Proje Ankara’ nın elit tabakasına, konsolosluklar, büyükelçilikler, askeri çevreye hitap etmektedir. Toplamda 20 kişilik bir ekiple çalışılacaktır. Proje tamamlanmış olup son aşama olarak finans sağlanması kalmıştır. Finansla ilgili çeşitli bankalarla da görüşmeler yapılmıştır. Ciddi anlamda iş yapmak isteyen profesyonel çalışma hayatına uyumlu sermayesi olan kişilerle birebir görüşme yapılarak proje anlatılacak ve gösterilecektir. Projenin amacı para kazanmaktan öte ( kazanamama gibi bir alternatifi yoktur ) sektörde Markalaşmak, önce Ankara ardından da tüm yurtta lisans hakkını kullanarak kurumsallaşmaktır.
Lütfen Merakınızı gidermek adına mail atmayın proje hakkında sadece birebir görüşmede bilgi verilecektir, sermayesi olan nasıl bir işe yatırım yapabilirim diye düşünen kişiler için ideal bir fırsattır, fırsat diyorum çünkü 1 senedir üzerinde çalışıyorum gecemi gündüzüme kattım ve hazır hale getirdim.
Peki bu kadar uğraştım da neden ortak arıyorum? Gerek sermaye gerekse idari açıdan tek başıma yapabileceğim bir iş değil ekip işi de o yüzden.
Ciddi anlamda ilgilenen ve birebir görüşmek isteyen arkadaşlar kısa özgeçmişleri, şuan ki iş durumları ve sermayeye sağlayabilecekleri katkı konusunda mail atarlarsa kendilerine ivedi dönülecektir.
İletişim mail : proceee@hotmail.com
Saygılarımla