Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kütahyada Farklılık Yapmak !!!

Başlatanewre89Tarih24/05/2010 03:02:26Yorum43

İlk mesaj
kütahyada bardakta mısır olayına giriyorum ama beni diğer bardakta mısır işi yapan arkadaşlardan farklı kılacak yeniliklere ihtiyacım var bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
43 yorum
Kalite, temizlik ve hijyen çok önemli.
Yalancinin mumu yatsıya kadar yanar,
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner,
Aldatanlar bir gün olur aldanır,
Kimse sanmasın yaptığım yanıma kalır,
Kul hakkı yiyenler büyük günah alır.

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
umarım bol kazançların olur,şu an bardagı 1 tl den veriliyor kütahyada,gecen sene 2,5 tl idi.
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat

Bardakta mısır İzmit'te denenmiş ancak tutmamış bir iştir.
Bazı kişiler hatırı sayılır paralar verip bayilikler alı büyük AVM lerde standlar açıp bu işi yaptılar.
Günde 40Bin kişinin ziyeret ettiği Kocaeli Fuarında bir çok yerde bardakta mısır satıldı.
Şehir merkezinin en güzel yerlerinde büyük aralar düşünüp çok fazla kirası olan dükkanlar tutuldu bardakta mısır işi için...

Ama sonuç ne.
Sonuç şu para kaybetmiş bir çok yatırımcı. Bazısı zararını karşılamak için bardak mısır işini bırakıp başka işlere girdi.
Bazısı da hala uğraşıyor kar yapmak için.

Kütahya için bir şey diyemem. Yada Eskişehir için.
Çünkü oraları bilmiyorum, Gitmedim.

Ancak İzmit bu şekilde başladı ve bitti.
Piyasayı iyi analiz edin derim...

Kütahya'lı bir askerlik arkadaşım vardı. Veteriner di.
Sanırım orada hayvancılık çok fazla revaçtaymış.
Askere gelmeden önce bir dükkanı varmış, askerlik bitti çok geçmeden ikinci dükkanı açmış.
Her şehrin başka başka özellikleri var doğru.
Marifet bu farklılıkları iyi analiz edip doğru yatırım yapmaktır.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
kütahya gelişmekte olan bi şehir örneğin eskişehir doydu bazı şeylere ama kütahya hergün gelişiyor farklı ne yaparsan tutar kütahyada bardakta mısırın yeri çok önemlidir yere dikkat et hocam
BU ALEMDE 2 BUYUK VAR 1 ESES 2 70 LİK RAKI

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
mehmet bey görüşünüz için teşekkürler kalite ve hijyene mutlaka dikkat edicem ama ben yenilik açısından sormuştum ...

altan bey iyi niyetleriniz için teşekkürler evet bardakta mısır şu an kütahya piyasasında 1 tl den gidiyor kar marjı düşük bi iş o yüzden yeniliklere ihtiyacım var...

sayın erokas yazınız için teşekkürler ticaret riskli bi iştir ama kendi analizlerim sonucu mısır olayının tutcağı kanaatindeyim umarım başarılı olurum...

furkan hocam yorumun için teşekkürler yer tabiki önemli bu konuyu çözdüm fakat satış konusunda mısırın yanında ne satabilirim mesela bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim

hocam benim aklımda bi fikir var ama bilmiyorum nasıl olur küp meyve evet bardakta küp meyve mevsim meyvelerini küp küp doğrayıp bardağa doldurup satabilirsiniz ama ilk önce mini buzdolabı almanız lazım hatta araç buzdolapları ucuz bişey onun içinde muhafaza edebilirsiniz bence farklılık ama kütahya için tutarmı bilmiyorum malum önümüz yaz mevsimi meyvede bol sıcakta soğuk olarak servis edilirse uygun olabilir ben düşünün derim

evet bu tarz değişik düşüncelere ihtiyacım var en azından farklı bi görüş bu tarz görüşlere ihtiyacım var ama ben şu an için bardakta mısır tezgahında ne gibi yenilikler yapabilirim örneğin değişik soslar gibi

kendi özel sosunu yapabilirsin 3-4 yada daha fazla baharatı karıştırıp birde bu sosa ciks bi isim verdiğiniz zaman al sana değişiklik insanlar merak edip yiyecektir

evet kütahyada şu an oldukca ilgi gören bi ürün,hafta sonu ben bile sıraya girdim cocuklarıma almak için,2 sene önce düşünmüştüm ben bir türlü nasip olmadı, yanında ne olabilir diye düşünürken forumda bir konu vardı patates ile ilgili, bak oda çok ilginç bence kütahyada göremedim,ilk sen olabilirsin onuda düşünürsen
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

çubukta patates olayı düşünülebilir kütahyada yok çünkü

furkan hocam teşekkürler ama o işi ileriye doğru ciddi anlamda düşünebilirim

altan bey çubukta patates olayını da araştırıyorum inşallah en kısa zamanda faaliyete geçirecem fakat önce bardakta mısır olayına odaklandım ..

bu arada link için teşekkürler aslında ben bardakta mısır soft dondurma ve çubukta patates olayında k<r<rsız kalmıştım fakat mısır olayı bir aşama önde duruyo şu an ileriye doğru neden olmasın...

tamam üstad,hayırlısıyla bi işletmeni kur,yerinide forumda bildir,hem hayırlı olsuna gelelim,hem daimi müşterin olalım:)
Strotaş

altan bey hayırlıyısıyla bu hafta açmayı planlıyorum bu konuda iddialıyız yerimi ve başlangıç tarihimi forumda belirtirim sizin gibi müşterileri her zaman bekleriz ...:)

sabit bir dükkan şeklindemi olacak yoksa mısır arabasımı?
Strotaş

öncelikle mısır arabası tarzında açmayı düşünüyorum ileriye doğru duruma göre işleri genişletmeyi planlıyorum...

anladım. belki parlak fikir olmayabilir ama temmuz sonunda fuar açılacak biliyorsun yer kiraları 750 ila 1000 tl arası ama anlaşırsan 750 tlye bitiyor,orayada ***ürürsen güzel iş çıkar
Strotaş

altan bey ben kütahyalı değilim bu fuar hakkında bi bilgim yok fakat bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.örneğin fuarın başlama tarihi ve stand başvuru yeri tarihi neresi oluyo acaba...

temmuz ayı içerisinde başlayacak ama kesin tarihi senin için araştırırım. Fuar ihalesini kazanan şirket yer kiralamaya haziran gibi başlar sanırım,ama senin araban olacagı için sabit alanlardan değil, gişelerin hemen önünde bi yere koymalısın buda kira maliyetini düşürür.Firma fuar alanı içerisindeki ofisinde görüşmelerini yapıyor,senin için yetkili kişiyide öğrenirim.

Ancak şuda gözardı edilmemeli,mısır hasat mevsimi olacagı için koçanlı kaynamış mısır satanlarlada rekabet edeceksin
Strotaş

tamam altan bey çok teşekkür ederim harville_26@hotmail.com mail adresim öğrenince burdan bana mail atarsanız sevinirim iyi geceler...

hocam değişik bişey buldunmu? bulduysan sölede bizde faydalanalım

bulamadım hocam ama arayış içerisindeyim...

senin iş zor be hocam böyle farklı olcam diye bozma iyice

yok hocam allahın izniyle üstesinden gelicem araba siparişini verdim ufak tefek teferruat kaldı bağlantılarımı yaptım kargo bekliyorum her şey yolunda sen sıkma canını ...:)