Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Rehberlik Sitesi

Başlatanpoyraz16Tarih05/05/2010 08:06:34Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye69 yazı
Merhaba arkadaşlar benim sorum şu:
Ben gerek tarihi gerek turizmi bakımından marmara bölgesinde önemli bir yere sahip olan ve sürekli gelişmekte olan bir ilçede yaşamaktayım.
Yaşamakta olduğum ilçenin nifusu 30,000 in üzerinde ve yaz aylarında nüfus 70,000e çıkıyor hafta sonları ise ilçede adım atacak yer kalmıyor .
Amacım buradaki mekanların resimli videolu tanıtımlarını yapmak bunun yanında ilçeye ait etkinlikleri yayınlamak telefon rehberini emlak ve iş ilanlarının yer aldığı bir internet sitesi açmak istiyorum.
Yalnız konu hakkındaki bilgim yok denecek kadar az

İşe nereden başlamalıyım?
Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye1 yazı
merhaba her turlu web sitesi icin bilgi verebilirim. oncelikle yapmak istediklerinin bir analizini yap tek tek bunlari not et . ardindan bu yapmak istediklerinle ilgili ne tur kaynaklari saglayabilirsin foto video makele vb. bunlari edin. bu arada da acik kaynak kodlu mesela joomla gibi bir yazilim ile duzgun bir tasarim secerek baslayabilirsin. adim adim gitmende fayda var yani yapacaklarindan hangileri acil onlari ilk etapta halletmende fayda var . tabi tum bunlar olurken sitenin pazarlama planlarini da yapmanda fayda var.

Yerleşim Endonezya / BaliMeslek Bilgisayar-Bili?im