Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çek Cumhuriyeinden Yüksek Gelirli Ortaklık . . .

BaşlatanFuroCZKTarih04/05/2010 18:22:35Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Çek Cumhuriyetinde aktif olarak yaşayabilecek yeni kurduğumuz toptan hazır giyim deposuna ortak olabilecek kişi veya kişileri aramaktayız. Tüm oturum işlemleri tarafımızca yapılacaktır. İş yeni başlamasına rağmen güzel cirolar yakaladık ortak bulabilirsek Polonya, Slovakya, Macaristan, Avusturya pazarlarınada açılmak istiyoruz..

Yerleşim Çek Cumhuriyeti / PragueMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye468 yazı
merhaba niye almanya pazarina dehil.cekin hangi ili bana cek 50 dakikalik yol alisverise gidi yoruz cekoslovakya ya cunki sigara ve mazot cok ucuz.konuyu acarmisiniz.basarilar

Yerleşim ALMANYA / MunihMeslek Serbest meslek
Yeni Üye5 yazı
Almanya pazarını yakından tanımadığımız için almanya pazarını düşünmüyoruz. Prag şehrindeyiz size çok uzak bir mesafede değiliz ...

Yeni Üye36 yazı

Selam ben avusturyadan ne gibi sartlariniz var Eger isterseniz gorusebiliriz
eroglu068@gmail.com adresinden ulasabilirsiniz

Yerleşim Avusturya / WienMeslek Tekstil
Yeni Üye5 yazı
Sartları burada paylaşabilirim aktif olarak bu ülkede yaşayabilecek az da olsa sermaye koyabilecek ve işinin başında durabilecek ortak arıyorum tek başıma yetişemiyorum mal tedarikini türkiyeden kendmim sağlamaktayım..

Yeni Üye2 yazı
selamlar ben ankaradan niksar sizinle detaylı görüşmek istiyorum
msn : raskin06@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Grafiker
Yeni Üye36 yazı
Ciddi iseniz detayini konusalim burdan yazisarak konusmamiz olurmu benim adresime numaranizi yollayin yada msn de konusalim detaylarini ok

Yerleşim Avusturya / WienMeslek Tekstil
Yeni Üye14 yazı
hala devam ediyormusunuz ben avusturyada yasiyorum aslina bakarsaniz cek de yasamak yerine bulundugum bölgede bir isyeri acma cabasindayim istanbulda ürün konusunda alabilecegim yerler var falan buraya getirme konusunda pek bi bilgim yok o yuzden arastirma icerisindeyim avusturya icerisinde mekan acma yada ürün verme gibi bir fikriniz var ise sizinle konusmak isterim gerekirse gelip isyerinizde ziyaret etmek isterim bu konuda fikirlerinizi de almis olurum cek bana 45 -50 dk genelde surekli gelmekteyim tesekkurler..

Yerleşim Avusturya / Denizli
Üye342 yazı
ukrayna firmama sermayedar ortak aiyorum facem osman atakul ve turkiyede mangal komuru bayisi aramakdayim turkiye acentem bayim olacak skype eko.trans1 ciddi olanalr ister mailden ister skypedne ister faceden ekleisn mail gaab.srl@gmail.com
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk