış / PazarlamaProfil konumu Kütahya, Türkiye
Profil bağlamını gör →
Öncelikle hangi tür ithalat kolunda olduğunuzu yazarsanız sanırım sorunuza cevap bulabilirsiniz. misal; gıda, elektronik, dayanıklı tüketim malları vs.. Saygılarımla.
Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus ki adam sansınlar...
Güven bağlamı › Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.
Topluluk katkısı 39Profil alanı DiğerProfil konumu İstanbul, Türkiye
Profil bağlamını gör →
Türkiyeye
dental( diş )
( sağlık ) ürünleri getirebilirsen görüşebiliriz
hidayed@msn.com
Güven bağlamı › Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.
Topluluk katkısı 84Profil alanı Satış / PazarlamaProfil konumu Tekirdag, Türkiye
Profil bağlamını gör →
bence bizlere nasıl satış yapıcanı bilmiyorsan dükkanı kapatderim nasıl ithalatcısın
saygılarımla
Güven bağlamı › Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.
Topluluk katkısı 63Profil alanı OtomotivProfil konumu Manisa, Türkiye
Profil bağlamını gör →
ithalatçı belli bir ürün grubunun ithalatçısı olur. ben herşeyin ithalatını yaparım siz ne isterseniz uygun fiyatlara ithal ederim diyen hiçbirşey yapamaz. ilginizin, bilginizin olmadığı herhangi bir sektörde yapacağınız ithalat türkiye fiyatından daha pahalıya malolur bunu iyi biliyorum. artı ithalatçı demek birşeyleri ithal eden ve bulunduğu ülkede bunu satan demektir. kime ne satacağınızı bilmiyorsanız nasıl ithalatçısınız anlamadım. şu konuda uzmanım (ör:otomotiv) dersiniz otomotiv parçası ithal etmek isteyenler size ulaşır. bu nasıl bir talep olmuş anlayamadım.
Güven bağlamı › Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.
Topluluk katkısı 22Profil alanı TicaretProfil konumu Tekirdağ, Türkiye
Profil bağlamını gör → İyi günler; Neler getirte biliyorsunuz en uygun fiyata onemlı olan bu fıyat ugun olduktan sonra satılmayacak dıye bırsey yoktur msn yı verıyorum eklersenınz burada detaylı konusabılırız
aliuyan042@hotmail.com hakan.ruzgar@hotmail.com
fidesfood
Diğer KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var TOPLULUK HAFIZASI
Bu toplulukta yeniden keşfet
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır.
Gizlilik Prensiplerimiz
Tamam