Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Türkiye Geneli Türk Telekom Ttnet Avea Call Center

BaşlatancagdasinalTarih10/05/2010 01:49:51Yorum5

İlk mesaj
Türkiye Geneli Türk Telekom TTNET AVEA Call Center

Türkiye Geneli Türk Telekom TTNET AVEA Call Center olusturup TTNET TURK TELEKOM AVEA ailesinin bir uyesi olup para kazanmak istermisinin bizim adımıza Müsterilerimize ulaşıp menuniyetlerini saglayıp ihtiyacları dogrultusunda onlara en iyi hizmeti verecek paket tarife ve hizmeleri önererek kazanmak istermisiniz yapacagınız yatırımla kendınız 1.5 ayla 6 ay içinde kar a bile gecirebilirsiniz ve sizlere verecegimiz data desteleri ile işiniz artık daha kolay

İş alım Garantili Sistemlerimizle Hizmetinizdeyiz

Geniş Bilgi Randevu Talebi ve Diğer Sorunlarınız için
Çağdaş İNAL.
10:30 - 15:35 arası
05423348962
cagdasinal@hotmail.com
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İletişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
arkadaşım merhabalar,
belki güleceksin ama , ben yazında neden bahsettiğini, bahsettiğin işin ne işi olduğunu , hiçbirşey anlayamadım. bunu niçin söylüyorum biliyormusun ? öyle 30 - 40 bin dolar yatırarak ayda 17.500 tl kazanabileceğim bir iş varsa lütfen beni bilgilendir, ben hemen gireyim bu işe. teşekkür ederim şimdiden. dilerseniz : yenidunya2010@hotmail.com adresimden de ulaşabilirsiniz.
bora

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
valla aynen bende işin ne olduğunu anlamadım benide aydınlatın .
efsunlu1453@hotmail.com
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er

bana bu konu hakkında deyalı bilgi verir misiniz pek açık olmamış sanırım. cun-8@hotmail.com adresime mail atarsanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / A?ryMeslek Ö?retmen