Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Spor Giyim Üzerine

Başlatanümit07Tarih29/04/2010 11:49:58Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Selam arkadaşlar,
Ben 50000 nüfüslü bir ilçede yaşıyorum, 20.000 TL sermayem var ve spor giyim üzerine özellikle kot ve üst giyim üzerine bir iş kurmayı düşünüyorum. En önemli özellik olarak gelen müşteri 10 tl de kot alabilmeli 100 tl de.

Siz degerli büyüklerimden fikir bekliyorum. Nasıl olur, malı nereden alabilirim gibi fikir ve önerilerinizi bekliyorum

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye1 yazı
istanbul merter de ürün bulma konusunda sıkıntı çekmezsin burada araştırma yapmanı tavsiye edebilirim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye284 yazı
10 liralık malın olduğu yere 100 liralık müşteri girmez.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye69 yazı

aynen öyle hakan beye katıolıyorum bence yaşadığın ilçenin ekonomik durumunu ilçede yaşayan genç nüfusu (spor malzeme satacağın için hedef kitlen gençler olmalı)vede bu ilçedeki rakiplerini iyice arasştırıp öyle işe kalkışmanı tavsiye ederim bu i,ş getirisi güzel bir iş allah gönlüne göre versin

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Turizm
Üye189 yazı
poyrazla hakana katılıyorum çok doğru söylemiş kendim bir mağazacı olarak sana şunları söyleyebilirim.önce müşteri kesimini belirle.sonra ekonomik durumlarını belirle.bay bayan nüfus ve alım gücüne bak.ama sana en büyük tavsiyem.şu olur.aç göz olma.çünkü artık 10 tl ye alayım 100 tl ye satayım devirleri bitti.ltb:20-30 levis:40-50 tl kendi mağazalarında ürün satarken senin 100 tl ye bu devirde kot satman nekedar sağlıklı olur.senin satacağın kotlar 35-40 üst gurup:10-15-20 tl olacak ki hem sürüm yaparsın hem müşterinin ayağını pahalı ürün satarak kesmemiş olursun.elindeki para bu iş içi n yeterli ama sana tavsiyem yazdıklarından daha senin kafanda net kararlar veremediğinin göstergesi.bence sen merterden ziyade ihracata yönel.(ihracat fazlası.)ama ben olsam 10 günlüğüne istanbula gelir tek başıma heryeri gezer tespitler yapar ona göre bu işe girerdim.yoksa pat diye girersen dolandırılman çok mümkün görünüyor.senin ürün alacağın yerler ben olsam:zeytinburnu,güngören, olurdu dekor mağazemelerinide tahtakale mercen dan kolay gelsin.
edv

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil