İlk mesaj
Dış Ticaret
Yurtdisina Markasi Tshirt Getirtme
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumH
Üye284 yazı
B
Yeni Üye74 yazı
02/05/2010 : 23:40:43#2
Web sitesi
Alıntı
S
Üye286 yazı
Türkiyede muhtemelen orjinal ürünlerin cakmasidir ve fransaya giris yaptiginiz an markali ürünlerin almanyadaki yetkilileri ile irtibatinizi isteyecek mallariniza el koyulmasi bir yana orjinal ürünlerin sahibi firmalardan dünyanin cezasini yersiniz.
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif
F
Üye113 yazı
Bu urunleri tr disina cikarmanin en iyi yolu , yolculuktur. Fakat onunda bir proseduru vardir. Uzerinde etiketi olan mallardan fatura istenir. Sayi cok ise farkli seyler cikartabilirler. Bu urunleri etiketsiz cikarmaniz cok kolay olur. vs vs vs vs
Burada bunlarin ince detaylarini daha cok anlatmaya gerek yok daha.
Nacizane onerim , siz siz olun sahte urunu gumruklere sakin ola sokmaya calismayin.Tr de cok uzerinde durulmasada (sikayetler disinda ve ara disi yapilkan denetimler disinda) tr disinda ozellikle avrupa ulkelerinde cok buyuk cezalari vardir.
Ticaret, saygı duyulması gereken bir savaş gibidir Ana strateji doğruysa yapılacak sayısız taktik hata bile başarıyı engelleyemez
Robert E Wood
Bir malı, kusurunu söylemeden satmak, hiç kimseye helal olmaz Malın bu kusurunu bilene de, onu söylememek helal olmaz
Hadis-i Şerif
Robert E Wood
Bir malı, kusurunu söylemeden satmak, hiç kimseye helal olmaz Malın bu kusurunu bilene de, onu söylememek helal olmaz
Hadis-i Şerif
B
Yeni Üye74 yazı
04/05/2010 : 12:56:45#5
Web sitesi
Alıntı
sayin FGA cok tesekur edrim bilgileerindirdiginiz icin
A
Yeni Üye35 yazı
merhaba arkadaslar.aslinda benimde byhost arkadasin tarzi bir dusuncem vardi. giyim esyasi,ayakkabi, hediyelik esya ve taki gibi urunleri turkiyeden imalatcilardan bulup yunanistanda satmak istiyordum.bavul ticaretiyle bu isi yapmaya kalksam sanirim sadece bilet parasini cikartabilirim.cunku yaninda alabilecegin valizin agirligi 20-30 kilo arasinda olmasi gerekiyor.deniz yoluyla turkiyeden yunanistana gecsem yanima alabilecegim esyanin agirligi kac kiloya kadar olmali?bu konuda bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylasirlarsa sevinirim.
F
Üye113 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - byhost sayin FGA cok tesekur edrim bilgileerindirdiginiz icin |
Rica ederim Sn. Byhost . Avrupada ozellikle fransada cok dikkat edilen bir hususta yasadisi yol izlemenisi istemem.
Iyı gunler
Ticaret, saygı duyulması gereken bir savaş gibidir Ana strateji doğruysa yapılacak sayısız taktik hata bile başarıyı engelleyemez
Robert E Wood
Hadis-i Şerif
Robert E Wood
Hadis-i Şerif
T
Üye334 yazı
merhaba ben de ingiliterde satis dusunuoyrum birisi bana tirla ingilitereye cakma urun getirebilecegini soyledi kapi teslimi sizce risklimi mal bana geldiginde sorusturma olur mu benim icinde tskrler ingiltereden ertan_turgut1980@mynet.com
M
Yeni Üye4 yazı
degerli arkadaşim ingilterede sen bunu ancak yasa dışı yollarla satabilirsin.ingilterede çok büyük cezası var bilgine .oraya göndermek çok basit iş orada satabilecegin pazarı bulmak
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz