Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

E-ticaret Sitesi Açmak İsityorum

Başlatansahingur84Tarih11/05/2010 23:44:28Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye53 yazı
Mehaba arkadaşlar,
Ben bir e-ticaret sitesi açmak istiyorum site üzerinden online satış yaparak kçük tarzda ürünler ekleyerekbunların satışını gerçekleştirmek bu işi ekstradan yapmak başka bir işte çalışarak kendime ek kazanç sağlamak istiyorum ama bunun için şirket veya şahıs firması kurmam gereklimi şuan için sanal pos düşünmüyorum. bir site ye birde hostinge ihtiyacım var düşündüğüm iki farlı domain aldım tedarikçi sorunumda yok daha önceden sanal mağazada çalıştım bunla alakalı tecrübem var ama neyapmam gerekiyo ek olarak bu iş yapılabilirmi bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
Şahin GÜR
Genel Koordinatör

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye53 yazı
çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için ben askerden geleli 2 yıl olacak 3 yıldır düşünüyorum araştırıyorum hatta bir kısa süre arkadaşımın sitesinde adminlik yaptım site hatalı olduğu için pek fayda sağlanmadı kapattık sanal pos falanda vardı ama . finansman sağlarasam kendime fazla bir sermaye gerektirmeyecek küçük bir ofis emin önü taraflarında tedarikçi sorunu da ortadan kaldırmış olurum.bir pc bir masa birde teferrüat okadar ki amacım zaten başkalaının emri altında çalışmaktansa kendi işimi yapmış olacam sitenizi geçen gün inceledim güzel sade müşteriyi yormayan bir siteniz var allah bol kazançlar versin said bey.
Şahin GÜR
Genel Koordinatör

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye277 yazı
Arkadaşım inşallah düşünceni gerçekleştirir ve başarılı olursun.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye12 yazı

Ben de böyle bişeyler düşünüyorum ama tedarik sorunu da var ben de

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ö?retmen
Yeni Üye53 yazı
alt yapıyıo kurduktan soınra site hazırlanması sitede neler satmaya karar ver tedarik en kolayı tek sorun o olsa
Şahin GÜR
Genel Koordinatör

Yeni Üye1 yazı
minimum maliyetle ofis, işyeri,müşteri temsilcisi, web sitesi ve sanal-sabit pos çözümleri aradığınızı hissettim!! çözümler için görüşelim:
verda@forsplus.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye18 yazı
kardeşimmmm reklam paran yoksaaaa sakın başlama zarar edersin................

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye53 yazı
online satışla alakalı internet üzerinde avrupanın büyük firmalarından türkiye temsilciliğine ait kişisel zayıflama ve sağlıkla alakalı ürünlerin satışına karar verdik iki bacanak e-ticaret sitemiz bitmek üzerebitkisel ürünler vb. bu tarzdaki ürünlerin satışıyla alakalı ekstradan bir belge almamız gerekirmi. bu iş eğer tutarsa ofis tutup kendi işlerimizi bırakıp e-ticarete devam edecez planlarımız ve isteklerimiz bu yönde tabi bunun yanında altarnatif sielerde olacak farklı tarzda ürünlerin satışıyla alakalı bu konudaki fikriniz yönlendireceğiniz bir şey olursa sevinirim.
Şahin GÜR
Genel Koordinatör

Yeni Üye93 yazı
sayın şahingur 84
www.nesiyokki.com sanal mağazasındaki sağlık ürünlerini incelemeni öneririm orada yüzlerce sizin satmayı düşündüğünüz ürün grupları mevcut. üstelik kafanızı karıştıracak hiçbir formaliteyle uğraşmadan direk satışlara başlayabilirsiniz. sanal pos,kargo,vergi gibi tüm önemli problemler firma tarafından karşılanıyor. buradan bu ürünleri getirtip üstelik çok düşük olan bayi fiyatlarıyla istediğin gibi satabilirsin. benim de en çok ürün sattığım grup bu sağlık ve zayıflama ürünleri.bunun yanında bu mağazalarda 10 000 ürünün üstünde ürün var. benim de bu konuyla ilgili.koniks de 'İçinde 10 000 ürün olan başka sanal mağaza var mı ?'başlıklı bir konum var incelemeni öneririm bilgi almak istersen linkleri de bu konu başlığından bulabilirsin

fatmaustademirdelen@hotmail.cm

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye9 yazı
Eticaret konusu ciddi strateji gerektirmektedir.0 sermaye ile bu işe girmenizi tavsiye etmem.Konu sadece tedarikçi bulmak değil yada iyi bir siteye sahip olmak... Bu işi enine boyuna düşünmelisiniz....

İyi Çalışmalar
// BTC Ticaret - Alışveriş Sistemleri //

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye16 yazı
www.ayakkabixml.com

Sadece sanal mağazalar için ayakkabı tedariği yapmaktayız. Dileyen arkadaşlar bize ulaşabilir.
0212 547 61 01
0212 547 61 02

www.ayakkabixml.com
Bir www.tedarikxml.com markasıdır.
ayakkabixml.com
cantaxml.com
aksesuarxml.com
= tedarikxml.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im