Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Kuzey Iraktayım Giyim Üzerine

BaşlatanirakTarih01/05/2010 17:52:16Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
kuzey ıraktayım bayan giyim üzerine çalışıyorum
erbilde iş yapmak isteyen görüşebilir

Yerleşim Irak / ErbilMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye6 yazı
elimde ipek elbiseler var yani gallabiye yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler nazcicekci@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye26 yazı
gallabi işini yapmış değilim ama bildiğim kadarıyla suriyeden buraya getiriliyor sürekli moda takibi var tabi çin malı da şu an piyasa da var. siz bu işi sürekli yapmak istiyorsanız bizzat gelip piyasayı takip etmeniz gerekmektedir.

Yerleşim Irak / ErbilMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar, size mesaj olarak iletişim bilgilerimi attım. Haber bekliyorum. Saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye57 yazı
kendi magazamdada sattığım zara bershka koton sevenhill veromoda marks and spencer vs ..hertürlü markalı veya markasız kaliteli mal temin edebilirim..deppoconcept@gmail.com
songül..

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye4 yazı
merhaba, biz de iki ay içinde k.ırak a eşimle birlikte gitmeyi düşünüyoruz. orada şirket kurup toptan mağaza açmak istiyoruz.Erbil düşünüyoruz. bayağı bir araştırma yaptım ama, siz biraz bilgi verebilirseniz çok memnun oluruz. derya_4106@hotmail.com
derya bağcı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye51 yazı
iyi günler kendi üretimimiz olan ürünlerimizi ırak'a pazarlayabiliriz. bayan giyim üzerine sizin siparişleriniz olursa en kısa zamanda teslim edebiliriz.
0542 476 45 96 veya aydn.ertap@gmail.com dan irtibata geçebilirisiz.
iyi günler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye2 yazı
Merhaba;
Merkezi Türkiyede olan,yurt dışında mağazaları olan bir firmayız.
Uluslararası stok giyim ticaretide yapıyoruz,son dönemde artan vergiler yüzünden Türkiyeye ithalat çok cazip değil,ancak yurt dışında mal tedarik edecek,kalite kontrolünü yapıp yükleyecek ekiplerimiz var.
Fiyatlar oldukça cazip.Bu konuda Irak pazarını sürekli düşündük ancak uygun bağlantı kuramadık.
İlgilenirseniz,beklerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye14 yazı
erbil dış ticaret A.Ş olarak başta k.ırak ve tüm arap ülkelerine kozmetik,tekstil ve inşaat malzemeleri ihraç eden bir firmayız.bizimle çalışmak isteyen tüm üretici firmalarla çalışabiliriz.dr teyfik sağlam cad.murat ap.no5.kat2.d7 dikilitaş bakırköy.0212 570 08 21

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Doktor
Üye322 yazı
mrb
ıraktan çekilen amerikan askerinin kıyafet türü malzmeleri (kıyafet, bot ,gözlük ,rüzgarlık, bıçak,matara,kampet çadır...) Av alzemeleri dükkanım için

tşk

lejyoner6666@hotmail.com
lejyoner666

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
Üye217 yazı
etek tunik ve elbise imalatı yapıyorum.çalışmak istiyen arkaşadaşlarla çalışmak isteriz.yerimiz fatih te 0532 467 56 42
ferit_teğin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye30 yazı
adetli erkek t-shırt var elimde polo yaka jack reıd marka..açık mavi..markalı kışlıklar da mevcut..kapşonlu ve polar montlar..rıver ısland eşofman altı kışlık 150 ad mevcut..

Yeni Üye84 yazı
marka olmak şartı ile imalat ve ihracaat fazlası ürünler arıyorum yurt dışında satmak için elinde ürün olanlar bana resim ve fiyatlarını mail olarak atarlarsa sevinirim.

kecap01@hotmail.com
suskunluğum asaletimdendir. Her lafa vericek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye birde söyliyene bakarım adammı diye.

Yerleşim Yugoslavya / SyrbistanMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye30 yazı
az defolu markalı ürünler mevcut işinize yarar mı?

Yeni Üye30 yazı
sahibinden.com ilan no: 134802738 markalı erkek t-shırt kısa kol polo yaka..adetlidir..5 tl..