Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Nasıl Biş İş Kurabilirim ???

BaşlatanesgokhanTarih15/05/2007 09:41:03Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar.
Askerden yeni geldim ve şu anda askeri ucretin biraz ustunde bir maaşla çalışmaktayım.Atalarımdan kalan sermayem var ama bir turlu cesaret edipde bir iş kuramıyorum.150 bin civarında sermayem var bana ne iş kurmamı onerirsiniz.
Bu konuda bana yardımcı olursanız size cok teşekkur ederim.

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye86 yazı
Yapacağın işi ilk önce aklında tasarlamalısın. Ben ne işten anlarım?Nelerden hoşlanırım? Ne yapıpta başarılı olabilirim? diye. Daha sonra piyasa araştırması yapmalısın. Eskişehir'de hangi sektörlerde boşluk var,hangi sektörler işini tam yapmıyor,bunları görmelisin. En sonunda da aklına yatan işe girişmelisin. Ama paranın hepsini harca**** değil. Kendini güvende hissedeceğin bir paran kenarda dursun. Ticaret=cesaret bunu unutmamalısın. Ortaya hep farklı birşeyler koyarsan başarırsın...
Şimdiden başarılar...
İŞİNİ BİLEN DAĞDAN KERVAN AŞIRIR,

İŞİNİ BİLMEYEN DÜZOVADA YOLUNU ŞAŞIRIR....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye94 yazı
selamlar, organik tarıma yatırım yap, üstelik paranıda kullanma. Teminatlarla işi bitir. paran yanına kalsın. unutma para demek teminat demek. Sakın paranı harcama.
Organik Tarım yapmak istiyorsanda beni ara:
Metin : 0.533.4625354 0.258.2413497
Entropi Su Soğutma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye30 yazı

ciddi bi rakamdan bahsediyosun. bence bu paranın yarısını riske atarak yapabileceğin çok güzel işler var gıda işinde çok güzel para var.
eğer düşünürsen benimle irtibata geç.
sana yardımcı olacağıma inanıyorum.ben yaptığım işten ciddi paralar kazanıyorum.
fatih arslan: 0536 231 33 21

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye1 yazı
sana bir tavsiye de bulunuyum bayasiniz heralde size guzel bir kuafor salonu gider belki saka gibi gelir fakat iyi dusunun bir dukkan kiralayin veya satin alin eski$ehir gibi bir yerde bence en guzel i$ tir bu saygilar.
recep

Yerleşim Fransa / MetzMeslek Serbest meslek