Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Kervan Çiğköfte İstanbul-yurtiçi Ücretsiz Bayilik

Başlatanpanter54Tarih24/05/2010 11:54:15Yorum49

İlk mesaj
-KERVAN ÇİĞKÖFTE ÜCRETSİZ BAYİLİKLER VERECEKTİR.

-KERVAN ÇİĞKÖFTE OLARAK İSTANBUL VE YURTİÇİNDE ; KENDİ İMALATIMIZ OLAN NEFİS ÇİĞKÖFTEMİZİN SATIŞINI YAPACAK BAYİLER ARAMAKTAYIZ.

-BAYİİ OLACAK KİŞİLERDEN HERHANGİ BİR İSİM HAKKI BEDELİ VEYA FRANCHİSİNG BEDELİ TALEP ETMİYORUZ.

-SİZE DÜŞEN SADECE DÜKKANINIZIN YERİNİ AYARLAMAK ( CADDE ÜZERİ OLURSA SATIŞINIZ YÜKSEK OLUR )

-BİZE DÜŞEN SİZLERE EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERMEK.

-DETAYLAR İLE ALAKALI GÖRÜŞMEK İÇİN ARAYINIZ.

-İŞİN EĞİTİMİ DE TARAFIMIZDAN İSTENİRSE VERİLECEKTİR.

-SİZ YERİNİZİ BULUN ; DÜKKANINIZIN TABELA VE YAZI, DOLAP, MASA VS. SADECE BEDELİNİ ÖDÜYORSUNUZ, BİZ KURUYORUZ....

-SAYGILARIMIZLA

-YETKİLİ KİŞİ ; ABDULLAH BEY

-TEL GSM : 0545-433 52 50

-MAİL : kervancigkofte@gmail.com

-ÇİĞKÖFTEMİZ BAĞIMLILIK YAPTIĞINDAN SATIŞINIZ KOLAY VE KARLI OLACAKTIR.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
49 yorum
merhaba ,

grekli bilgileri gönderdik.,

saygılarımzla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda

arkadaşım kusura bakmada çiğköfte nasıl gönderiliyor anlamadım..

çiğköfte yapıldığı andan itibaren tüketilmesi gereken bi gıdadır.

çiğköfte 2 saati geçtiği an şişer ve artık çiğköftelikten çıkar yiyen kişide hazımsızlık problemi ve bağırsaklarda kurt yapar ve bakteri ürer..

içli köfte ise şişmez ama bulguru kurur içindeki malzeme soğur yeniden ısıtıldığı takdirde bakteriler ürer.

kardeş ben hemen hergün çiğköfte yerim bazen kurt yaptı da bazen de hazımsızlık ama inan ki bir çiğköfte ne kadar iyi olursa olsun en kralı 2 saatten sonra bozulur ve müşteri kaybına yolaçar.
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
merhaba ,
kardeşim çiğköfte artık sektör oldu , ve ona göre üretim koşullarını ayarlamak gerekir. çiğköfteyi yapıp , için et koyduktan sonra normal bir poşete koyup ta gönderirsen tabii ki dediklerinde haklısın.artık çiğköfteye siz de takdir edersiniz ki et katılmıyor bu durum hem hijyen bakımından, hem maliyet bakımından hem de bozulma bakımından riskli.yıllık sadece bir imalatçının satışı ortalama 300-ila 600 ton arasında olduğunu göz önünde bulundurursak ona göre de bunun satış yöntemleri var .tabii ki bu konular ; bu işe gönül vermek ve kazanmak isteyenler için karşılıklı görüşmek suretiyle anlama imkanı daha fazla olacak konulardır.içli köfte ise derin dondurucuda muhafaza edilir ve bir sene bozulmaz. saygılarımla

ambalajlı ürünleriniz mevcut mu? belgeler, ne şekilde sevk edeceğiniz ve fiyatla ilgili bilgi almak istiyorum. iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
gerekli bilgiler mail adresinize gönderildi.saygılarımla

merhaba,

gerekli bilgiler mail adresinize gönderilmiştir.

saygılarımzla

merhaba ,

gerekli bilgiler mail adresinize gönderilmiştir.

saygılarımla

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dortler21
arkadaşım kusura bakmada çiğköfte nasıl gönderiliyor anlamadım..

çiğköfte yapıldığı andan itibaren tüketilmesi gereken bi gıdadır.

çiğköfte 2 saati geçtiği an şişer ve artık çiğköftelikten çıkar yiyen kişide hazımsızlık problemi ve bağırsaklarda kurt yapar ve bakteri ürer..

içli köfte ise şişmez ama bulguru kurur içindeki malzeme soğur yeniden ısıtıldığı takdirde bakteriler ürer.

kardeş ben hemen hergün çiğköfte yerim bazen kurt yaptı da bazen de hazımsızlık ama inan ki bir çiğköfte ne kadar iyi olursa olsun en kralı 2 saatten sonra bozulur ve müşteri kaybına yolaçar.

hocam bu arkadaşların çiğ köfte dediğini bizler yanlış anlıyoruz.
nerde harbi çiğ köfte.bizim insanımızın ağız tadı falan kalmadı artık.etsiz çiğ köfte olmaz.çiğ köfte yapılır yapılmaz yenir.

her yer çiğ köfteci.su,bulgur,baharat,iki üç malzeme at makine yapsın.10 gün sat.
ah be nerde eski günler.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
manjo9@hotmail.com bilgi lütfen çiğköfte sezonu açılıyor
ayinesi iştir, kişinin lafa bakılmaz
şahsın görünür rütbe - i aklı eserinde..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Merhaba ben Ankarada bu işi Yapmak için Mekanımı hazırladım fabregas_ank@hotmail.com adresime gerekli bilgiyi gönderirsen sevinirim...
Fark Yarat

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
kilosunun fiyatı ve istanbulda yapabilirmiyim bu işi? resim varsa gönderir misiniz.?
hep yenilik tam olduğun yerde doğru kurallarla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
bilgi gönderir misiniz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Bir arkadaş sormuş, aynı bilgiyi rica ediecem:
Ambalajlı ürünleriniz mevcut mu? belgeler, ne şekilde sevk edeceğiniz ve fiyatla ilgili bilgi almak istiyorum. iyi çalışmalar.

h.i.saygili@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
su an aktif olan bir işletmemisiniz ? sıcak satış yaptığınız bir yeriniz mevcutmu ? varsa adres alıyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
fiyatlar hakkında bilgi alabilir miyim ne kadardan alıp ne kadara satıcaz.mekana ne kadar para gider.
volkan_204@hotmail.com
volkanarı

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Sa?lyk hizmetleri
kilo fiyatını,firmanızı ve ürünlerinizi tanıtırmısınız.birde dükkan için ne kadar harcamam gerek.
ancaglarer@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Memur
Şu anda aktif olan bir firmaysanız firma bilgilerinizi kaç yıldır hizmet veriyorsunuz hangi ildesiniz vs ,
Kg başı fiyatınız nedir
Bayilerinize ne gibi avantajlar sunuyorsunuz neden sizin bayiniz olmalıyız ?

Detaylı bir şekilde
adresime mail atarsanız sevinirim.
İmza yok parmak bassam?

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Emniyet görevlisi
fiyat ve bilgi alabilirmiyim teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci