Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bizimle Çalışacak Pazarlamacılar Aranıyor

BaşlatanshmTarih23/05/2010 16:18:47Yorum41

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Türkiye geneline yayılmak istiyoruz ve bizimle çalışacak pazarlamacılar arıyoruz.pazarlamak istediğimiz ürünler sağlık alanındaki malzeme,mamül ürünler ve hizmetler.dolayısı ilede çalışılacak kesimler doktorlar,diş hekimleri,diş laboratuarları,ve medikalciler.Kendi bölgesinde sözleşmeli olarak pazarlama yapacak pazarlamacılar arıyoruz .pazarlamacı ile firma arasında güven oluşması açısından 1000 tl sözleşme bedeli alınır.her iki tarafta sözleşmeyi fesh etmeyetkisine sahiptir.sözleşmenin fesh edilmesi durumunda eger pazarlamacı firmaya zarar vermemişse yatırdıgı parayı aynen 1000 tl olarak geri alabilir.sözleşme yapıldıktansonra pazarlamacı bir günlük eğitime tabi tutulacaktır.eğitimden sonra hemen işe başlayabilir.iletişim adresi olarak shmpazarlama@hotmail adresini kullanabilir gerek mail gerekse msn den görüşülebilir.ilgilenen arkadaşlara duyrulur

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Doktor
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Üye292 yazı
Ya firma pazarlamacıya zarar verirse ?
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye16 yazı
firmanın pazarlamacıya zarar vermesi söz konusu olmaz.çünkü o bölgedekialacaklar o kişi tarafından tahsil edilecek.ayrıca elinde zaman zaman pazarlanacak ürünler de olacak ondan dolayı pazarlamacının zarara ugraması söz konusu degil.

Yeni Üye17 yazı

gerekli bilgileri bana mail atarsanız firma hakkında ürünler hakkında mail yolarsanız sevinirim m.drogsan@gmail.com mail adresim kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
gerekli bilgileri (ürünler, kar marjı, ödeme şekli gibi)aytbozbay@hotmail.com
mıknatıs

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
selamlar formunuzu okudum.ben seyahat etmeyi çok sevdiğim için kendime yenilik arıyorum. işim pazarlama olduğu için bu işi merak ettim biraz açılım yaparsanız sevinirim.bu işi sadece doktorlar,teknisyenler yada medikalciler mi yapabilir.bu işte seyahat varmı?sizden haber bekliyorum bana dönerseniz sevinirim.esen kalın
planya

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ticaret
Yeni Üye32 yazı
ayrıntılı bilgi ve ürün kataloğu lütfen.
ben medikal projelerinde yer alıyorum ürünlere bakalım kafamıza yatarsa çevremiz elverişli görüşmek dileğiyle
fikret_avsar@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye16 yazı
sayın nmk3452 gerekli bilgi mail adresinize gönderildi

Yeni Üye16 yazı
sayın mıknatıs gerekli bilgi mailadresinize gönderildi

Yeni Üye16 yazı
sayın fikret_arsev gerekli bilgi mail adresinize gönderildi

Yeni Üye16 yazı
sayın egesel64 mail adresinize gerekli bilgi gönderildi

Yeni Üye16 yazı
sayın:seatleon gerekli bilgiler emin4000@hotmail.com adresinize gönderilmiştir

Üye129 yazı
bende medikal projelerinde yer alıyorum ürünlere bakalım uygunsa çevremiz elverişli .kolay gelsın

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı
sayın nettwork eger mail adresini yazarsan sana gerekli bilgileri gönderirim.

Yeni Üye13 yazı
ürünün içeriği ve firma hakkında bilgi verirseniz adanada sizinle temasa geçip hemen çalişmak isterim mehmet.4480@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Gyda
Yeni Üye16 yazı
sayın cancagaz gerekli bilgi mail adresine gönderilmiştir

Üye485 yazı
Şimdi bende merak ettim bu konuyu. PAzarlamacıdan 1000 tl temina alıyosunuz... Burada belki haklısınız. Peki pazarlamacıya aylık ne kdar ücret ödüyosunuz... Ne gibi haklar veriyosunuz. Yol yemek araba vs.
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
Yeni Üye46 yazı
ürünler bize geliş satış fiyatları hedef kitle nedir ödeme şartları nelerdir detaylı bilgi verirmisiniz aker-58@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Mühendis
Yeni Üye16 yazı
sayın aker58 gerekli bilgi aker-58@hotmail.com adresinize gönderilmiştir

Yeni Üye89 yazı
tam anlamıyla yapılacak satılacak sistem bilgılerı nelerdır tşk ederım bursa. zek4321@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı
sayın zek4321 mail adresine gerekli bilgi gönderilmiştir.

Yeni Üye10 yazı
Gerekli detay ve bilgiyi gönderirmisiniz
alsatgitsin@hotmail.com
TEKİRDAĞ, EDİRNE, KIRKLARELİ, ÇANAKKALE, artık kazanma zamanı. Satışa konu tüm ürünleriniz için, hızlı satış.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye43 yazı
Daha detaylı bilgiyi mail atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler. keremkaydihan@gmail.com
K€R€M

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye16 yazı
sayın girişken gerekli bilgi keremkaydihan@gmail.com mail adresine gönderilmiştir.

Yeni Üye15 yazı
pozitif30@hotmail.com adresime mail atarsanız..Kardeşim ankarada sağlık işletmeciliği yapıyor. çevreside var bu konuda.iyigunler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye16 yazı
sayın pozitif_ist gerekli bilgi pozitif30@hotmail.com adresinize gönderildi.ayrıca soracaklarınız olursa tekrar görüşebiliriz