Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hurda İşi Yardım !!!

Başlatancrazy_82Tarih30/04/2010 22:22:56Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Arkadaşlar Hurda alıp satmak istiyorum.Tabi toplu olarak.Şimdi diyelimki 3-4 bin TL lik hurda alacağım.Ben bu hurdayı en ucuza nereden alırım ve kime satabilirim??? Bu işten anlayan birileri varsa bilgilendirme yaparlarsa çok sevinirim.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
üstad bende sakaryalıyım benle iletişime gecersen bu konuda sana yardımcı olurum şuan burada hazır mal var...
0 538 275 65 80
__HATUZE İÇ VE DIŞ TİCARET___
E-MAİL : hatuze@gmail.com / hasan@nimbusfood.com
GSM : +90 538 275 65 80 / 0532 152 93 05
www.nimbusfood.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye18 yazı

ben mersin samsundan hurda gemi bulabılecegıme ınanıyorum
batık hurda gemı ton naj alımı ne kadar yuzer hurda gemının tonaj alımı ne kadar
yavuzmsk@hotmail.com msn adresim

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
Ben mersin ve samsunda hurda gemi bulabilecegime inanıyorum
batık hutdagemı tonaj fıyatı nedır yuzer hurda gemının tonaj fıyatı nedır ilgilenen arkadaslar
msn adresım yavuzmsk@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Üye140 yazı
sayın crayz_82

fransuva yani hasanın evinin yanında plastik ğeri döünüşüm tesisi var o sana yardımcı olabilir.

en ğüzel hurda toplama şekli bu işi sokakta yapan yani çöplerden toplayan romen vatandaşlarımızla ğörüşmen onlarla anlaşırsın onlar sana satar sen belli bir tonaja ulaştığın zaman ğeri dönüşüm tesislerine satarsın hurda işinin parası ğüzeldir ğenelde peşin çalışılır.

ama bu iş 3-5 milyarla olucak iş değil. yaparsın ama bu işi büyük çapta yapanlar seni bir hamlede yutarlar dikkatli ol hurda işi sakat iştir.

ama inşallah başarılı olabilirsin allah yolunu açık etsin
senden öncekilerden ibret al ama senden sonrakilere ibret olma

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sanayici
bencede kardeş bu iş 3-5 milyarla olacak iş değil..sürekli sıcak paran olacak kenarda ki ekmek yiyesin..lakin o kadar paran varsa sen hiç bulaşıp dertsiz başını derde sokma
__HATUZE İÇ VE DIŞ TİCARET___
E-MAİL : hatuze@gmail.com / hasan@nimbusfood.com
GSM : +90 538 275 65 80 / 0532 152 93 05
www.nimbusfood.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye19 yazı
ben o arkadaşla konuştum gerekli araştırmayı da yaptım.rakam çok düşük.o arkadaşın istediği büyüklükte bir atık bulmak için bugün anladım ki bu işle uğraşan ülkedeki tüm fabrikalarla irtibata geçmek gerekli.hadi bunu mucize eseri yaptınız bu seferde atıkların istenilen kalitede olması lazım.hadi onu da yine mucize eseri hallettiniz.bu serferde tüm olağanüstü uğraşlarınız sonucu kazanabileceğiniz parayı ben söylemiyorum çünkü çok komik kalıyor.Kısaca bu işin oluru yok !!!

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er