Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hindistandan Tekstil Almak İsteyen?

BaşlatanAltan43Tarih07/05/2010 14:17:45Yorum16

İlk mesaj
Üye780 yazı
Arkadaşlar;

İki gün önce tesadüfen mail adresimi hindistandan bi firma bay ve bayan giyim üzerine resim,beden ölçüleri fiyat vb mailler göndermeye başladı..Adresimi nerden buldu bilemiyorum.

Yaklaşık 10,15 ürün oldu şimdiye kadar,bay ve bayan giyim üzerine çeşitli ürünler ve fiyatları 2 ila 4 dolar arası değişiyor,aralarında bazı markalarda var.

İlgilenen arkadaşlar varsa mailleri ulaştırabilirim
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Üye203 yazı
spd3516@gmail.com tşk.
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye780 yazı

yalnız geri dönüşlerim biraz geç olabilir kusura bakmayın toplu bir mail yok,şu ana kadar 25 ürünü geçti sanırım,müsait oldugum ilk fırsatta tarafınıza mailler gönderilecektir
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Üye203 yazı
Mail sorunu çözüldü mü acaba? Tşk.
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye780 yazı
yarın gerekli maiileri atacagım,gecikme için çok özür dilerim
Strotaş

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye11 yazı
İHRACAT ve İTHALAT YÜKLERİNİZ İÇİN ÇOK UYGUN NAVLUN FİYATLARI VERİRİZ.

LÜTFEN FİYAT ALIN .

0532 216 84 71

ugur@transforlogistics.com

www.transforlogistics.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
istanbulda tekstil işi ile Kazakistan ve arap emirliklerine ihracat yapmaktayım mail adresim emrahtopcuoglu.ipa@gamail.com tel +90546 933 13 63 tekstil ile ilgili yurt dışına ürün satmak isteyenlere yardımcı olabilirim
d

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama