Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kalabalık Yerlerde Stand Veya Tezgah Açmak Hk

BaşlatanAyazımTarih06/05/2010 20:54:32Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhaba arkadaşlar,

Ben yaz sezonunu değerlendirmek istiyorum. İnsanlar yaz akşamlarını veya haftasonlarını evlerinde değil alışveriş yapılabilen ve yemek yenilebilen dış mekanlarda geçiriyorlar. Bu tarz yerlerde bir stand veya tezgah açmak için neler yapmak gerekir? Bir fikri yada tecrübesi olan varsa lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın. Belediyelere işgaliye bedeli ödemek diye bişey duydum ama araştırıyorum henüz bi bilgi edinemedim.

Şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye15 yazı
merhaba, avcılar ve büyükçekmece sahillerinde mayıs sonu- eylül sonu aralığında yüzlerce tezgah açılıyor. çok farklı ürünler satışa çıkarılıyor tabii ki ... bunlar için o bölgenin belediyesine başvuruyor ve tezgah alanı satın alıyorsunuz. 2 sene önce avcılar belediyesi 3 ay için 500 tl kira alıyordu. böylece zabıtalala kovalamaca da oymamak zorunda kalmazsınız. oturduğunuz yer neresi bilmem ama kendinize yakın bölgelerde de prosüdür böyle işler. Kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye15 yazı
yalnız acele edin sezon geldi...yer bulunmuyor. bu işsizlikte herkes tezgah peşinde ve sayı sınırlı :))

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye6 yazı

caretta 67 çok teşekkür ederim. Ben anadolu yakasında oturuyorum. Burdaki belediyeye başvurucam inşallah bi sonuç alabilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny
Yeni Üye96 yazı
mrb anadolu yakasında nerelerde izin veriyolar bilgisi olan arkadaşlar varmı.paylaşırlarsa iyi olur,şimdiden teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Serbest meslek