Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Doktor Eldiveni Getirmek

BaşlatanhidayedTarih23/05/2010 19:33:49Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye39 yazı
malezyadan doktor eldiveni getirmek istiyorum bunun la ilgili bilgisi olan varmıdır
eldiven tipi pudralı 100 lük kutularda

hidayed@msn.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye223 yazı
Hocam paketini kaç liradan vereceksin.
Mesela ben sana beybi 100 lük eldiveni aldığım fiyatı söyliyeyim.4 tl+kdv

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye2981 yazı
fiat öğrenebilirmiyiz
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye39 yazı

su an istanbulda eldiveni 4 TL ye nakit olursa alabiliyoruz su varki eldivenler bize gelene kadar kaç el değişiyor bilinmez bunun bir yolu olmalı ki biz bir dental firmasıyız piyasamız oldukça geniş uygun fiyata bulabilirsem yada getirebilirsem diye uğrasıyorum ama henüz bir sonuç olamadım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye140 yazı
sayın hidayed
eldivenler 2 şekilde çinden ğelir
1. konteynır içinde dökme mal olarak ğelir türkiyede paketlenir.

2. direk paketlenmiş olarak ğelir.

ama şunu asla unutma eldiven işi çok riskli bir iştir neden diye sorucak olursan eldiven deniz suyunu veya rutubetini yediği zaman eldivenler direkt çöpe atılır hiçbir işe yaramaz eğer çinde (hanği ülkeyse) ve türkiyede çok iyibir ğümrük müşaviri ve iş takipçi elemanın yoksa o işe bulaşma paranı ziyan edersin
senden öncekilerden ibret al ama senden sonrakilere ibret olma

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sanayici
Yeni Üye3 yazı
Merhaba,

Hindistan veya Fransa'dan sizin icin arastirabilirim, baglantilarim oldukca iyi medikal sektorunde bu ulkelerde. Ortalama olarak ilk siparis icin alabileceginiz miktar (kutu veya euro/dolar cinsinden) belirtirseniz o yonde fiyat arastirmasi yapip bilgi verebilirim

Yerleşim Fransa / MontpellierMeslek Di?er
Yeni Üye31 yazı
aylık 500-1000 koli civarında latex eldiven satıyorum. daha önce kendim getirmek için ciddi araştırmalar fakat buradaki sağlam ithalatçılardan almanız daha mantıklı. hatta ithalatçıdan çok mal çeken toptancı bile daha iyi fiyatları size verebilir. dökme alıp burada paketlemenizde sıkıntı olur, paketli halde aldığınızda malın bir bölümü taşıma esnasında harap oluyor. zaten malezyada belli firmalar türkiyedekilerle anlaşmalı onlardan ucuz fiyata size vermezler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye2 yazı
ne kadar almayı düşünüyorsunuz direk malezyadan size yönlendirebilirm.
mnuryekta

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye10 yazı
Sempermed doktor eldiveni toptan satis yapiyoruz

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye20 yazı
arkadaslar ben burda 4 tl fob fiyatlı kutulanmış non steril pudralı eldiven buldum

tr de ticaret firması sahibiyim

00 60 17 8756972 telefonum

mesaj atın ben ararım sizi

Yerleşim Tayland / BuketMeslek Dany?manlyk