Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

1 Ytlik Malzemesi Satan Bir Dükkan Açmak İstiyorum

Başlatancanters_33Tarih13/05/2010 21:09:06Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye98 yazı
herkese ıyı gunler ben hemen hemen şehirde bulunan 1 ytl lelık diye tabir edilen bir dükkan açamak ıstıyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
mesela bu malları satan toptancılarımı var yada malları nerden temin edebılırım. en cok neye dikkat etmeliyim kar marşı nasıldır bu konularda bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye ve önerilerinizi beklıyorum.
hdilsiz_73@mynet.com.tr

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye22 yazı
İyi günler; Öncelikle 1tl. satılacak ürün yoktur bu mılyoncu dıye tabır edılen yerler dıger magzadakılerın aksıne uygun fıyata satmasıdır. O yüzden bizim gözümüzde milyoncudur. Eğer dilerseniz tedarikci olarak size bu konularda yardımcı olabılırım . Daha detaylı bilgi alamk isterseniz bu msn adresinden ulasabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim... hakan.ruzgar@hotmail.com
fidesfood

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
Merhaba ; Bu konu benim de dikkatimi çekmekte . Bu konu ile ilgili dün ve bugün gözlemlediğim bir olayı sıcağı sıcağına paylaşmak isterim .
İşi kurarken seçilecek lokasyonun önemi ile ilgili ,
İkamet ettiğim bölgede aynı cadde üzerinde birbirine yakın aralıklarda 3 adet dükkan var iken bu iş uğraşan , dün bir yenisinin daha açıldığını farkettim ve bu 3 dükkandan en çok iş yapanın karşısına ,
Bayağı da büyük bir dükkan .
Bu yeni dükkanı açan işletmeyici tanıma gereği duydum , cesareti nereden aldığını merak ettiğimden , girdim dükkanına kendimi tanıttım kısa sohbet ettik . Hatta kendisine elimde mevcut ürünlerden bahsettim , dükkanında satabileceği vs ., Dükkanını açalı bir hafta olmuş yaklaşık .
Bugün geçerken önünden dükkanın önünde kocaman yazı gördüm , tasfiye nedeniyle zararına satışlar ( ? )
Psikolojiyi gözlemleyeceğim . Yine merak ettiğimden ; Ya diğer dükkanda ilk etapta bu şekilde müşterileri çekerek sonrasında yazıyı kaldırıp yoluna devam edecek ya da gerçekten kapatıp gidecek ?
Lokasyon seçimi , Fizibilite çok önemli .
NEW

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye46 yazı

yav bu kulopulo işlerin sonu yoktur en iyisi sakin bir kafaile kendinin hakim olacağı bir semt mekan bulmak :)
Girişim girişim diyorum ama ortada hala bir girişimim yok :)

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Medya
Yeni Üye98 yazı
belkı haklısınız arkadaslar ama ben bu işi gercekten sılkılasyonu oldugu için yapamak ıstıyorum degerlı görüşlerinizi için tşk.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek