Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Balıkesir Bölgesinde Satışlar Nasıl Artar?

BaşlatanonurcitakTarih22/05/2010 21:30:54Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar. Ticarette birçok badireden sonra şu an bulunduğum noktada elimde hazır kurabiye, kemalpaşa, şekerpare, kadayıf, mantı gibi ürünler üreten bir firmanın bayiliği kaldı. Balıkesir ve çevresinde tanınmışlığım var. Aslında az çok ticaretten anlarım ama bu dönemde başımdan geçen kefillik davaları, bazı akrabalarımın icra ve çek davalarıyla uğraşmaları yüzünden sağlıklı düşünemiyorum, o yüzdende aklıma ilk gelen buraya yazmak oldu.

Sizce bu çevrede satışlarımı nasıl arttırabilirim?

Şİmdiden hepinize çok minnetarım.

Ayrıca sizin bana bi sorunuz olursa dilimin döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar.

Yerleşim Türkiye / BalıkesirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye29 yazı
ismin yabancı gelmedi...liseyi hangi ilde okudun..satış arttırma ile ilgili özel mesaj attım

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?retmen
Yeni Üye9 yazı
Çok teşekkür ederim hocam ilginize,mesajınızı okudum.Gelmeden önce haber vermeniz yeterli:)Bu arada Adnan Menderes Lisesi mezunuyum.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye63 yazı

1 sene boyunca bursa ve balıkesir e, manisa nın köylerindeki çiftçilerden 100 er kiloluk varillerde aldığım salamura asma yaprağını 1 er kiloluk pet kavanozlara paketleyerek pazarladım. balıkesir de merkezde bulunan meyve halindeki manavların tamamına, marketlere, şarküterilere ve bazı pazarcı esnaflarına ürün sattım. balıkesir i iyi biliyorsanız (ki elinizde bayilik var bunun için mutlaka marketlere vs. pazarlama yapıyorsunuz) bu işten çok güzel paralar kazanırsınız. bu ürüne balıkesir bölgesinde talep çok ve hazırlayacağınız şekilde pazarlayan herhangi bir rakibiniz yok..peketlenmiş 1 kg üründe net 1 tl kar kalır. hesabınızı yapın eğer kafanıza yatar da yapmayı düşünürseniz en ince ayrıntısına kadar yardımcı olurum.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Otomotiv
Yeni Üye77 yazı
kahvehaneler gıdıp taneyle satıs yapabılırsınız
kılosu 10 lıraysa mesela tanedı 30 kurusa gelıyorsa sız tanesını 40 kurusa kek veya kurabıyeyı tek tek satabılırsınız
nede olsa cayı sade ıcmek mıdeye zararlı bundanda bahsedebılırsınız mesela

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Halkla ili?kiler
Üye515 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tetra
1 sene boyunca bursa ve balıkesir e, manisa nın köylerindeki çiftçilerden 100 er kiloluk varillerde aldığım salamura asma yaprağını 1 er kiloluk pet kavanozlara paketleyerek pazarladım. balıkesir de merkezde bulunan meyve halindeki manavların tamamına, marketlere, şarküterilere ve bazı pazarcı esnaflarına ürün sattım. balıkesir i iyi biliyorsanız (ki elinizde bayilik var bunun için mutlaka marketlere vs. pazarlama yapıyorsunuz) bu işten çok güzel paralar kazanırsınız. bu ürüne balıkesir bölgesinde talep çok ve hazırlayacağınız şekilde pazarlayan herhangi bir rakibiniz yok..peketlenmiş 1 kg üründe net 1 tl kar kalır. hesabınızı yapın eğer kafanıza yatar da yapmayı düşünürseniz en ince ayrıntısına kadar yardımcı olurum.

Yazan arkadaş iyi bir örnek vermiş. Güzel iş. Yapılabilir bence de.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye5 yazı
balıkesir bu yahudı barınamamıs dıye duymusdum zorrrr allah yardım etsın dostum

Yerleşim Azerbaycan / BaküMeslek Tekstil
Yeni Üye9 yazı
Ya arkadaşım öyle bir şehir ki burası,bunca zamandır bu işin içindeyim,burdaki insanlara bişey satmak,burda ticaret yapmak deveye hendek atlatmaktan zor ya.Gerçi şimdilik-sıfırdan başladığım düşünülürse-işlerim fena değil,eskiden tanınmışlığın faydasını görüyorum,birazda acıtasyon:) Bide güzel bi yerde devren playstation salonu buldum onu inceliyorum şimdi,hergün bakıyorum bakalım potansiyel var mı?İçime yatarsa orayıda tutmayı düşünüyorum ama hayırlısı bakalım...Herkese hayırlı pazarlar.

Yeni Üye61 yazı
MERHABALAR ONUR BEY İSTANBULDA SİZİNTARZ ÜRÜNLER SATAN FİRMALAR ŞU ŞEKİLDE ÇALIŞIYORBELKİ BİRAZ İLHAM VERİR SİZİN ÜRÜNLERİNİZ HARİCİ MİLFÖY HAMURU VE 300 GR - 500 GR KÖFTE SATILIYOR BEN BÖYLE ÜRÜNLER ÜRETİYORUM SİZE BİNUMUNE GÖNDEREYİM 1 ER KOLİ Bİ DENEYİN BAŞARILI OLURSUNUZ İNANIYORUM BUNLAR BİLDİĞİNİZ DONDORMA DOLAPLARINA KONUYOR VE KAR MARJI OLARAKTA İİİ KOLAY HELSİN salihakpinar@msn.com
salih akpınar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye63 yazı
nemal gıda nın bayisi bir arkadaşım var. sadece 1 markete 1 haftada 100 paket bıraktığını biliyorum. çok sürümlü bir iş. fakat orta ve üst kesimde pek satılmıyor. daha çok gelir seviyesi düşük semtlerde fazlaca tüketiliyor.. tavsiye ederim

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Otomotiv
Yeni Üye9 yazı
Herkese yazıları için çok teşekkür ederim.İşlerim şu an akmasada eski pazarımın %40 ını topladım sayılır ama %40 ınıda kaybettim.Artık anlaşıldı bu iş böyle olmayacak,o kadar milliyetçiydim ama şu an bilgisayarımda migros ticaret a.ş. Balıkesir Bölge Müdürlüğüne bir teklif mektubu yazıyorum.Bölgesel çalışma ihtimalleri nedir bilmiyorum ama isteyenin bir yüzü....Bu konuda sizlerin bir bilgisi varsa öğrenmek isterim.Hepinize çok teşekkür ederim.Eğer balıkesire gelen olursa haber versin bi çay ısmarlayayım ona:)Herkese iyi akşamlar.

Üye116 yazı
ya kim diyor balıkesirde iş olmaz diye işini iyi yapan herkes heryerde iş yapar yeterki işini iyi yapsın
lilanet

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Esnaf
Yeni Üye16 yazı
balıkesir pazarını çok iyi biliyorum defalarca dolandırıldım param battı
satışa gelince balıkesirde satış yaptığın diğer noktada çok zorlar dip fiyat alır para kazanılmaz
bence balıkesirle zaman kaybetmeyip diğer bölgelere bakmak lazım

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Yöneticilik
Yeni Üye46 yazı
bende balıkesir (ilçesinde koyler agırlıklı) toptan satış yapmak istiyorum(gıda ve temizlik ürünleri) ...bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı ??(mal alabileceğim yerler fiat bilgileri gibi)

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Saty? / Pazarlama