Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İthalat Yapacagım Yardımcı Olurmusunuz?

BaşlatanumbraTarih21/05/2010 01:05:13Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
Merhabalar ben ızmırlı bı esnafaım.Ortalama 6 yıldır dukkanımda şemsıye satıyorum fakat bu sene semsıyeyı cinde kendım yaptırıp kendım ıthaal etmek ıstıyorum. nasıl yapabılırım?? ıstedıgım markayı yazabılırmıyım??? gumruklemede nasıl bır vergı ıle karsılasırım?? ve bu bana minimum ne kadara patlat??

Yerleşim Türkiye / İzmir
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye108 yazı
sayın gölge çinde istediğiniz ürünler mevcut yaptırmanıza gerek yok eğer kendi markanızı yazdırmıycaksanız emin olunki bütün büyük markaların şemsiyeleri var.ithalat konusunda bir ara bende araştırmalar yaptım http://www.cin-ithalat.com/ sitedeki arkadaşlarla online olarak gorusebılırsın vergisi nedir en ucuz ürünü nerde bulabılırsın herşeyi öğrenebilirsiniz kolay gelsin
Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız,vardığınız yerin önemi yoktur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye35 yazı
cok tesekkur edebılırım ınsallah bu sıte benım sorunlarımı cozebılır.

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye24 yazı

slm ben übeyit kamal kamal marka radiyo bizim kendi tescilli markamızdır bukonuda çok tercubeliyız bizim mallar kemer altından çok satıliyor orda bakabilirsin istersen beraberde iş yapabiliriz bizim makrak çok tanınmış istersen senin markanıda yazdırırız

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Esnaf
Yeni Üye35 yazı
konsınye mal yollarsnız dukkanıma koyabılırım cıddı rakamlarada ulasabılırım.

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye24 yazı
selam arkadaş bana msn den yada cepten temas kur msnem kamallar@hotmail.com cep 05355204170 iş 0414 215 48 45

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Esnaf