Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ukrayna Pazarindan Yardim,

Başlatanmurat_ukrTarih06/05/2010 13:12:48Yorum44

İlk mesaj
arkadaslar merhaba ,
5 yildir ukrainada yasiyorum. bir firmanin %25 ortagiyim. eger ukrainada is yapmak isteyen arkadaslarla tanisip bilgi alisverisi ve hatta ortaklik dusunebilirim.

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
iigünler bende ukraynada inşaat işleriyapmakistiyorum seramikve mer işleri
baglantılarınız varsa beraber iş yapa biliriz
ekinezgi2007@hotmail.com
22081975

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Di?er
acik konusim su an insaat sektoru durmus bir sekilde. beklemede. ama bana urunler hakkinda detayli bilgi verirsen arastiririm.

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Saty? / Pazarlama

tarım sektörüyle ilgili bilgi sahibimisiniz bilmiyorum ancak türkiyede aranan bir kaç mamul var bunların tedarik işlemini gerçekleştirebilirseniz çalışma olanağı bulabiliriz.serakgul@mynet.com

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GirneMeslek Yöneticilik
tarim derken.eger sebze meyve isi ise. evet bilgim var. burda ki halde cok arkadasim var. gumruk lerde yenileme basladigi icin gumrukte su an cok mal takiliyor. ve tahmin edersiniz ki mallar yolda curuyor. daha gecen gun bir arkadasimin 2 tir domatesi cope gitti. acikcasi antalyada da cok tanidigim var ama bu is su an cok riskli. mantikli deil. ve burda ki halde surekli tedarikte olman gerekir . pazar su ana azerilerin, ermenilerin ve Turk lerin (kurtlerin) elinde.

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Saty? / Pazarlama
tarım derken mısır unu mısır nişastası mızırözü yağı ayçiçek yağı gibi kuru tahıl maddeleri

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GirneMeslek Yöneticilik
ukraynaya cocuk ve bebek elbiseleri satmak istiyorum nasıl orda pazar
EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Merhaba, 5 senedir kışları ukraynada bulunuyorum. Bu sene ukraynaya yerleşmeyi düşünüyorum. Eşim ukraynalı ve babası eski milletvekili, fiilen olmasa da hala bürokratik baglantıları cok güclü.. Kiev'de ticaret yapmak istiyorum. iyi derecede rusça biliyorum. Ukrayna halkını ve kültürünü iyi derecede tanıdığmı düşünüyorum. En önemlisi de bürokratik anlamda hiçbir sorun yaşayacağımı tahmin etmiyorum. Kayınpederin maddi ve manevi gücü arkamda olacak. Bana tavsiyelerinizi ve fikir önerilerinizi bekliyorum. Mantıklı ortaklık teklifleri de olabilir.

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Turizm
merhaba ben de el halısı imalatçısıyım ve ukraynayı tanıyan birileriyle orada oldukça ragbet gören bir tür halıyı satmak istiyoum.oldukça iyi kar bırakan bir mal ilgilenenlerle görüşebilirim.sesib2006@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?retmen
merhaba. ben italyada buharlı sulama sistemi isi yapmaktayım. ilgileniyorsanız. goruselim.
saygılar.

Yerleşim Ytalya / RiminiMeslek Di?er
mrb bende ukraynada yapacak iş arıyorum 10,000 tl sermayem var küçük olsun bnm olsun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Merhaba,
ben ukrayna'ya hurç ve baksır pazarlamak istiyorum.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar var ise lütfen yazsınlar.
eylul.52@windowslive.com.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Tekstil
Merhaba,
Ukrayna'da kuru meyve piyasası nasıl bilgniz var mı? Kuru incir, kuru kayısı ve kuru üzüm başta olmak üzere bilimm kuru meyvelerin ihracatına aracılık yapıyorum.Bu anlamda Türkiye'de ciddi sağlayıcılarım var. Ukrayna piyasası ile bağlantıya geçmemizi sağlayabilir misiniz?
Saygılarımla,

Onur Yüksel
E-Dış Ticaret Uzmanı

onuryuksel@eximproducts.net
E- Dış Ticaret Uzmanı

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
amma meraklısı varmıs ukraynanın. Neden ukrayna? gercekten merak ettım. Uzun yıllardır ukraynada yasayan bırı olarak.
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
ukraynada canli koyun sky ve romanov cinsi pesin ukraynada alimlar yapilacaktir...

ceviz ve cam agaci tomruk lapa alimlarida yapilacaktir tekliflerinizi bekliyoruz
ukraynada ozel rusca dil kursu

Yerleşim Ukrayna / DonetskMeslek Dany?manlyk

Merhaba Arkadaşlar,

Biz tekstil imalatçısı ve toptancısıyız.Ukraynaya tekstil ürünleri ihraç etmek istiyoruz.Özellikle bayan iç çamaşırı.

Bu konuyla ilgilenen arkadaşlara görsel ve fiyat bilgisi gönderebilirim.

Detay bilgi için: emryavz@gmail.com

Şimdiden kolay gelsin

Hayırlı işler Bol kazançlar herkese

Emir Yavuz

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Emir bey merhabalar,

Irak pazarı için, gerekli bilgi ve döküman göndermenizi rica eder, işlerinizde başarılar dilerim.

Osman Öcalan
BAVER GRUP
beslen-ankara@hotmail.com
0507 544 46 33

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
kolay gelsin Ukrayna'ya pazarlamak amacı ile alüminyum ve pvc aksesuarları ile ilgilenirseniz maillerinizi beklıyorum g_karacam@hotmail

Yerleşim Türkiye / Yzmit
merhaba,
15 yıldır tekstil mümessilliği yapıyoruz; Türkiye'de üretimini yaptırmak istediğiniz her türlü bitmiş ürünü markanıza uygun kalitede ve fiyatlarda yaptırabiliriz.
bunun yanı sıra 100% pamuk ve karışımlı iplik çeşitlerini hem Türkiye'den hem de uzakdoğuda ki üreticilerimizden temin edebiliriz.

İlgilenilen ürün cinsine göre spekleri ukpamuk@gmail.com'a iletebirseniz yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
ben uzun yıllar ukrayna da yaşadım güzel ülke fakat şu an çok büyük kriz var,gümrükler tamamen problem,rüşvet çarkı bürokrasi içinde tam bir kanser olmuş rüşvet vermeden iş yapmak çok zor,birine veriyorsun öbürü çıkıyor ve öbürü benim dayım var halam var ben iş yaparım diyenler çok orada ama içine girinçe çebinizdeki paranın çoğu rüşvete ve dil ve yol iz bilmediğiniz için diğer paranızıda zaman içinde küçük küçük kaybediyorsunuz,ukraynada firma kurmak zor değil insanlar bunu zor gibi gösteriyor,firma açarsanız müdür ukrayna vatandaşı olmak zorunda ve muhasebeçiniz olması lazım oda ukrayna vatandaşı olacak ve bir adres lazım. burada en büyük sorun bu ülkenin dilini bilmeden iş yapmak diğer sorun bu ülkede iyi insanlarımızda var kötü amaçlı insanlarımızda iş yapacak insanlara benim acizane tavsiyem önce iyi araştırma doğru insanı bulmaları ve iş yapacaklarsa bunun araştırılması için belli bir para miktarını bu işe ayırmaları diğer sorun çiddi iş adamı bir çok kişi ben orada iş yapacağım deyip orada yaşayan insanlarla irtibata geçip iş araştırması ve firmalarla görüşme yaptırıyorlar ve sonunda bakacağız haledeceğiz deyip kenara çekiliyorlar ve hiç düşünmüyorlar orada bu işi koşturan insanları ********** durumuna düşmelerini ve harcadıkları küçük veya büyük para farketmez miktar onun çebinden çıkıyor lütfen iş yapacak çiddi iş adamları bu insanları düşünün ve madur etmeyin benim acizane tavsiyelerim bunlar herkese iyi çalışmalar dilerim.
denizcilik

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Denizci
zenfira8 durumu çok güzel özetlemiş.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Merhaba. Firmamız özellikle Türk firmalarına aşağıdaki ülkeler ile yapacakları ticaretler hususunda profesyonel yardımda bulunmaktadır.
Komşu ülkelerimiz (İran, Irak, Azerbaycan, Bulgaristan) Rus/Slav ülkeleri (Rusya, Moldova, Ukrayna, Belarus vb), Balkan ülkeleri (Romanya ve Sırbistan), Avrupa Ülkeleri (İspanya, Portekiz, İngiltere), ve Arap ülkeleri (Suudi Arabistan, Dubai, Tunus, Fas) ve uzak doğu ülkeleri (Kore, Tayvan, Hongkong, Çin, Pakistan, Hindistan, Singapur vb).
Yukarıdaki ülkelerin tamamıyla bire bir görüşmeler halindeyiz ve çoğunda (İran, Moldova, Ukrayna, İspanya, Suudi Arabistan, Çin, Kore, HongKong) temsilciliğimiz bulunmaktadır.
Daha fazla detaylı bilgi için irtibata geçebilirsiniz.
Nafiz KOÇAŞ
ZENKOÇ Endüstri Ürünleri A.Ş.
Address : 8/34, Hatay St., Kizilay, Cankaya, Ankara, Turkiye
Phone : + 90 312 419 05 42
Fax : + 90 312 419 05 45
Mobile : + 90 543 606 12 34
Web : www.zenkocas.com
E-mail : nkocas@zenkocas.com
Nafiz KOÇAŞ
+90 543 606 1234
www.iranticaretdanismanlik.com

Merhaba. Firmamız özellikle Türk firmalarına aşağıdaki ülkeler ile yapacakları ticaretler hususunda profesyonel yardımda bulunmaktadır.
Komşu ülkelerimiz (İran, Irak, Azerbaycan, Bulgaristan) Rus/Slav ülkeleri (Rusya, Moldova, Ukrayna, Belarus vb), Balkan ülkeleri (Romanya ve Sırbistan), Avrupa Ülkeleri (İspanya, Portekiz, İngiltere), ve Arap ülkeleri (Suudi Arabistan, Dubai, Tunus, Fas) ve uzak doğu ülkeleri (Kore, Tayvan, Hongkong, Çin, Pakistan, Hindistan, Singapur vb).
Yukarıdaki ülkelerin tamamıyla bire bir görüşmeler halindeyiz ve çoğunda (İran, Moldova, Ukrayna, İspanya, Suudi Arabistan, Çin, Kore, HongKong) temsilciliğimiz bulunmaktadır.
Daha fazla detaylı bilgi için irtibata geçebilirsiniz.
Nafiz KOÇAŞ
ZENKOÇ Endüstri Ürünleri A.Ş.
Address : 8/34, Hatay St., Kizilay, Cankaya, Ankara, Turkiye
Phone : + 90 312 419 05 42
Fax : + 90 312 419 05 45
Mobile : + 90 543 606 12 34
Web : www.zenkocas.com
E-mail : nkocas@zenkocas.com
Nafiz KOÇAŞ
+90 543 606 1234
www.iranticaretdanismanlik.com

ayakkabı ureticisiyim fason olarak uretım yapabılırım yüklü miktarda
paulcruz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
ilgini çekicek foton işiklı bankların üretici firmasıyız eğer bu ürün ukrayna pazarına sizlerle çalısma yapabılırz ıletısıme gecmek ıstersenız unicabank@gmail.com iyi günler dileriz

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Halkla ili?kiler
Zenfira8 Ukrayna'da iş yapabilmek gerekli yol ve yöntemden bahsetmiş. Kendisini tamamen onaylıyorum. Ancak Ukrayna'da iş yapmak istiyorsak kendimizi bu yapıya uyarlamalıyız. Ne korkmaya nede çekinmeye gerek yok. Biz Ukrayna'da iş yapmaya kararlıyız. Bu sebeple Ukrayna Kiev'de kendi şirketimizi kurduk. Orada sağlıklı bağlantılar yapıyoruz. En önemlisi pazarın istekleri ve yapısı doğrultusunda hareket ediyoruz. Türkiyeden ihraç edeceğimiz ürünleri yada Türkiye'ye ithal edeceğimiz ürünleri kendi firmamız aracılığıyla ihraç yada ithal ediyoruz. Oradaki firmalara istedikleri miktarda ve depolarına teslim şekliyle mal sunuyoruz. Mademki ülkenin yapısı ve iş yapma şekli bu, biz de onlara uygun çalışma yapıyoruz. Türkiye'nin tanınmış ve kalitesi onaylanmış markalarının Ukrayna distribütörlüğünü yada temsilciliğini yürütüyoruz. Ne gümrüklerde nede başka alanlarda şikayet edilecek zorluklarla karşılaşıyoruz. Rüşvet yada diğer zorluklar yok değil, ancak yaptığımız iş yasal açıklar vermiyorsa o zaman sorun yok. Yasal açıklar söz konusuysa, o taktirde herkes senin açığından istifade etmek ister.
Sonuç olarak Ukrayna'da ürünlerini pazarlamak huşunda bizimle işbirliği yapabilirsiniz. Bizimle çalışırken de hiçbir konuda endişe içinde olmazsınız.

OSCAR TARIMSAL VE ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER LTD.
SEYİT YILMAZ
KIEV/UKRAYNA
seyit@oscargida.com.tr
Mob. +90 533 342 3903
+38 066 5886726

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
ARKADASLAR UKRAYNADA HIC OLMAYAN YAPILMAMIS BIR IS ICIN ORTAK ARIYORUM.UKRAYNADA BIR ILK.20 BIN DOLAR SERMAYE KOYACAK VE GUNLUK EN ASAGI 1000 DOLAR KAR YAPILACAK BIR IS.YAZIN 2-3 BIN DOLAR KAR YANLIS ANLAMAYIN KASA DEGIL KAR.ISTERSE KENDIDE BURDA YASAYABILIR.OTURUM ALIRIZ ISTERSE GIDIP GELEBILIR TURKIYEYE.HIC FARKETMEZ.CIDDI SEKILDE IS YAPABILECEK PARTNER ARIYORUM.ILETISIM BILGILERINIZI YAZINIZ,IS HAKKINDA BILGI VERIRIM.CIDDI OLUNMASI SARTIYLA

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
yaklaşık 10 yıldır ukraynada yaşamam sebebiyle bu ülkenin kanunlarını kültürünü ve dilini iyi derecede biliyorum. yine 10 yıldır bu ülkede ticaterle meşgul olduğumdan ticari hayatını müşteri potansiyelini pazar ağını ve müşteri pisikolojisini iyi bilmekteyim.

hal böyle iken türkiyeden ukraynaya yatırım yapacak ciddi girişimcilerle iş birliği yapmak istiyorum. ve şu an türkiyedeyim ayrıntılar için 0533 0408953 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

bilindiği üzere ukraynada üretim ve imalat sektöründe köşe taşları henüz kapılmadığından yapılabilecek iş imkanları çoktur. bir kaçını sıralayacak olursak textil plastik gıda imalat ve toptancılığı isabetli işlerdendir ve ülkede bu konuda açıklar bulunmaktadır. yine bilindiği üzere kısa bir süre sonra ukrayna türkiye arasında imzalanan serbest ticaret anlaşması yürürlüğe gireceğinden şimdiden alt yapıyı oluşturmak büyük önem arzetmektedir.

ayrıca bu kapsamda türkiyede üretilen hazır mamülleri ukraynada pazarlayacak olursak devletinde teşviklerini desteğini gözardı edemeyiz. bu teşviklerle oradaki kira fuar organizasyonları ve reklam harcamaları gibi giderlerin %50 sini türkiye devletinin teşviki olarak kullanılacağını unutmamakta fayda var

Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY®’nin Desteklenmesi

Destek Üst Limiti:
Firmaların 50.000 USD ile 500.000 USD arasında olan çeşitli konulardaki harcamaları desteklenmektedir.
Destek Alt Limiti:
yok
Destek Oranı:
%50
“İhracatçı Birlikleri”, “Üretici Dernekleri”, “Üretici Birlikleri”nin, sektörlerinin yurtdışında tanıtımı amacıyla gerçekleştirecekleri harcamalara ilişkin giderler, Türkiye’de ticari ve/veya sınai faaliyette bulunan şirketlerin ürünlerinin markalaşması amacıyla gerçekleştirecekleri faaliyetlere ilişkin giderler ile İhracatçı Birliklerinin TURQUALİTY® Programı kapsamında firmalara yurt içinde ve yurt dışında markalaşma sürecinde vereceği desteklere ilişkin harcamalar, Türk markalarının pazara giriş ve tutunmalarına yönelik gerçekleştireceği her türlü faaliyet ve organizasyonlara ilişkin giderler ile olumlu Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi için yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştireceği her türlü harcamaların uluslararası kurallara göre desteklenmesi amaçlanmaktadır.

bu arada not: lütfen yatırım konusunda ciddi olanlar yorum ve değerlendirmelerde bulunsunlar. ukraynada kadın kız hayalleriyle bu başlığa gereksiz yorumlar yazılmamasını rica ediyorum. ÖNCELİKLİ VE TEK AMAÇ TİCARET VE YATIRIM OLMALI

saygılarla
gama200@ukr.net
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er