İlk mesaj
Dış Ticaret
Hollanda'da Kuruyemışçilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumB
Yeni Üye65 yazı
25/05/2010 : 00:09:58#1
Web sitesi
Alıntı
Mersinde avşarlar var mesela sana herkes mal gönderemez,bu konuda istanbulda çalışma yapmalısın,
araştır kim sana yollayabilir baglantı yap,ama birebir kendin görüş yoksa olmaz ,telefonla felan olmaz yani..
sana bir tavsiye daha,kuruyemiş işi riskli olur dikkat et..fazla mal alırsan olmaz sürekli taze olmalı..paket kuruyemiş satma kilo ile sat..alırken kazan iyi pazarlık yap..
türk kahvesi makinaları var,miss gibi kahve kokusu olur,,kendin paketleyip satabilirsin,kuruyemişle beraber iyi gider..birde lokum şekerleme gibi şeylerde koyarsın arabana..
Zaman=para , para=parA
tijt is geld , geld is geld
M
Yeni Üye25 yazı
25/05/2010 : 02:13:10#2
Web sitesi
Alıntı
B
Yeni Üye65 yazı
25/05/2010 : 12:00:09#3
Web sitesi
Alıntı
Sana herkes mal gönderemezden kastım şu;bu işi ithalat ihracat olarak yapan firmalar var onlarla anlaş,sana hollanda teslim yapabilmeli,resmi evrak sorun olmasın,gaziantepde firmalarla görüş bu güzel ama yüzyüze görüş,
bu işi yapacaksan ciddi bir şekilde yap..hollanda da şirketini kurdunmu,resmi işlerini hallettin mi?
400 gr lık paketler derken hepside 400 gr olmaz,mesela fındık cam fıstık gibi pahalı olanlar biraz daha küçük paketlerde olsa daha cok satılır bence,daha hızlı dönderirsin parayı..
Bilirim hollandada acık kuruyemiş sattırmazlar,öyle olsaydı daha iyi olurdu ama maalesef olmaz,onun için deneyerek grmajları iyi ayarla,cekirdek kaç gr olmalı,fındık kaç gr,fıstık kaç gr,üzüm kaç gr,........vs.
Bu konuda fizibiliteni iyi yap,hollanda da marketlerde nasıl satılıyor kaç gr ,kimler alıyor bu çerezleri,kimlerden daha cok talep görür,bunları araştır,sen mutlaka farklı olmalısın ki marketler sana dönebilsin,rakiplerin kimler onlarıda bilmelisin,kuruyemiş denince akla sen gelmelisin,reklam tanıtım işi iyi olmalı,zaten gerisi gelir güleryüzlülük,esnek pazarlama yapabilme...beverwijk pazarındada dene,ben orada turk pazarında meyve sattım,eskiden zwarte markt dı orası şidi biraz degişmiş diyorlar,orasıda vergilendirilmiş..
Önce marketleri kendine baglayana kadar ödeme konusunda esnek olmalısın,ürünlerini iyi takib et,marketci senin malını arka tarafta bir reyona atarsa ,malın satılmaz,sürekli kontrol et,kasa önlerine stand hazırla ,yaptır tr de standları mallarını as üzerine, çünki; teşhir cok önemli,,birde malının ambalajına dikkat et,ne ucuz görünsün nede coook pahalı,ikisinin ortasını iyi ayarla..
Ben sana her konuda yardım etmek isterim,ama elimden bu kadar geliyor şu an..başarılar diliyorum,inşallah umdugun işi başarırsın ....saygılar...
,
Zaman=para , para=parA
B
Yeni Üye65 yazı
25/05/2010 : 13:21:44#4
Web sitesi
Alıntı
Zaman=para , para=parA
M
Yeni Üye25 yazı
28/05/2010 : 02:07:41#5
Web sitesi
Alıntı
tesekkurler by_world avsarlar firmasiyla gorustum,ayrica antep firmasiyla da gorustum fiyat bilgisi alacam onlari karsilastirma yapacagim ilginize tesekkurler..
H
Üye831 yazı
Hollanda'da The Nut Company firması vardır avrupada kuruyemiş sektöründe söz sahibidir,öncelikle bu firmanın fiyatlarını takip etmenizi öneririm,ürün tedariğinizi buradan yapabilirsiniz fiyatları daha uygundur.
B
Yeni Üye12 yazı
slm biz istanbuldaki kendi yerimizde imal ettigimiz kuruyemislerimizi almanya depomuzda avrupada satiyoruz isterseniz size yardimci olabilirim foscakalin.bereket kuruyemis bereket70@gmx.de
bereket kuruyemis
H
Üye161 yazı
selam maviveyeşil
çorum'da yaşıyorum ve toptan kuruyemiş tedariği konusunda yardımcı olabilirim.
Hakan ŞAMLI
hakansamli@hotmail.com (msn)
çorum'da yaşıyorum ve toptan kuruyemiş tedariği konusunda yardımcı olabilirim.
Hakan ŞAMLI
hakansamli@hotmail.com (msn)
V
Yeni Üye5 yazı
İsteyen arkadaşlar için fason ürün yaptırtabilirim.Kendi markanızla beraber istenilen kg de istenilen paketlerde ürünleri paketlettirir ve size temin edebilirim.
Bilgi için : volkanbagdatli@live.com
Bilgi için : volkanbagdatli@live.com
VB
U
Yeni Üye70 yazı
Internet Reklamcisi
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz