Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Kervan Çiğköfte İstanbul-yurtiçi Ücretsiz Bayilik

Başlatanpanter54Tarih24/05/2010 11:54:15Yorum49

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
-KERVAN ÇİĞKÖFTE ÜCRETSİZ BAYİLİKLER VERECEKTİR.

-KERVAN ÇİĞKÖFTE OLARAK İSTANBUL VE YURTİÇİNDE ; KENDİ İMALATIMIZ OLAN NEFİS ÇİĞKÖFTEMİZİN SATIŞINI YAPACAK BAYİLER ARAMAKTAYIZ.

-BAYİİ OLACAK KİŞİLERDEN HERHANGİ BİR İSİM HAKKI BEDELİ VEYA FRANCHİSİNG BEDELİ TALEP ETMİYORUZ.

-SİZE DÜŞEN SADECE DÜKKANINIZIN YERİNİ AYARLAMAK ( CADDE ÜZERİ OLURSA SATIŞINIZ YÜKSEK OLUR )

-BİZE DÜŞEN SİZLERE EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERMEK.

-DETAYLAR İLE ALAKALI GÖRÜŞMEK İÇİN ARAYINIZ.

-İŞİN EĞİTİMİ DE TARAFIMIZDAN İSTENİRSE VERİLECEKTİR.

-SİZ YERİNİZİ BULUN ; DÜKKANINIZIN TABELA VE YAZI, DOLAP, MASA VS. SADECE BEDELİNİ ÖDÜYORSUNUZ, BİZ KURUYORUZ....

-SAYGILARIMIZLA

-YETKİLİ KİŞİ ; ABDULLAH BEY

-TEL GSM : 0545-433 52 50

-MAİL : kervancigkofte@gmail.com

-ÇİĞKÖFTEMİZ BAĞIMLILIK YAPTIĞINDAN SATIŞINIZ KOLAY VE KARLI OLACAKTIR.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
49 yorum
Yeni Üye91 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cankoran
kilo fiyatını,firmanızı ve ürünlerinizi tanıtırmısınız.birde dükkan için ne kadar harcamam gerek.
ancaglarer@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye91 yazı
Kilo fiyatı nedir? spil.mynet.com bilgi verirseniz sevinirim

Şu anda aktif olan bir firmaysanız firma bilgilerinizi kaç yıldır hizmet veriyorsunuz hangi ildesiniz vs ,
Kg başı fiyatınız nedir
Bayilerinize ne gibi avantajlar sunuyorsunuz neden sizin bayiniz olmalıyız ?

Yeni Üye91 yazı

Kilo fiyatı nedir?bilgi verirseniz sevinirim spil.mynet.com

Bayilerinize ne gibi avantajlar sunuyorsunuz neden sizin bayiniz olmalıyız ?

Yeni Üye14 yazı
"SİZ YERİNİZİ BULUN ; DÜKKANINIZIN TABELA VE YAZI, DOLAP, MASA VS. SADECE BEDELİNİ ÖDÜYORSUNUZ, BİZ KURUYORUZ...."

DEMİŞSİNİZ.....

Bu bedel ne kadar, ayrıca çiğköfte kilo fiyatını öğrenebilir miyim özel masaj atarsanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / ANKARAMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye41 yazı
fiyat ve bilgi alabilirmiyim?tşkler... smttsn@gmail.com
Akıl Yaşta Değil,Baştadır...

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Serbest meslek
Yeni Üye18 yazı
erdal bey
bende küçük bir dükkan açıyorum ve çiğ köfte de satacağım fiyatlar hakkında bilgi verrirseniz sizinle çalışalım hizirhisim@gmail.com mail atarmısınız görüşmek üzere
a.ç

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
Artık internet üzerinden çiğ köfte siparişi verebilir, adresinize kadar vakumlu ambalajlarda gelmesini sağlayabilirsiniz.Türkiye'de ilk defa!

adresecigkofte.com tüm Türkiye'de. Nerede olursanız olun bir çiğköfteci dükkanı açabilir, mevcut çiğ köfte dükkanınıza ürün alabilir, ya da restoranınızda çiğ köfte satabilirsiniz. Sınır yok, zorlama yok!

adresecigkofte.com'da çiğ köftenın dışında bir çiğköftecide olması gereken tüm malzemeler bulunmaktadır. Tandır lavaşı, ambalaj malzemeleri, poşetler, köpük tabaklar, streç, şeffaf eldiven gibi tüm malzemelerin siparişlerini verebilir, kapınıza kadar teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik çok uygun fiyatlarla!

http://www.adrescigkofte.com adresini ziyaret edip detayları görebilirsiniz.
Adrese Çiğ Köfte - Çiğ Köfte Bayilik, Çiğ Köftecilere Çiğ Köfte - http://www.adresecigkofte.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
BAYİLİĞİNİZLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İSTİYORUM. FAKAT AKLIMA GELEN SORULARIDA SORMAK İSTİYORUM.
1- Gelen Malın iadesi var mı?
2- "Dükkan kuruyoruz,sadece bedelini ödüyorsunuz." demişsiniz. Bu bedeli nasıl ve ne şekilde tahsil ediyorsunuz Standartınız nedir veya m2 göre mi kuruyorsunuz?
3- İlk başta sizin bize desteğiniz nedir?
4- Dükkan açıldığı zaman,sizin firmanıza ait vergi ve ruhsat üzerinden mi açılıyor yoksa biz kendi adımıza şirket mi kuruyoruz?
5- Dükkana günlük giren en asgari ciro nedir ? Aylık Ciro nedir?
6- Günde kaç kilo ciğköfte gidiyor? İlk etapda ne kadar ciğköfte veriyorsunuz?
7- İlk etapda bayinize hibe olarak verdiğiniz ürün oluyor mu ?
8- Satış hacmine göre verilen % pay nedir?
9- Reklam için broşür vs... bunların desteğini veriyor musunuz?
10- Sözleşme gereği olması durumunda diyelim ki işler yolunda gitmedi. İstediğimiz satışı elde edemedik. Vazgeçme yada sözleşmeyi fesh etme durumunda ne kadar bir tazminat durumu söz konusu?
11- Bayinize ne g ib i acantajlar sunuyorsunuz? Şahsen ben sizi neden tercih etmeliyim ? Neden sizin bayiniz olmalıyım ?
Daha cok soru var =) Bilgilendirme istiyorum. Lütfen detaylı bilgilerinizi aytackop2011@hotmail.com adresine gonderirseniz memnun oluruz. Teşekkürler Saygılarımla
Aytaç KOP
aytackop2011@hotmail.com
"Kendine karşı dürüst ol!"

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye47 yazı
Mardin kızıltepe,de akrabamın kumru kumpir salonu var temiz güvenilir çiğ köfte bayiği almak istiyor
NOT:Çok işlek ve kalabalık bir salondur.

Temasa geçebilirseniz

EMİN ALTUNKAYNAK
05327495541

A.RAHMAN ALTUNKAYNAK
05417877677
KADİR AYDEMİR

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Ticaret
Yeni Üye95 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - AytacKop
BAYİLİĞİNİZLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İSTİYORUM. FAKAT AKLIMA GELEN SORULARIDA SORMAK İSTİYORUM.
1- Gelen Malın iadesi var mı?
2- "Dükkan kuruyoruz,sadece bedelini ödüyorsunuz." demişsiniz. Bu bedeli nasıl ve ne şekilde tahsil ediyorsunuz Standartınız nedir veya m2 göre mi kuruyorsunuz?
3- İlk başta sizin bize desteğiniz nedir?
4- Dükkan açıldığı zaman,sizin firmanıza ait vergi ve ruhsat üzerinden mi açılıyor yoksa biz kendi adımıza şirket mi kuruyoruz?
5- Dükkana günlük giren en asgari ciro nedir ? Aylık Ciro nedir?
6- Günde kaç kilo ciğköfte gidiyor? İlk etapda ne kadar ciğköfte veriyorsunuz?
7- İlk etapda bayinize hibe olarak verdiğiniz ürün oluyor mu ?
8- Satış hacmine göre verilen % pay nedir?
9- Reklam için broşür vs... bunların desteğini veriyor musunuz?
10- Sözleşme gereği olması durumunda diyelim ki işler yolunda gitmedi. İstediğimiz satışı elde edemedik. Vazgeçme yada sözleşmeyi fesh etme durumunda ne kadar bir tazminat durumu söz konusu?
11- Bayinize ne g ib i acantajlar sunuyorsunuz? Şahsen ben sizi neden tercih etmeliyim ? Neden sizin bayiniz olmalıyım ?
Daha cok soru var =) Bilgilendirme istiyorum. Lütfen detaylı bilgileriniziadresine gonderirseniz memnun oluruz. Teşekkürler Saygılarımla
arkaşın dediği gibi sorulara cevap verebilecek firmalar varsa arifdemirci80@hotmail.com mail atarmısınız istanbulda düşünüyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye131 yazı
25 m2 ile 40 m2 arası dükkan,
750 tl ile 2000 tl arası kirası olursa
bana; satış, karlılık, kurulum maliyetleri.
tam bir rapor gönderebilirseniz.
teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye5 yazı
cadde üstünde dükkan tutup tabelaya dolapa paramı istiyorsunuz ayıb dogrusu hem reklamını yaptır hemde tabelaya para ıste brosur el ilanı magnete de istersiniz siz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
http://www.neregidelim.com adresi de yeni yerler keşfetmek için bire bir hatta en iyi mekanları diyebilirim çünkü her mekanı dahil etmiyorlar ve bir kriter var iyi olmayan giremez
www.neregidelim.com Yeni Şehir Rehberiniz

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Asker