Çağımızın en büyük trendlerinden, Japonya Sağlık Bakanlığının Kanser olan veya olması ihtimal kişilere tek ilaç olarak gösterdiği ayrıca insan sağlığı için son derece önem arz eden,faydaları ile bağışıklık sistemi üzerine etkileri binlerce tıbbi dökümanla sabit Red Reishi (Kırmızı Mantar) (Ganoderma Lucidum ) Extratlı Ürünlerin Dünyadaki ilk üreticisi olan Gano Excel 60 ülkeden sonra 61.ülke olarak TÜRKİYE' de..
Gano Excel , Ganoderma Mantarının Bilinen 200 Türü İçerisinden, İnsan Sağlığı için Maksimum Faydalar Sağlayan 6 Tür Ganoderma Lucidum Mantarını Keşfetti.Son yıllarda yapılan bilimsel araştırmalar ile Reishi Mantarının,Tüm Hayati Organlar ve Vücut Sistemleri İçin Koruyucu ve İyileştirici Etkisi Bilimsel Olarak İspatlanmıştır.
Genel Olarak;
Bağışıklık Sistemini yapılandırır ve güçlendirir.
Doğal Savunma ve iyileşme yeteneğini geliştirir.
Kanın Oksijen taşıma kapasitesini arttırır.
Detox etkisi ile vücudu temizler, toksinlerden arındırır.
Yaşlanma sürecini yavaşlatır ve geciktirir.
Kanserli hücrelerle savaşır ve yayılımını engeller.
Vücut sistemlerini (Sindirim,Solunum,Dolaşım,Sinir,Boşaltım,Hormon,Üreme) dengeler ve hastalıklarının tedavisinde yardımcı olur.
Ganoderma Lucidum İçeriğindeki Aktif bileşenlerin etkileri ile;
Anti-Tümör etkisi ile kansere karşı ,
Cinsel sorunlarda(Sertleşme sorunu, isteksizlik) ,
Diabet, Hiper ve Hipo Tansiyonda, Kolesterol, Felç,
Aritmi ve Koroner Kalp Rahatsızlıklarında
Alerjilerde, Astım, Bronşit, Ağız yaraları, Aft ve Uçukta
Eklem Romatizmasında, Kronik yorgunlukta, Uyku bozukluklarında,
Baş Ağrısı,Kas hastalıkları ve Kas ağrılarında, Obezitede
Karaciğer nekrozu, Hepatit, Böbrek İltihaplanmasında ve sorunlarında,
Ülser, Gastrit, İshal, Kabızlık, Hemoroid ve Kansızlıkta
Cilt yaşlanması, Ciltte leke, Sedef, Egzama, Sivilce, Saç Dökülmesi gibi hastalıkların tedavisinde yardımcı olduğu bilimsel çalışmalarla ve memnun kullanıcılar tarafından tecrübe edilerek ispatlanmıştır.
DÜNYANIN İLK SAĞLIKLI KAHVELERİ İLE TÜRKİYE DE YENİ BİR FIRSAT....
Ganoderma Lucidum mantarının mucizevi etkileri ile zenginleştirilmiş,dünyanın ilk sağlıklı kahveleri ile KAHVE KEYFİNİZE SAĞLIK KATIN.
GANOCAFE 3-IN 1
Bu kahve karışımı sadece 8.4mg kafein içerir.Ganoderma ile kahve kombinasyonu olan dünyanın ilk sağlıklı kahvesidir ve Gano Excel in buluşudur. GanoCafe üçü bir arada, Bileşenlerinin detox etkisi ile Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kan sistemindeki şeker seviyesini dengeler, oksijen seviyesini arttırır. Metabolik oranı dengeler, enerji verir ve vücudu canlandırır. Kronik kabızlıkta ve Sindirim sistemi fonksiyonlarının düzenlenmesinde yardımcıdır. Deri rahatsızlıkları tedavisinde destek olur .Ganoderma Lucidium özütü,kaliteli kahve ve şekerden yapılan besleyici,sağlıklı bir içecektir. Takdim: 21g lık poşetlerde 1 kutuda 20 adet mevcuttur. İçeriği; Kahve, Ganoderma Lucidium Özütü,Şeker, Krema(Süt ürünü içermez)
Besin Öğeleri: Kalori:78.96 , Toplam Karbonhidrat:12.18g , Şeker:10.5g , Kafein:8.4mg , Toplam yağ:0.44g , Kolesterol:0mg , Sodyum:26.25mg , Kalsiyum:13.23mg , Demir:0.24mg , Potasyum:130mg , Fosfor:65.1 , Protein:176mg , VitaminC:9.04mg , Vitamin B3:17.3mg
GANOCAFE CLASSIC
Ganoderma Lucidium ile zenginleştirilmiş,kaliteli kahve ile harmanlanmış,hazır siyah kahvedir.Besleyici ve hoş aromasının zengin karışımı ile ona bayılacaksınız. Diyabet hastaları için uygundur,şeker içermez. Kardiyo vasküler sistemi destekler.Canlılığı arttırır,Bağışıklık sistemini güçlendirir ve genel enerji verir. Tercihen bal ve süt eklenebilir.Bir poşetten 2 fincan hazırlanır. Takdim: 3 gr.lık poşetlerde bir kutuda 30 adet mevcutdur. İçeriği;Kahve,Ganoderma Lucidium özütü.
Besin Öğeleri: Kalori:10.89 , Toplam Karbonhidrat:2.40g , Şeker:0g , Kafein:13.8mg , Toplam yağ:0.09g , Kolesterol:0mg , Sodyum:0.07mg , Kalsiyum:5.43mg , Demir:0.13mg , Potasyum:8.4mg , Protein:491mg , VitaminC:2.18 , Vitamin B3:0.98mg
GANO TEA SOD
GanoTeaSOD(Süperoksit Dizmutaz) Güney Afrika kökenli Roobis çayından (Asphalathus Linealis) formüle edilmiş bir içecektir. Ganoderma Lucidium Roobis çayı serbest radikallerin yok edilmesine yardım eden kuvvetli bir antioksidant olan etkin SOD maddesi ihtiva eder. SOD Çayı Aktif İçeriği: İşlevsel olarak; Anti oksidantlar serbest radikalleri yok eder.Yaşlanmayı geciktirir (anti-aging).Deri alerjilerini önler.Bağışıklık sistemini destekler.Sindirime yardımcı olur. Ganoderma Lucidium Aktif İçeriği: Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kan sistemindeki şeker seviyesini dengeler,oksijen seviyesini arttırır.Metabolik oranı dengeler ve vücudu canlandırır.Sindirim sistemini kuvvetlendirir.Deri rahatsızlıklarını tedavi eder.Sıfır Kafein,hoş aroma,farklı tadı ile Gano Excel den SOD Çayı İçeriği; SOD Çayı,Ganoderma Lucidium özütü. Takdim: 2gr.lık poşetlerde bir kutuda 20 adet.
Tek bir poşet ile 1.5-2 lt. ‘’Antioksidan Kokteyl’’ hazırlanılarak 1 gün boyunca tüketilir.
Besin Öğeleri: Kalori:7.05 , Toplam Karbonhidrat:1.65g , Şeker:0g , Kafein:0mg , Toplam yağ:0.06g , Kolesterol:0mg , Sodyum:2.52mg , Kalsiyum:1.86mg , Demir:0.09mg , Potasyum:6.04mg , Fosfor:0.014mg , Protein:0.15mg , VitaminC:1.76mg , Vitamin B3:0.63mg Farmokolojik Değerler:-
GANO SCHOKOLADE
Ganoderma özütü,yüksek kalitede kakao,krema(süt ürünü içermez)ve yağsız süt ile zenginleştirilmiş olan besleyici,enerji verici sağlıklı bir içecektir.Gano Schokolade,her yaştan çocuklar için mükemmel bir içecek olup Gano Excel in buluşudur. Takdim: Ganoderma özütlü hazır kakaolu içecek.30g.lık poşetlerde bir kutuda 30 adet mevcuttur. İçeriği; Kahve,Ganoderma Lucidium özütü,Rafine şeker,Yağsız süt tozu,Krema (süt ürünü içermez).
Besin Öğeleri: Kalori:116.28 , Toplam Karbonhidrat:22.56g , Şeker:9g , Kafein:0mg , Toplam yağ:0.58g , Kolesterol:0mg , Sodyum:47.1mg , Kalsiyum:49.5mg , Demir:1.11mg , Potasyum:253mg , Fosfor:48mg , Protein:2.97mg , VitaminC:1.2mg , Vitamin B3:580.26mg
SUPRENO Supreno Premium Coffe özellikle sade ve kremalı kahveden hoşlananlar için karıştırılmıştır.Ginseng, Ganoderma extrat ve Tongkat Ali nin birleşimi orjinal aromasını korurken ayırtedici bir tat yaratmıştır.Supreno Premium Coffe tüm durumlar için enerji arttıran mükemmel bir meşrubattır. Takdim: Özel ambalajında 21 gr lık poşetlerde 20 adet bulunur.
Farmokolojik Değerler: Adenozin;- Kolesterolü düşürürken,yağların parçalanmasına yardımcı olur. - Dolaşım sisteminde kan damarlarının düzgün işleyişine yardımcı olur.Tıkanma riskini azaltır.- metabolik hızı dengeler ve vücudu canlandırır. Triterpen;- Sindirim sistemini güçlendirir.- Alerjilere karşı koruma sağlar. - Kolesterolü düşürür. Ginseng ,Etken Tongkat Ali - Egzersiz sırasında enerji ve dayanıklılığı artırır.Cinsel Libido artışına yardımcı olur. - Kan dolaşımı düzenler.- Sinir sistemini dengeler. - Bağışıklık sistemini güçlendirir - Sindirim sistemi fonksiyonlarını düzenler.