Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bana Bir İş Lazım. . .

Başlatançakır2Tarih25/05/2007 02:26:03Yorum30

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
MERHABA BEN ARZU
BEN 24 YAŞINDAYIM ŞU ANA KADAR HİÇ KİMSENİN YANINDA ÇALIŞMADIM.AMA EVDE OTURMAK İSTEMIYORUM
BURSADA OTURUYORUM VE KENDİME BİR İŞ YERİ DÜŞÜNUYORUM.MARKET, BEBE GIYIM,GÜZELLİK SALONU HARİÇ,SICAK PARA VE DEVAMLILIK İSTIYORUM BANA YARDIMSI OLURSANIZ SEVINIRIM.İŞSİZLİKTEN HAKİKATEN BUNALDIM.BİR KUSURUM VAR ODA HER İŞİ BEYENMİYORUM YADA ŞU ANKİ PİYASAYA GÖRE GETİRİSİ ÇOK DÜŞÜK GELİYOR.BİR KAÇ FİRMANIN BAYİLİKLERİNE BAKTIM OLMADI.FATURA BANK OLAYIDA İLK ANDA CAZİP AMA ESNAFLIKTA TANINMIŞ OLMAN ÇEVREDEKİLERİN GÜVENİ GERK YANI ZOR BEN DAHA ÖNCE TİCARET YAPMADIĞIM İÇİN ÇEVREM FAZLA YOK
YANİ İNCE ELİYİP SIK DOKUYORUMKİ BU GİRİŞECEĞİ 4. İŞ OLACAK VE SON ŞANSIM İYİ DEĞERLENDIRMELIYIM.LÜTFEN BANA UYGUN PARAYLA AÇABILECEGIM İŞ FİKRİ BULUN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM....
arzu

Yerleşim Kuzey Kıbrıs TCMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
30 yorum
Üye1236 yazı
Daha onceki 3 is denemenden bahseder misin?
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye94 yazı
biraz daha evde otur, piyasa berbat durumda. bazen iş yapmamak da kazandırır.
Entropi Su Soğutma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye12 yazı

bebe giyim ,güzellik salonuve tekel marketişlerini denedım olmadı.bebe gıyım musterı bekle gelmıyor tekel kendını gecındırır ve yorucu güzellik salonuda diplomalı kişiye gebe kalıyorsun.
arzu

Yerleşim Kuzey Kybrys TCMeslek Di?er
Yeni Üye12 yazı
evet bende şu an öyle yapıyorum. iyi bir fırsat çıkana kadar beklemeyi düşünüyorum
arzu

Yeni Üye23 yazı
Merhaba,

Fırsatları beklemekle olmaz kendiniz yaratmalısınız. Ne kadar sermayeniz var bilmiyorum ama cesaretli olmak, çalışkan olmak ve araştırmacı olmak gerekir. Yoksa kimse sizin eve gelip buyrunuz çok güzel iş buldum ve kesin kazanacağız demez ve diyemez. Ayrıca risk ile kar doğru orantıldır, risk yoksa karda yoktur. Riskleri göze almayacaksanız iş kurmaya hiç kalkışmayınız.
İnsan isteyince herşey yapar.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
Yeni Üye12 yazı
biliyorum riski göz ardı edemıyoruz malesef.bu arada bir börekçiyi takip ediyorum.
isim yapmış bir börekçi bir arkadasım şubesini açıyor eger tutarsa bende bir şubesini açmayı düşünüyorum.nasıl sizce....
arzu

Yeni Üye23 yazı
Bence gıda-çocuk-genç üzerine şeyler her zaman iyidir. Ekonomi kötüleşsede bu sektörler ayakta durur. Keşke Ankarada olsaydınız. Benim Satranç Okulu projemi ortak gerçekleştirebilirdik. Bu arada ne kadar sermayeniz olduğunu yazmamışsınız.

Yeni Üye12 yazı
senin santranç olayın beni sarmıyor.yanı o sekılde
zaten bizim bir cafemiz var istesek oraya koyabiliriz.
sermaye sormussunuz fazla parayla baslamak istemiyorum. 15ooo ytl
yeterli gibibence
arzu

Yeni Üye12 yazı
senin santranç olayın beni sarmıyor.yanı o sekılde
zaten bizim bir cafemiz var istesek oraya koyabiliriz.
sermaye sormussunuz fazla parayla baslamak istemiyorum. 15ooo ytl
yeterli gibibence.cafemiz cok uygun bence sizin dediniz olaya ama.
şuandaki getirisi az ve satıyoruz
arzu

Üye406 yazı
geçen gün bir otelin yemek menüsünü inceliyordum da latin-uzakdoğu-italyan -meksika vs.. mutfakları vardı tam 7 çeşit kültürün mutfağı vardı.
bu otelde turistlere yönelik bu tarz bir işyeri benim gibi yeni şeyleri denemek isteyen insanların için cazip gelmezmi acaba sadece çin mutfağı üzerine şeyler var genelde
yani hanımlar birleşse adam başı 15 lira koysa 5 kişi 75 eder.şık farklı bir yer açılabilir.
çünkü denenmiş şeyler pek mantıklı gelmiyor insanlara sadece beyin cimnastiği yapıyorum ben olsam giderdim acaba bu hanıfendinin böyle bir işe girmesi ne kadar mantıklı olur.hiç olmazsa para peşin.3 ay eğitim görür.al sana en kral aşcı.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye23 yazı
Arzu Hanım,

Benim projemi okursanız çok memnun olurum. Sonra tartışırız. Ben çok kapsamlı bir işten bahsediyorum. Tek cafeden değil...

Yeni Üye12 yazı
aslında doğru söylüyorsunuz.iyi bir çin mutfağı aşcısı olsak
daha iyi şu anda 1500ytlden baslıyor türk yemeklerının aşsıları.
günümüzde çok iyi bir para al 2000 ytl maaş keyfıne bak
arzu

Yeni Üye12 yazı
sizin projenizi okudum. gercekten güzel ama
ben bu konuyla cok alakasızım hıc ir bilgim yok
ve riski az polan işler tercihim genede fikirlerinize teskkür ederim...
arzu

Yeni Üye12 yazı
iyide nerde bu kurslar türkmen bey
arzu

Üye406 yazı
geçen gün favori proğramlarından şoray uzun yoldaya bakıyordum.atom adında her çeşit meyvenin karışımını yapan bir kafeye girdi bakarken ağzımın suyu aktı yani hoştu.adam bunu öğrenmek için Brezilyaya gitmiş on gün gezmiş orda içmiş çok hoşuna gitmiş.
çok saçma dimi bence değil şorayda dalga geçti.ama adam işinden memnun.
anlayacağın bunun kursu olsa herkes gider.

hatay da ilginç ki 10 gün önce de ben ordaydım.iskenderun da bayağı sıcaktı bir cadde üstünde her çeşit meyveden meyve suyu yapan birine denk geldim ben portakal suyu içecektim ama baktım çeşit çeşit meyve suyu var.girdim kafama göre bir şeyler yaptırdım ve beğendim bir daha ki gidişimde yine uğruycam.

Üye406 yazı
istanbul da osmanlı mutfağı üzerine yeni açılan bir restoranı görmüştüm yemekler mükemmel ve enfes gözükordu anacığımın bilmediği yoktur ama onları hiç yemedim onu biliyorum.
belki de aradığın şey çok uzaklarda değil yanı başındadır.

Yeni Üye12 yazı
ben mutfak kurlarına baktım.
istanbulda milli eğitime bağlı özel bır kurs
4,5 ayegıtım 3ay stajyapıyorsun diplomalı aşcı oluyorsun yanı.
sonra ış bulmak sana kalıyor ama
arzu

Üye406 yazı
ben aşçılıktan bahsetmiyorum ki kendi işini yap diyorum.

Yeni Üye12 yazı
tamam işte önce ögrenicem sonra kendı yerımı acıcam
arzu

Yeni Üye16 yazı
walla bende bir iş düşünüyorum kendime.. Ama şimdiye kadar yaptığım ticaretten hiç mi hiç zevk almadım. Şu anda parakende olan çoğu iş giyim olsun vs.. çok yavaşladı.. Yiyecek akıllıca bir fikir.. Temel olana hitap etmek..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Üye844 yazı
mrb ben de senn gıbıydım 3 4ay oncesıne karsı.. bır akassam ınternette geserken bu sıtede karsıma bir iş imkanı cıktı bnde bunbu dgrlendırdım suanda cok memnunum...
kısısel iletısım yetenegıne guvenıyorsan sana network marketıng yapmanı tavsıye ederım tam senn ıstedıgın gıbı bır iş..
sana bu konuda yardımcı olabılırım b.ugur_ogc@hotmail.com
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
selam arzu .ben mehmet ali.iş aradıgını ögrendim çalışa bilirsen gaziantepte bi süper marketim var şirketim de işe başlaya bilirsin
malibu

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
selam arzu iş aradıgını zannediyorum beninle çalkışa bilişrsiniz kasiyerlik nasıl yapa bilirseniz mesajlarınızı bekliyorum
malibu

Yeni Üye3 yazı
selam ya benişsizlikten bunaldım tercihen gaziantep te bi iş arıyorum bana yardım cı olursanız sevi nirim
malibu

Yeni Üye2 yazı
selam arzu hanım benimde belirli bir miktar param var ama sizinle nasıl diyaloga geçebilirim belki birlikte süper bi iş kuarabiliriz çok ciddiyim w_baran

Yerleşim Türkiye / HakkariMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
merhaba ....
ilk önce işlerindeki başarısızlıklarınız yüzünden üzgünüm....
piyasada eger sıcak paranız varsa iş yapmak kolay tabiki alacagınız malın pazarını bulmak lazım..bunada zaman.iş ve tecrübe lazım..
önereceggim işler var tabi bunu zamanla konusabiliriz...
bu arada ismim ibrahim,arzu hnmgörüşmek üzere allaha emanet ol.......
mailim :pasalioglu_61@hotmail.com
0535889 67 59

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
merhaba ticaret yapmak istiyorsan sadece akıl ve cesaret yeterlidir helede elinde nakitin varsa
veycell

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
selamlar beyler ticaret sadece akil vede cesartten ibaret degilki birazda sansiniz yaver gitmeli unutmamali

Yerleşim ALMANYA / HannonverMeslek Gyda
Üye101 yazı
merabalar, ticaret çocuk oyuncağı değil bellirli bir meziyet isteyen iştir. al gülüm ver gülüm işi değil yani.....
ticaret cesaret,tecrübe,riks demek.......

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Ticaret
Üye1359 yazı
kısmet işi
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er