Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Bulgaristan Sofya

BaşlatanemaltdTarih30/04/2010 07:43:43Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
yilmaz soyuturk
Herkese iyi gunler diler.Simdiden is hayatinda herkese basarilar dilerim.Ben bulgaristana 1995 yilinda geldim ve is hayatina firincilikla basladim zaman icerisinde isimi ticarete donusturdum ve simdide bayan cantasi uzerine calismaktayim kendime ait 3 adet dukkanim ve depom var islerimi parekende ve toptancilik uzerine ilerletmekteyim .Ama herkesin sahit oldugu gibi bu kriz yuzunden su an islerimiz biraz zayif ve hafifledi o yuzden baska isler aramaya basladim aslen kayseriliyim fakat su an buranin da vatandasligini almis bulunmaktayim bulgaristanin sofya sehrinde kendime ait evde oturuyorum.Gecen yillarda almis oldugum tecrube ve bilgileri ilgilenen arkadaslarla paylasmak istiyorum.Bulgaristanda imalat yapmak veya firma kurup ticaret yapmak isteyenler veya bulgaristandan mal getirmek veya export yapmak isteyen veya cinden bulgaristana mal getirip export yapmak isteyen veya herhangi bir konuda is yapmak isteyen ciddi ve durust kisilerle tanisip is yapmak istiyorum
Kendim gumruk konularinda ve bulgaristanda isletme konularinda iyi bilgiye sahibim ve ayrica cindende iliskilerim var sahsen cinden de mal getiriyorum ve cin mallarini ATR li olarak turkiyeyede gonderebilirim.Kendime ait 15 yillik firmam var ve seyahat sorunum yok ilgilenenler beni her zaman arayabilir telefon = +359 888 58 78 78 veya email = emaltd@abv.bg ye yazabilir her turlu fikre acigim ( not = su an et ithalati tr ye cikti benim burda baglantilarim var )
yilmaz

Yerleşim Bulgaristan / SofyaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye139 yazı
BABA IKI DEFADIR YAZIYORUM .
CEVAP ALAMADIM.
TOPTAN KURU SOGAN SOFYA HAL PAZARINDA KAC PARA.
BULGAR DEVLETI KURU SOGAN ITHALATINDA NE KADAR GUMRUK ALIYOR.
BUNLARI BILDIREBILIRSENIZ, BERABER KURU SOGAN ISI YAPABILIRIZ.
ILGILENMIYORSANIZ DA BILDIRINIZ.
TESEKKKUR EDERIM
SAYGILAR
MAZLUM IRAN
urumbazar@yahoo.com

Yerleşim Yran / TehranMeslek Ticaret