Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Belcika Hollanda Almanya Pazari

BaşlatanGentTarih09/05/2010 20:12:08Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
internette okumaya dair yorumlar buldugum tek adres burasi oldu uzun zamandir,emegi gecenlere tesekkurler..

maruzata gelince;

4 senedir Belcika nin Hollanda sinirindaki bir sehirde yasamaktayim.Uygun urunlerde satis yapabilecegim iyi bir pazarim var,bu konuda isbirligi yapabilecek insanlarla gorusmek isterim.
Pazar konusunda onceligim sebze meyve yada hazir gida.Nedeni burda Turk insanlarinin ozleyip yiyemedikleri gidalari buldugunda para harcayabilmeleri.
Kisa vadede karpuz,erik,kiraz gibi yaz meyvelerinin satis potansiyeli buyuk,bu konuda tekliflerinize acigim.
Yalniz tek sorun ulasim,o nedenle Avrupa ulkelerinde teslimat yapabilecek kisilerin yorumlarini bekliyorum

msn - hasanagar@live.be
serefinle oyna,
hakkinla kazan

Yerleşim Belçika / GentMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye52 yazı
Koniks.com u takip etmekte iyi yapmissin hasan agar bende her gun takip ediyorum. Siteyi nereden buldun ?
Bilgi malumat değildir. Bilmenin tek yolu deneyimlemektir.

Yerleşim ALMANYA / FrankfurtMeslek Di?er
Yeni Üye52 yazı
hasan forumda gördüm kiraz icin bir bak bakalim
Pazartesiden itibaren günde 80 ton kirazı kendi fabrikamızda olan kiraz kalibrasyon makinası ile istenılen kalibrede işleyip paketlemesini yapıyoruz.
İhracat için müşterisi olan veya hazırda kiraz alıp işletecek yer arayan talep konusunda ciddi olan arkadaslar irtibat ve detaylı bilgi için ersan@umutfoods.com a mail gönderebilirsiniz.Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla

Fatih Erşan Akbay
İhracat Müdürü

Salihli Umut Gıda A.Ş.
Bilgi malumat değildir. Bilmenin tek yolu deneyimlemektir.

Yerleşim ALMANYA / FrankfurtMeslek Di?er